- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz rithm #239096 üzenetére
Bejelentkezett Apple ID-vel látnod kellene a Családi megosztást.
[link] [link]
Több eszközön is bejelentkezhetsz egy Apple ID-vel, de akkor komolyan át kell nézni a beállításokat, hogy ne érjen nagy meglepetés (hívások, üzenetek, értesítések mehetnek minden eszközre).
A 3uTools-tól nem kell parázni, max nem használod minden funkcióját. -
SharpSA
veterán
-
aujjobba
addikt
válasz Alex91 #239108 üzenetére
Eredeti kérdés:
’Üdv , iPhone 12-esem van , szeretnék telepíteni ra egy torrent klienst hogy a nas-on tudjam menedzselni a torrenteket. Jailbreak nélkül van valamilyen megoldás erre, esetleg valakinek van egy bevált programja telepítési leírással együtt ?’
Erre nem jó válasz amit írtam?
(feltéve hogy transmissiont használ)[ Szerkesztve ]
-
gyvince
senior tag
Lenne egy szakmai kérdésem
vettem egy Apple Watch 4et ez miatt béta programba kellet lépnem mert akié volt az betázott de én nem szeretnek hogy lehet ebből ki lépni ?? Ha kilépek akkor vissza telepíti a IOS 14et??
Apple Iphone 12 Pro Max + Apple Watch Series 4 44mm, Hp Omen laptop
-
Noxy
veterán
válasz SharpSA #239109 üzenetére
Majd te a M$ PC-n mappázod, kategorizálod.
Ha erre van igényed, akkor használj MAC-t.
Két különböző rendszertől ne várj ilyent.
Az egyik körte a másik alma. A közös meg az, hogy mind2 gyümölcs.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
A készülék típusonként jelenleg aláírt fw-ek verziószámát jelenleg le lehet-e valahol kérdezni?
Az összefoglalóban szereplő szifon dot com linkben lévő nem működik (nekem).
-
Nordik
őstag
Arra lettem figyelmes mintha a Safari jobban enné az akkut mint a Chrome. Elég sokat bongeszek így ez fontos lenne.
-
Noxy
veterán
válasz Nordik #239115 üzenetére
Bocsi nem akarlak megbántani, de ez olyan70-80 évekbeli lakótelepi parkoló beszélgetés, hogy mennyit eszik a trabi, wart.. vagy a lada.
Másik meg az hogy ebben most ki mit tudna segíteni?''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
SharpSA
veterán
Na mégegyszer...
Így szólt az eredeti kérdésem: “Nálam a fotók mappákba és albumokba vannak rendezve és iCloud szinkronizálás be van kapcsolva. Van lehetőség Macbookra, PC-re így, rendezett formában le-, áttölteni az összes képet?”
Egy könyvtárba, nem valamilyen programba, mert a MacBook-on és iPad-én ugyanazt látom a Fotókban, mint iPhone-on.A kérdésemre lehetséges válaszok:
1, Nem lehet, csak ömlesztve
2, Igen lehet, így vagy úgy...Gondolod, hogy több 1000 képet majd utólag ismét nekiállok kézzel rendezni?
Na és teljesen mindegy, hogy milyen rendszerről beszélünk, ha van hozzá megfelelő program. Mert például Windows-on miért ne tudhatná az iCloud program teljes mértékben elvégezni a mentést?Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Monyos
aktív tag
sziasztok!
Itt hardveraprón vettem egy használt, de még garanciás kártyafüggetlen 11 Pro Max-ot egy "iPhone neppertől". Viszont miután hazavittem az alábbi hiba fogadott:
Se Telekom, se Voda kártyával nem ment fel a hálózatra "No Service" üzenettel. A beállításokban a Hálózat menü alatt pedig ez fogad: "Phone not allowed" / "Telefon nem engedélyezett".
Viszont a csavar a dologban hogy Telenor kártyával hibátlan, azonnal talál hálózatot, lehet hívást indítani, mobiladat is megy. IMEI netes check alapján a telefon nincs letiltva.
Az eladó rögtön visszavette és elméletileg garanciában cserélteti egy újra.
