- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Luck Dragon #240225 üzenetére
Milyen autót vegyek topicban idéz meg és megtudod .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
allein
addikt
Sziasztok. Mi lehet az oka, hogy az egyik pillanatról a másikra a diktálás nem működik? Diktálom, látom a hangmintát és nuku. Pörög de semmi.
Szerk: most működik. Mitől lehetett ez, hogy nem működött? Semmilyen beállítás nem végeztem. Mintha laggolna és nagyon későre jeleníti meg a diktált szöveget.
#240255 Zsolt_72 van internet kapcsolat. Átváltottam mobil netre és ott sem működött.
Két iPhone-on próbáltam, egyiken sem működik. Internet kimaradás lehet az oka?
[ Szerkesztve ]
-
-
Mbenyo97
aktív tag
Hali!
Hogyan lehet beállítani hogy kapjak hívásértesítőt sms-ben mikor éppen telefonálok ?
mert az van hogy mikor ki van kapcsolva a telefon akkor kapok sms-t mikor bekapcsolom a telefont de mikor hívásba vagyok akkor nem kapok értesítőt.
A szolgáltatónál be van kapcsolva minden, nem értem mi történt, eddig ez tök jól működőt.
ötlet valakinek ? -
Mbenyo97
aktív tag
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Mbenyo97 #240257 üzenetére
Nálam sem működik sajnos (szintén telekom), amióta a volte-t használom nem megy. Mindent végigpróbáltam, ügyfélszolgálatot hívtam, a telekom egyszer azt mondta hogy volte-val nem megy (szerintem sokaknál megy de mindegy), azt szűrtem le belőle hogy volte esetén lehetnek vele nyűgök és feladtam.
-
Evolution55
csendes tag
Helló, sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek. Alapvetően vettem egy XS-t, amivel teljesen boldog vagyok, de egy ideje elkezdett undorító módon recsegni a “beszéd” hangszórója. Halkabb is egy kicsit, meg eleve a minősége, ami zavar.
Ez instant hangszóró csere lenne?
Kicsit mellékes kérdés, de esetleg csere során az üvegfóliát lekapják a telóról? Most vettem rá egy minőségibbet, nem akarom rögtön el is cseszetni.
Válaszokat köszi! -
oliwire
őstag
válasz Evolution55 #240265 üzenetére
Először egy kényszerített újraindítást adnék a telefonnak, ha az sem oldja meg, akkor még újra lehetne húzni a telefont. De ha utána is csupaszon ilyen módon viselkedik a hangszóró, akkor sajnos hardveres probléma lesz és cserével orvosolható.
-
oliwire
őstag
válasz Evolution55 #240268 üzenetére
Ha nem a kosz okozza a problémát, hanem pl a mágnes vagy a membrán sérült, akkor nem biztos, hogy megoldja az ultrahangos tisztítás. De nem tudom mennyivel olcsóbb a tisztítás, mint a komplett csere.
-
atirag
őstag
válasz Mbenyo97 #240257 üzenetére
Erre én sem tudtam rájönni. Nálam ezt úgy produkálja,hogy nem kapcsolom ki. Csak beszélek éppen a másikon. Van,hogy fél órával később jön az sms. Persze ez a telekom hibája.
Legutóbb azt vettem észre,hogy ez leginkább városi készülék
Amint utazol az országban (az autópályákat különösen nem szereti) akkor egyrészt a net meg tud bolondulni. Első körben telefonálás közben nem tudsz netezni csak ha van kedve ,de már volt,hogy be is fagyott és csak újraindítás segített. Azért vettem igazán észre mert az utóbbi időben többet voltam az irodában és ott egészen jól működött. -
nOvOp
senior tag
Amennyiben egy naptárt nyilvánossá teszek, akkor csak az tud rá feliratkozni, aki ismeri a linket, igaz? Tehát a kereső adatbázisokban nem jelenik meg, más nem tud feliratkozni rá?
-
MODERÁTOR
-
btudos
nagyúr
válasz MADcat #240282 üzenetére
Ez egy automata SMS volt, az iMessage/Facetime aktiváláshoz van valami köze, de pontosat nem tudok. Én nem emlékszem amúgy, hogy anno nálam lett volna ilyen, de Google keresés alapján ez a megfejtés.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
félisten
-
MODERÁTOR
-
sztikac
őstag
Érdekes bugba futottam bele (iPhone SE, 14.4.1):
Siri rossz számot tárcsáz a "Call my girlfriend" parancsra.
Folyamatosan egy teljesen másik, ugyanolyan keresztnevű kontaktot hív.
Futott már bele valaki ilyesmibe? -
kakuk.tamas
addikt
válasz szabonagyur #240288 üzenetére
Ezt a betűtípusból meg kellett volna tudni mondani.
Egyébként én is azt találtam, hogy Apple-os szám.
Majd holnap nézek én is egy számlarészletezést.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
félisten
válasz kakuk.tamas #240291 üzenetére
Telenoros számlémat a cég fizetni, Digi mobilom nincs, csak ott olvastam régen, hogy volt ilyen imessage aktiváló szám gond.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz szabonagyur #240293 üzenetére
Most csekkoltam az én számlám, nálam nincs ilyen tétel benne… (Telekom).
Ha nem nézem át normálisan fel se tűnik egy ekkora tétel a több tízezer között.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
félisten
válasz kakuk.tamas #240294 üzenetére
Mivel ezt hivatalosan nem kéne kiszámláznia a cégnek.
-
monroe8609
aktív tag
sziasztok! olyan problémám van hogy fizetek havidíjat tárhelyért, de mostantól másik bankkártyáról szeretném ha levonások történnének! nem tudom beállítani, törölni nem engedi a mostani kártyát mert azt írja előfizetés van hozzá rendelve.. van ötletetek?
-
bnorci71
addikt
a Time Laps felvétel IOS verzió függő vagy készülék?
illetve 1óra sima hd felvétel kb mekkora méret Gb-banELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz monroe8609 #240296 üzenetére
Először add hozzá az új kártyát és utána távolítsd el a régit.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ukrajnai háború
- Milyen NAS-t vegyek?
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox Series X|S
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.