- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
válasz sztikac #240290 üzenetére
Nehéz is az élet több barátnővel
nekem ez jut eszembe erről : [link]De komolyra véve a szót, ez nem bug. Ezt 99%-os valószínűséggel a felhasználó rontotta el.
Próbáld mondani Siri-nek, hogy "I have a new girlfriend" és ott magyarázd el neki, hogy mi a szitu, és hogy most jó kontakthoz rendelje hozzá a girlfriend státuszt. -
kakuk.tamas
addikt
válasz sztikac #240306 üzenetére
Én simán mondom neki, hogy Call Életem Szerelme (nem röhög! ), és hívja asszonyt… De ugyanez igaz mindenkire.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
oliwire
őstag
Azt tudnám javasolni, hogy töröld ki az összeset, és diktáld le Sirinek szóban újra, hogy ki-kicsoda neked.
Pl én úgy állítottam be, hogy "Call my girlfriend", erre Siri kérdezte, hogy ki az, és elmondtam neki, és magától beállította.
Milyen nyelven használod a telefont? -
sprX
tag
válasz bnorci71 #240298 üzenetére
Szia !
A Time Lapse az készülékfüggő ( azthiszem 6-os iPhone kapta meg először a fícsört. )
A sima HD videófelvételről nem tudok nyiltakozni, de 1 óra FHD videó 6-8 GB körülre tehető méretben ...Some days, I need House Music. And some days, I need more House Music ...
-
-
Sixkiller6
őstag
Üdv, ha jól tudom az Iphone randomizálja a MAC címet wifi kapcsolódásnál.
Létezik az, hogy a céges laptop Symantec-je (ugyanazon wifin ülve nyilván) ezt elkapja és támadásnak érzékeli? MAC Spoofing-nak titulálta.
thx- no es importante -
-
sprX
tag
válasz jubilleum #240316 üzenetére
A jó pap is holtig tanul, köszi ! Bár jószerivel 4 másodpercnyi google keresés kellett volna, de bevallom velősen, én úgy emlékeztem - fals módon - hogy a 6 tudta ezt először...
A videó méretét pedig tapasztalatból írom, elég sok orás videófelvétel került nemrég a birtokomba ( iPh X, FHD )
Some days, I need House Music. And some days, I need more House Music ...
-
MasterMark
titán
válasz Sixkiller6 #240317 üzenetére
Nem írja hogy melyik MAC-ről van szó? Abból egyértelmű lenne.
Switch Tax
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz oliwire #240308 üzenetére
Nekem többször eljátszotta a telefon, hogy ha beállítottam, hogy "call my xyz" akkor elfelejtette, és következő alkalommal újra megkérdezte, hogy ki az. A szülők esetén ez nem fordult elő, őket megjegyezte. Úgyhogy újabban mikor ezt a funkciót használom akkor inkább bemondom a nevet, bár előfordul hogy félreérti.
-
Topikgazda
Elég bugos, úgy, ahogy van. Nekem is be van állítva, hogy (legyen az asszony neve Mária), Mária a feleségem. Mikor mondom, hogy "Hely Siri, call Maria", akkor mondja is, hogy "Calling Maria,wife".
Ha viszont azt mondom, hogy "Call wife, vagy call my wife", akkor meg közli,hogy nem tudja ki a feleségem.Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Sixkiller6
őstag
válasz MasterMark #240319 üzenetére
kösz, MAC-ek alapján a telekom router és a laptop az issue két végpontja. nem igazán tudom h ez mit jelent. de kollegáknál is szokott ez lenni. valami image-szintű gond lesz.
- no es importante -
-
Salex1
őstag
Gyerek miatt bekapcsoltam az irányított hozzáférés-t és így le van tiltva a tapi és az összes oldalsó gomb. De ez a f.s nem akar kilépni belőle.
3x kellene kattintani, ezt veszi is, de nem jön be a kódbeírási ablak. illetve e touchID-t sem veszi. teljesen kizártam magam így a telefonból.
Valami ötlet? -
Salex1
őstag
válasz Salex1 #240324 üzenetére
találtam egy megoldást a szifon.com-on, semmi más nem segített:
1. Nyomjuk meg, majd gyorsan engedjük fel a hangerőnövelő gombot.
2. Nyomjuk meg, majd gyorsan engedjük fel a hangerőcsökkentő gombot.
3. Ezután tartsuk nyomva az oldalsó (bekapcsoló) gombot addig, amíg meg nem jelenik az Apple logó. -
DonMaster
addikt
Hali
1 talán extrém talán nem kérdésem lenne,
veszek pl telenor-tol iphone 12 pro max-ot, veszek-rá apple care+ -t.
ami nem világos , az a gari ami 1+2év az országban emmelet lenen a care+ is,. ha
care+ keretében viszem szakszervizbe hiba törés stb miatt, mondjuk 1,5évesen,
és cserélik(care+ -ba ), akkor onnan hogy alakul a gari?(Marad 1,5év vagy újra indul a 3év vagy wtf? )LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Dany007
veterán
Arra van valakinek ötlete, hogy az a szar gyári e-mail app miért nem hajlandó a beállított időben frissíteni és jelezni?
