- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #240595 üzenetére
Szerintem annyit amennyiért vetted nagyon megért. Nekem is korábban gyári bőrtokom volt, a funkciók miatt váltottam pitakára és pitaka magmount tartóra (a te ajánlásodra). Nekem nagyon bevált, az egyetlen amire lecserélném az nekem is a gyári bőr, egy hozzá való autós tartóval.
Nálad akkor ha jól értem a minit a pitaka magmount tartó tartja? -
lugosi
MODERÁTOR
válasz Sys85 #240603 üzenetére
Mindenféle bőrből készült termék (nem csak telefontok) kezelésére ajánlom a Ballistolt.
Táskára, kabátra, kisebb sérülések, kopások eltüntetésére is nagyon jó, és jót tesz a bőrnek, fára is alkalmazható. A kis üveges, nem spray formátumút elég megvenni. -
McLee
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy Iwatch 4 (legújabb op.r.) esetén hogyan lehet a takarékos módot kikapcsolni? A nejem vekkere merülés miatt átállt, de feltöltés után nem tudjuk normál működésre bírni. Többször újraindítottuk, de csak takarékos módban működik.
Köszi előre is! -
Rage47
veterán
válasz McLee #240608 üzenetére
Iwatch, lol
Szerintem hagyd még töltőn, vagy rakd fel ipad töltőre.
Apple watch stuck on power reserve mode . - Apple Community -
McLee
csendes tag
válasz Rage47 #240609 üzenetére
Köszönöm, visszarakom a töltőre, de a cikket olvasva feltűnt valami: nálunk nem piros a töltöttségjelző, hanem zöld, s a százalékot is mutatja - gondolom - jól. Viszont egyetlen funkció sem működik, csak az időt mutatja... lehet, hogy nem is takarékos módban van, hanem valami más dilije lett?
Mod: bevált, pár perc további töltés után (pedig 92%-on állt előtte) megjavult. Köszi még egyszer a tippet!
[ Szerkesztve ]
-
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Feherfy #240614 üzenetére
Kapsz egy új telefont ,általában ennek örülni szoktak.
"fődarab csere" azonnali refurbished készüléket jelent ,
Új ház ,kijelző ,akkumulátor és további 3 hónap gyártói garancia (fődarab cserénél lehet 1 év is).Vagy köteles vagy elfogadni 250k t és nem kapsz új telefont?
[ Szerkesztve ]
-
Gaben92
őstag
válasz Feherfy #240614 üzenetére
Töltésvezérlő IC adta be a kulcsot valószínűleg, azt meg nem fogja neked az iStyle forrasztgatni (főleg mivel nem elérhető valószínűleg piacon és csak bontott telefonból lehet megoldani). Nem tudom fogsz-e olyan helyet találni ahol alaplapcsere nélkül meg tudnák ezt oldani...
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
-
Gaben92
őstag
válasz Nordik #240620 üzenetére
Ez a világ legjobb kérdése. Régebbi Macbook-okban is hajlamos volt meghalni néha akkor is ha gyári magsafe töltővel volt használva mindig.
Feherfy: iStlyle nem forasztgat. Ha nem tudják bekapcsolni és nem veszi a töltést akkor alaplaphiba, tehát fődarab csere. PCB szintű javítást hivatalos Apple szervizek nem végeznek amiatt nem mondtak rá semmit azon kívül, hogy nem kapcsol be.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
-
törölt tag
Ti nagyon félreértettétek. Neki kell 250et fizetnie a javítás miatt, ha elfogadja az ajánlatot. Azért írtam feljebb, hogy vehet magának egy újat.
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Gboardról váltottam vissza sima iOS billentyűzetre, és ami feltűnt, hogy nincsen Prediktív szó/szövegválasztási lehetőség, Magyar nyelven nem működik a dolog?
Angolra váltva hozza a felajánlott szavakat, magyarnál sajnos nem.// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
töky76
tag
Valaki használja appstore-ban a fizetési módoknál a mobilszolgáltatói számlázást? Én most vettem észre hogy van ilyen is. Ilyenkor a bankkártyát fogja használni vagy ez lesz az elsődleges fizetési mód? Mert most ugye 2 mód van beállítva. Poénból nem akarok venni most appot mert van bőven ígyis.
Saját cég, egyik telefonja, telekom -
col
addikt
Magyarul, ha a sorrendben nem a szolgáltatói számla van elől, hanem pl. bankkártya, akkor azzal fizetsz. (A fizetési módoknál egyértelműen leírják.)
"...ez a fizetési mód a havi számlán keresztüli fizetés tesz lehetővé..." így van, ezzel IS fizethetsz, ha ezt állítod be elsődlegesnek.Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
BBke
tag
Újabb csalás: [link]
Kaptam ma egy sms-t:
-
-
BBke
tag
válasz telefonmágus #240636 üzenetére
Mostanában olvastam valamelyik topikban, hogy német számról hívogatnak, vagy sms-t küldözgetnek.
-
TechN7ne
nagyúr
Nem tudjátok hogyan lehet beállítani ,hogy az adott telefonszámhoz tartozó előfizető nevét kiírja a telefon bejövő hívásnál?
Egy csomó ismerősömnél láttam ilyet ,és Telekom hálózatán...
staker
Két ismerősömnek is ilyen ,kérdeztem őket de nem tudnak róla sok mindent mondani ,automatikusan kijelzi nekik...
Am Androidos telefonok...[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
iPhone XS, amióta 14-re frissítettem (már jó rég, azóta minden volt, újabb frissítések, backup restore, újraindítások) akadozik az alkalmazásváltó lapozgatáskor, főként ha jó messzire visszapörgetek a nagyon régen megnyitott alkalmazások felé.
Ezen kívül még pár animáció akadozik, pl az utolsó oldalon az alkalmazások listájánál, ahol a magától létrehozott mappák vannak, amikor először nyitok meg egy ilyen mappát, az az animáció akad.
Másnak is van ilyen? Az akksi még képes a normál csúcsteljesítmény leadására, 93%-os.iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
TechN7ne
nagyúr
válasz anderledani #240649 üzenetére
Leírtam már többszőr is ,hiába megköveznek az értetlenek...
Az Xs két éves széria ,pont a lassítás útján halad ,jobb már nem lesz ha folyamatosan frissítve van az ios ,itt már inkább azt kell eldönteni melyik ios rendszeren maradsz és hagyod ,hogy tovább tudd használni kényelmesen.
Apple nek nem előnye ,hogy sokáig új maradjon a telefon sebessége ,üzletpolitika az egész.Már jeleztem a 14.2 nél hogy nagyot lassultak az A12 es chip ek ,mivel van egy sima Xs is a háztartásban és egy iPad 8 —- mind kettő A12 cpu/gpu ,érzem a különbséget ,nem a hasamra csaptam és ez az egész amúgy sem újdonság az Alma világban.
Az iPad 8 am 14.1 en maradt - ezen is fog nálam kipusztulni ,a jelenlegi iPhone 11 Pro max om ami sokkal erősebb gépezet vele is maradtam a sima 14.4 nél - őt sem fogom már tovább frissíteni.Senki ne vegye követendő példának ,de ha erőszakkal frissíti az ember a rendszert egy “régebbi” készüléken ,ne csodálkozzon hogy lassul ,akadozik ,lagol...
Mindenki azt tesz a saját tulajdonával amit csak akar ,jó szándékkal írom a tanácsaim ,vagy elfogadod ,vagy nem...Szerk.
iPhone 6s/6s plus egyedi eset ,különösen jól sikerült széria ,ők bírták a legtovább tűrhető sebességgel ,többi széria már nem ilyen!Elsődlegesen az új frissítések a 12 es szériára vannak optimalizálva ,többi telefon meg bírja ahogy tudja...
Az akkumulátor csúcsteljesítmény leadása meg egy jó kifogás volt ,nálam a 96% os Xs is sokkal lassabb lett mint volt ,kamu szöveggel álcázták az igazságot.
Ios 12 előtt is írtam anno ,hogy az apple lassít tudatosan ,kaptam is a savat rendesen ,aztán mikor Apple bácsiék elismerték rá fogva az akkumulátor kapacitásra ,mindenki fejre esett.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ukrajnai háború
- Milyen NAS-t vegyek?
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox Series X|S
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.