Milyen garanciális hiba okozhat ilyen tünetet egy kártyafüggetlen telefon esetén?[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
válasz telefonmágus #239123 üzenetére
Akkor Telenorral miért megy? Vagy ott van az hogy sosem érik utól a letiltott készülékeket IMEI változás (pl garis csere) után?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
telefonmágus
senior tag
válasz MasterMark #239122 üzenetére
Remélem nem úgy vesz valaki iphonet,hogy megnézi az infóban,hogy független e,ugyanis az 1perc alatt átírható
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
Monyos
aktív tag
válasz MasterMark #239122 üzenetére
Igen, beállításokban néztem és a Szolgálatói Zár mellett "Nincs sim-korlátozás" volt.
Régen még mennyivel egyszerűbb volt, amikor Telekom is szolgáltató záras telefont árult és kártyafüggetlen telefon esetén valószínűsíthető volt, hogy tényleg minden szolgáltatótól független a telefon.#239123 telefonmágus:
És egy letiltott telefon garanciális cseréje esetén a korlátozás már nem él az új készülékre?
Vagy egy darabig menne aztán az új IMEI-ről eljut az info a szolgáltatóhoz és egyik napról a másikra ezt is tiltják?
Ha ez így van akkor elég para papírok/korábbi számla nélkül vásárolni...[ Szerkesztve ]
-
-
balinlin
senior tag
Sms-ből csak egy szövegrészletet másolni?
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! androiddal váltottam 11 pro max-ra. A felhős szinkronizálással van gondom, csomószor felfelé kell húznom a képeknél, nem kezdi automatikusan feltölteni. Ha tölti, olyan bénán és lassan, hogy sokszor percekig tart 1-1 kép feltöltése. google drive-ba pillanatok alatt feltölti, nem a nettel van gond. Mi lehet a baj?
-
-
SharpSA
veterán
válasz kalapacsolok #239132 üzenetére
Nem vettem észre ilyen problémát, ugyanilyen készülékem van. Annyi szokott lenni, hogy takarékoskodásra hivatkozva szünetelteti a mentést, de azt felül lehet bírálni.
Milyen neten mentesz ilyenkor, mekkora feltöltési sebesség mellett és milyen beállításokkal?Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
válasz kalapacsolok #239132 üzenetére
Tedd töltőre és legyen a teló WiFi-n.
Újként, a múlt héten ezt én is megszenvedtem...
-
-
SharpSA
veterán
válasz SharpSA #239133 üzenetére
MacBook-on van lehetőség exportálásra a Fotókban. Kíváncsi vagyok pontosan mit fog menteni. A baj vele csak az, hogy miután rányomtam, hogy mentse a képeket, nem látszik, hogy hol tart, csak a külső meghajtón látom, hogy villog rajta a led...
Szerk.: közben már látom, hogy felül a nagyítás-kicsinyítés mellett van egy kör állapot jelző...
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
kchris78
veterán
válasz telefonmágus #239131 üzenetére
de legalabb visszavette...
-
telefonmágus
senior tag
-
bigdady
nagyúr
válasz telefonmágus #239139 üzenetére
Ráadásul a kártyás csonagosoknál is És COVID idején csak személyesen lehet bemenni...
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Egy iPhone 7-tel kapcsolatban lenne gondom, mégpedig hogy az Audio IC valszeg hibás, ugyanis hívásoknál nincs hang egyik irányban sem, de pl. YT videók és egyéb ilyeneknek van hangja.
Ha valóban IC hiba, azt újraforrasztással (nem hőlégfúvós módszer, haveromnak annál jóval komolyabb gépe van, vga-kon a chipeket azzal szokta cserélgetni) meg lehet oldani vagy ilyenkor maga a chip megy tönkre?
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
hentes555
senior tag
válasz MasterMark #239146 üzenetére
Messengeren próbáltam. Elindul, de hang nincs semelyik irányban.
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
herdsman12
őstag
válasz hentes555 #239145 üzenetére
Nem tudom a választ, de itt olvashatsz az iPhone 7 Audio IC kérdésről.
-
TBMC
addikt
Sziasztok!
Mi a leghatékonyabb, legjobb módja fehér-ezüst iPhone peremének polírozására? Nevr-Dull Fémfényező polírozó vatta?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ukrajnai háború
- Milyen NAS-t vegyek?
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox Series X|S
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.