Két fiók is be van rá állítva - személyes és a céges - 15 perces frissítésre. Itt a telefon mellettem 10 centire. 3 órája itt ülök és ha nem ír rám valaki facebookon nem vettem volna észre a levelet, mert akkor csippant az email is, és ki volt írva, hogy 28 perce érkezett... De azt nem jelezte ez a szar. -
MODERÁTOR
Költségvetés programot tudtok ajánlani?
Amit androidon használtam annak nincs ios verziója sajnos.Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
bnorci71
addikt
hogy én milyen balfék vagyok
simán ott a régi SE-n a Time Laps, de hogy ezt 2 napja miért nem láttam...jubilleum
köszi megnézem a Store-tmérethez
nagyon nem értem akkor a 64Gb kártya miért lett tele 2órányi Tplink webkamera felvételével ami 54percnél megáll és 10Gb egyébkéntELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Dany007
veterán
válasz lugosi #240329 üzenetére
Ah nagyon mérges lettem, úgyhogy lekukáztam a gyári appot és Gmail app került a helyére.
Gyorsan leteszteltem pár e-maillel és kb 1-2 perc késleltetés volt az elküldés és a levél érkezett jelzés között.
Szóval most így elvileg rendben van, de próbáltam a végsőkig kitartani a gyári app mellett.Idegesítő volt, mert dolgozok... telefon itt van, asztalin nyitva is volt a fiók. De dolgozok a gépen, nem az emailt nézegetem. Kollégának kellett volna valami, emailben küldte, 2 perces dolog és én 30 perccel később vettem észre, miközben ő már dolgozott volna az anyaggal. Csak azért, mert nem csipogott ez a **** app.
Ez már nem az első eset volt, viszont teljesen random. Van, hogy pár perc vagy a beállított 15 perces határon belül jelezte, de már a sokadig eset volt, hogy nem.
Váltottam, remélem ez most hosszútávon is jobb lesz. -
SharpSA
veterán
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Dany007 #240334 üzenetére
Sejtettem, hogy Gmail. Igen, azzal a gyári app sajnos nem valami jó. Még szerencse hogy van Gmail app, az támogatja a push-t is. Rossz ez a mail appban, főleg annak ismeretében hogy régen működött. Több bugjuk mellett ez viszont nem az Apple sara, hanem a Google tiltotta le a push-t a gyári mail app használata esetén sajnos.
-
Kbali
nagyúr
válasz lugosi #240336 üzenetére
Itt az a baj, hogy nemhogy push, de a 15 percre beállított fetch letöltés is random.
Gmail-re én is a gmail appot használom, exchange mögötti levelezésre van beállítva a gyári mail (de csak azért, mert minek tegyek fel külön egy outlook-ot - annak az appja annyira nem jött be).[ Szerkesztve ]
-
Prowler
senior tag
11 Pro-m alsó hangszórója kicsit rakoncátlankodik, kb. 60% hangerő felett és főleg magasabb hangoknál hallhatóan serceg és torzít kissé. Eddig nem volt ilyen, már volt DFU reset is és még mindig ugyanolyan. Valaki tapasztalt esetleg hasonlót?
Veremivadék Undorkutya
-
Prowler
senior tag
válasz Dany007 #240334 üzenetére
Én azt vettem észre, hogyha egy ismeretlen email címről kapsz emailt, akkor alapból a spam mappába rakja és nem ad hangjelzést róla. Ha utána átmozgatod a Bejövő mappába, akkor rendben mutatja már a jövőben, “megtanulja” hogy az a küldő nem spam.
Most küldtem magamnak egy emailt icloudra Gmailből, és 1 perc alatt megjött az értesítés. Fetch/push beállításokat megnézted már esetleg?Veremivadék Undorkutya
-
anderledani
őstag
válasz Prowler #240339 üzenetére
Nekem ez a 3. XS-em és mindegyik recsegett.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
herdsman12
őstag
válasz nOvOp #240342 üzenetére
Nyilvános naptárra bárki feliratkozhat az URL ismeretében és nem kapsz róla értesítést, vagyis soha nem tudhatod, hogy valaki esetleg tovább passzolta.
Az URL annyira bonyolult, hogy kizárható a véletlen csatlakozás.
Eddig nem találkoztam nyilvános adatbázissal, de...
Csak OS rendszerről elérhető. -
nOvOp
senior tag
válasz herdsman12 #240345 üzenetére
Köszi! Igazából nem adom ki másnak, csak magammal így tudtam megosztani, hogy máshol is lássam.
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Küzdök a Telenorral, hogy egy 12 pro maxon működjön a VoLTE. Szerintük mivel én az Apple-től vettem az a baj.. Van ezzel valakinek tapasztalata? Tudtommal a telefon szoftverébe a szolgáltató nem tud belepiszkálni, akkor milyen különbség lehet a Telenoros és az Apple készülék között?
Szoftver adatokban annyit látok, hogy Telenor HU 46.0
[ Szerkesztve ]
-
nOvOp
senior tag
válasz herdsman12 #240348 üzenetére
Saját mailboxba (nem iCloud) vettem fel, de ugye ahhoz, hogy fel tudjam venni, nyilvánossá kell tennem. A megosztás csak iCoud felhasználók között megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest