- Windows 11
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
baal-amiga
senior tag
válasz anderledani #238582 üzenetére
Nálam xs-en minden rendben 14.4-en.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
atirag
őstag
válasz Tibee86 #238594 üzenetére
Na hogy értsd mit szeretnék mondani Ma sztem értelmetlen xs-t venni mert egy xr olcsóbban tud többet a hétköznapi életben. Ha észszerűen gondolkozik az ember akkor több pénzért még ha kicsivel is nem vesz egy "gyengébb" telefont. Legalábbis én biztos nem adnék már érte annyi pénzt. Csak azért mert régen csúcsmodell volt azért nekem nem adják el.
Xr-t vennék a pénz miatt és 11-et ha több pénzem. Lenne.
Értem mire akarsz kilyukadni ,de ez csak szubjektiv minőségérzet. És úgy csinálunk mintha az xr vagy 11 rossz minőségérzetű készülék lenne.
Ez persze az én gondolatom. -
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz Krisz79 #238591 üzenetére
Szia! Itt is be lehet állítani, hogy megjelenjen számláló az adott app ikonja mellett. Ezt itt jelvényeknek hívják. Beállításokban az app névre katt, utána értesítések menüpont és jelvények kapcsoló.
A Főkpernyő menüben meg kiválaszthatod, hogy a jelvények az alkalmazás könyvtárban is megjelenjenek e, vagy csak a Főképernyőn.Értesítési sáv itt nincs, bár az az Androidon is csak felélesztés esetén jön elő, és aod sins. De ha fontos, akkor egy okoskarkötő, vagy akár okosóra tud ezen segíteni. Nekem Honor band 5 van.
-
tothjozsi96
addikt
válasz HoldfenyLuna #238604 üzenetére
Jézus, mennyi alkalmazás!
Nekem negyed ennyi ha van. -
Krisz79
őstag
válasz HoldfenyLuna #238604 üzenetére
Otthonról beállítom . Köszi
van 2 okosórám
Huawei watch Gt 2 és jobban bejön , mint az alma watch 5 amit 2 napja nyúzok.
Szerintem el is fogom adni.
Neked az okosóra jól fut ios rendszerrel ?
(Ma úgy néz ki , jönnek az S10 -ért és lehet nyűgös vagyok az új platform miatt (i12)
de sajnálom az S10et.)
Vannak dolgok amik nem értem , de kínlódás számomra . Ennyit pl az életben nem kellett pötyögnöm, míg ez a sz...r 350e -ért tanul....
megis , azt érzem , soha nem tanulja meg a sűrűn használt szavakat.
Legszivesebben , úgy vagyok, hogy az i12-t kellene eladnom.
Bocsánat, nem szeretnek lavinát indítani .[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz tothjozsi96 #238605 üzenetére
Igen, van egy pár, de nekem a telefon kiált egy gépet ja, és van még egy oldalam is.
@krisz79: azért valamikor az androidot is meg kellett tanítani, ez a telefon még szűz, de letölthető a Gboard és a SwiftKey. Én évek óta utóbbit használom, főleg mert egyszerre kezeli az angolt és a magyart, nem kell nyelvet váltanom, és tudok csúsztatással gépelni. Nem sok telefon gyári billentyűzetét használtam, talán csak a Microsoft telefojomét, mert ott nem volt más 😊
Az, hogy milyen órád van, az ízlés kérdése, másnak is van iPhone telefonja és használ hozzá Garmint, Suunto órát, Polar vagy Samsung órát, stb. Egy android telefonhoz sem kötelező wear OS-szel rendelkező órát használni. Az én párom Amazfit T-Rexet használ, az ő igényeinek ez felel meg az Ulefone készülékéhez, mert neki ezek az eszközök azok, amik megfelelnek. Neki a hosszú akkuüzemidő volt a lényeg.
Én Honor band 5-öt használok, eladtam a Samsung GWA2-met. Akartam 3-at venni, de kis méretben nincs fekete (wtf, lol). De nekem elég vékonyka csuklóm van, egy 43 mm-es ház már túl lóg, így nekem nincs sok választásom.
Én S10-ről jöttem, i8-at vettem nemrég. Eladtam, hogy adjak magamnak időt megszokni az iPhone-t, kitapasztalni, hogy mi hiányzik, mi nem. Van, akinek egyből jön a feeling, hogy eddig ezt kereste, van akinek ehhez meg kell szabadulnia a droidról, van akinek kiderül, hogy csak egy fellángolás volt, és vannak akik iphone és android gyermekére vágynak ( én is 😅).
Nem baj, ha beszélünk róla. Én bánom, hogy hamar eladtam az S10-emet, mert van olyan app, ami nekem nagyon fontos és IPhone-on egyszerűen nincs, méghozzá menetrend app, mert a BKK egy kalap... S igen, nekem ez tényleg fontos, mert sokat utazom, van egy porontyom, rohanok, de igazából mindegy is, mert se neked, se nekem, se másnak nem kell megindokolnia, hogy miért használ vagy nem használ egy appot, hogy miért vagy miért nem elégedett egy appal.
Ha online vetted, van 14 napod. Ne feledd, hogy ezt magadnak vetted és megdolgoztál érte, ne hagyd hogy a fejedre nőjön. 😊 -
anderledani
őstag
válasz Prowler #238590 üzenetére
Nem lett jobb most a DFU után sem. Ez nagyon csalódást keltő. Vajon mi miatt lehet? Ugye ez Xs, amiben 4GB RAM van, ahogy a 11 Proban is, szóval gondolom nem hagyják így, ha széleskörű a hiba.
Ha nem az akkor mi miatt lehet?iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Topikgazda
válasz HoldfenyLuna #238609 üzenetére
Szerintem okés a BKV app, igaz, meg kell tanulni használni, de még sokszor nem hagyott cserben. Azért azt évek alatt volt, hogy "szellemjáratot" mutatott, vagyis végig kísért egy szerinte viszaigazoltan elindult járatot, ami sosem indult el. Ettől fügeltenül rendben van, a memóriakezelési dolog is megjavult. Bárcsak az Airpods pro lenne ennyire bugos, mint ez
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz icecave #238611 üzenetére
Hát én ma küldtem a második hibaüzenetet; az első mikor a megállokban nem frissül, hogy hány perc múlva indul a busz, ugyanazt mutatja 20 perc múlva is, hogy mennyi van hátra, mikor megnyitottam az appot, függetlenül attól, hogy akár már le is szálltam róla, a mai pedig, hogy megnyitottam egy Kedvencként elmentett buszt X irányba és elkezdte mutatni a másik célállomas felé a listát... Nekem sajnos ez a tapasztalatom.
-
Krisz79
őstag
válasz HoldfenyLuna #238609 üzenetére
Először is,had köszönjem meg átfogó válaszod!
Szóval, kezdvén az elején...
Iphone 5s volt az utolsó almám,miután elindult 1 hosszabbnak mondható Android éra.
Ebben: 2 évet használtam a Samsung S8 at nagy nagy megelégedettséggel...
Majd tavaly Ősszel vettem az S10-em.
Aztán kezdődött a labiritás, de nem a Samsung okozott problémát,hanem jött az 5s dezign érzés...
Ami folyamatosan beleköltözött a gondolataimba: az az Apple brand...
Megvásároltam a napokba a i12-t.
De az S10hez képest a kezem vágja a szögletes és vastagnak mondható éle.
Valahogy, nem találkozik egyenlöre az ami miatt az asztalra tettem az S10-et
(Amit ,úgy néz ki ,holnap el is visznek)
S10- hez hibátlan órát is választottam. Ami a 2 hetes üzemidejével és a platform kompatibilitás végett nagyon megkedveltem. (Huawei watch GT2)
De az iOS alatt úgy éreztem ,bizonyos funkciói nem szuperálnak .
Igy egy barátomtól megvettem az Ö Watch 5-ét.
Na de...
Hogyan tovább. Többen ,azt javasolják, várjak ,adjak időt.[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
-
Prowler
senior tag
válasz anderledani #238610 üzenetére
Fogalmam sincs mi okozza de elég zavaró. Remélhetőleg nemsokára javítják.
Veremivadék Undorkutya
-
devil-k
nagyúr
válasz CharlieDrop #238618 üzenetére
Igazából ez arról szól, hogy át tudod-e állítani az agyadat egy más ökoszisztémára. Nekem sikeres volt a váltásom droidról, de van aki nem tudja elfogadni az új, szokatlan dolgokat. És ezt mindenféle rosszindulat nélkül írom.
- mozi bolondéria -
-
CharlieDrop
veterán
válasz devil-k #238619 üzenetére
Egyetértettem ezzel.
4S-sel tértem át. Egy év után visszamentem, mert a párom elkunyizta a telefont. Az 5S-sel jöttem vissza De több olyat is láttam akinek nem jött be. Pl. az egyik haverom cégese alma de nagyon utálja. Ez van. Nem vagyunk egyformák.Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
SeatZola
őstag
válasz Krisz79 #238613 üzenetére
Én teljesen ugyan ezen az úton jöttem végig, mint te, csak nekem az Iphone 12 pro elött közvetlenül S20, S10, S20+, S20, S10+, S10 volt. Igen nem elírás ilyen sorrendben. Majd jött nekem is ez az "Iphone kell" érzés. Ismerve magamat "béreltem" kétszer is 4-5 napra 11 Pro-t és XS-t, hogy próbáljam milyen érzésre az Iphone. Sok minden tetszett, de a kijelző miatt maradtam a Samsungoknál. Ezzel párhuzamosan a fiam is rágta a fülem, hogy váltsunk Iphone-ra (Neki is S20 volt). Aztán jött a 12-es széria és vettem egy nagy levegőt, megrendeltem és január 4-én át is vettem a 12 Pro-t. 3 nap után eladtam az S20-at, de ugyan így éreztem mint te. Nekem több, mint 1 hónap kellett hogy megszokjam, de egyre jobban szeretem. Ezalatt többször is volt, hogy azon agyaltam, eladom a 12 Pro-t is visszamegyek S20-21-re. De kitartottam és nem bánom. Tarts ki, hidd el meg fogos szokni és szeretni! Órában nekem előbb Apple Watch 5 majd 6 lett. Nekem 2,5-3 napot megy az óra egy töltéssel, ez elég, a Samsung Watch 3 is ennyit ment nálam.
Ja és ami kemény: tegnap kezembe vettem az asszony S10e telóját. Azt hittem kifolyik a szemem a kijelzőjétől.
[ Szerkesztve ]
Zoli
-
devil-k
nagyúr
-
Topikgazda
válasz HoldfenyLuna #238612 üzenetére
Engem a memóriakezelés akasztott ki, ami kb. minden főverzióváltás elején előjön... Elkezdek követni egy jáaratot, közben nézek valamit, majd vissza az appba és kidoob az app főoldalára a térképre. Szerencsére már oké. Persze nem tudom, ekvesebb RAM-al mit produkál, de a 11 PM 4 gigájával már rendben van.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az normális jelenség, hogy, ha lezárom a kijelzőt, befejezi a hivást? iOS 14.3.
Véleményem szubjektív...
-
Krisz79
őstag
válasz SeatZola #238621 üzenetére
Úgy vagyok Vele,elengedem az S10 kezét ,mondottam, jönnek holnap érte...
Az óra ,egyenlöre szokatlan, de használom. Pl nem értek 2 -3 dolgot.
1.: ha a kezemen van az óra, a telefont nem nyomkodom,akkor rezzen az óra, a telefon nem.
ha a kezembe a telefon és benne vagyok, az óra nem jelzi rezgéssel. ezeket lehet beállitani? Hogy mindkét dolog jelezzen?
2.: csak akkor mér pulzust,ha megnyitom ,és inditom a pulzus mérést?
Ezáltal, Ö idöszakosan nem mér magától ,amiből pl: napi diagromot szerkeszt?
3.: az este pl a kezemen volt, mégse láttam az Egészség applikációban,hogy mennyit kalkulált alvás közben. Ergo: Alvás időm....http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
d.mate08
tag
válasz aujjobba #238616 üzenetére
Ez volt az ok nálam, hogy Xs-re cseréljem az Xr-t, nagyon érződik az a 4GB RAM
Illetve kis trükk, assistive toucht kapcsold be aztán beállításokban az általánosra menve, alul rámész a kikapcsolásra. Nem kapcsolod ki itt, hanem az assistive toucht megnyitod és addig nyomod a home gombot, amíg nem kéri a kódod. Minden appot bezár és érezhetően gyorsabb a telefon tőle.
iPhone XS - Apple Watch SE - AirPods 2nd gen.
-
anderledani
őstag
válasz Prowler #238615 üzenetére
Van elég szabad helyed? Nekem kiderült hogy nem volt egy fikarcnyi se, csináltam, most normalizálódott
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Prowler
senior tag
válasz anderledani #238631 üzenetére
223 GB, annyi csak elég kéne hogy legyen.
Veremivadék Undorkutya
-
Topikgazda
válasz Krisz79 #238628 üzenetére
1. Mi ezzel a gond? Ha atelefont nézed, azért nem rezeg az óra, hisz tudja, hogy épp a kijelzőpt nézed, és ha ott értesít, olvasod, látod. Ha meg a kijelzp a telefonon kikapcsolva, akkor az óra jelez, egyértelmáen, hisz a telefon lehet messzebb is, minek rezzenjen, lehet észre sem veszed, míg a karodon igen.
2. Méri, 5-10 percenként. Részletes statisztika: egészség app - pulzusszám - legörgetsz - összes rögzített adat - és itt van napi leszotásban.
3. Alvást akkor mér, ha be van állítva az üzetmezés: egészség app -alvás - saját üztemezés.Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz Krisz79 #238628 üzenetére
AW esetén vagy az óra, vagy a telefon jelez. Ha telefon kijelzője ébren van, akkor arra jön értesítés, ha nem, akkor az órára. Mindkettőre nem. DE - és ez a nonszensz - ha a viselésérzékelést kikapcsolod, akkor mindkét helyre megjön minden értesítés, csak épp elfelejtheted azokat a funkciókat, amikhez a viselésérzékelés.kell, Pl fizetés órával. Azt meg egyáltalán nem jelzi, ha Pl távol kerül a telefon meg az óra. [link]
Pulzust nem csak akkor mér, van intetvallumos pm is. Ha be van állítva l, követnie kellene az alvást. Itt megtalálod az óra használatiját.
Én nem bántam meg, hogy végül egy 8-ast vettem magamnak megismerni az iPhone világát, ez csak 50ezer volt és azért a 2 GB RAM tényleg elég, pedig én sok appot is használok és van nyitva vagy 20 oldal jelenleg böngészőben.
Ha nem érzed magadénak a szifontt, lehet érdemes visszaküldeni, ha van 14 nap, és venni egy olcsóbbat, így kevesebbet buks, szvsz. Ha nem, akkor úgysincs más, mint időt adni, megismerni.
Más mint az android, mindkét rendszernek megvan a maga pro és kontra része, de ez mindenkinek más. Az biztos, hogy AOD-ra nincs szükségem és erre iphone alatt jöttem rá, pedig én is kétfelét vettem meg.@icecave: nekem kilépési gondom nincs, pedig 2 GB RAM adott, sok alkalmazás és sok nyitott böngésző lap.
[ Szerkesztve ]
-
herdsman12
őstag
válasz devil-k #238623 üzenetére
Nem mese, valóság. "Kényszeríthet" cég vagy akár a család is iPhone használatára.
Totál nagyarcú ez a "nem mindenkinek való az iOS" szöveg. Nem ismerjük egymást, két-három panasz, értetlenség után, hogy tudnád megítélni, mi való egy másik ismeretlennek?
Ezt az ökoszisztéma agyállítást meg nem értem, itt általában nem az ökoszisztémával kapcsolatban reklamálnak az emberek.
Konkrét funkciókat érdemes megnézni, hogy melyik rendszer, mit, hogy kezel?
Híváslista, szám nélküli hívás tiltása, fájlok kezelése (!), másolása, mozgatása, csatolása, stb.
Ezeket a hiányosságokat én nem nevezném új dolognak, abban igazad van, hogy szokatlan a másik oldalról érkezőknek.
Nem mellesleg, élmény, amikor messziről ránézve is látom egy régebbi telefonomon, hogy hívtak vagy üzentek esetleg semmi nem történt.
Röviden, nem illik, nem kell itt "jótékonykodni", mindenki eldönti magának előbb utóbb, hogy milyen rendszert használ. -
bigdady
nagyúr
Hali
12 minire milyen üveg ajánlott ami kompatibilis pitaka (magez) tokkal?
-
Krisz79
őstag
válasz HoldfenyLuna #238634 üzenetére
#238633 icecave
Köszönöm a segitségeteket!Nem online rendeltem...
Igy nincs jobb opcióm, az egyiket elengedni...
Viszont ha holnap elviszi az S10et, marad a 12.[ Szerkesztve ]
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz Krisz79 #238637 üzenetére
Én akkor már adnék magamnak időt. Ha magamból indulok ki, úgyis megbánnám, hogy mi lett volna ha... Ismerd meg l, kicsit lakd be. Van ios appok topik l, ha valamit keresel, sokan vannak, akik váltottak, vagy akinek mindkét os van.
Írj listát (akár fejben), mi hiányzik, mi az ami tökre elhanyagoltó, mi az ami aztaaaa 😊
Ez csak egy telefon, bármikor eladhatod és vehetsz másikat l, vagy akár más típusú iphone-t, Pl ezelőtti széria nem ilyen szögletes l, vehetsz rá tokot aztán meglátjuk milyen lesz a 13 (vagy 12s, de remélem nem fogják diszkriminálni szegény szerencseszámom). Ja és pár napig ne agyalj ezen, az sokat segít 😅 -
allein
addikt
Sziasztok. Biztos tapasztaltátok ti is, hogy egy pár órával ezelőtt valami gond volt a viberrel. Érdekes volt ez a probléma, például nálam teljesen rendben működött, az asszony készülékén ami szinten alma, nem működött. Az iCloud mentésen belül az utolsó dátum tegnap délután. Ha visszaállítjuk arra a mentésre, a viberen belül elveszett fotók, videók megjelennek újra? Vagy nincs köze a kettőnek? Tudom, hogy a viberen belül is van mentés(ezzel nem tudjuk visszahozni mert OFF-on volt a fotók és a videók mentése).
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
válasz allein #238639 üzenetére
Tárgytalan, időközben történt egy mentés a felhőbe
Ettől függetlenül egy régebbi mentést vissza lehet állítani, nem de?
Beállítások, icloud, viber ON-on van a mentés. Ebben az esetben ha visszarakunk egy korábbi mentést(a tegnapit), megjelenik minden videó és kép a viberen belül?
[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
Valaki rendelt már ilyen tokot EMAG-ról a "BestDiverse"-től?
Kíváncsi lennék, hogy mennyire eredeti, mert szinte harmad áron van szállítással együtt...
-
allein
addikt
válasz allein #238640 üzenetére
Az utolsó biztonsági mentés(Ez az iPhone) tegnap, mérete 2.36 GB, ebből majdben az összes helyet a viber foglalja. Amennyiben ezt elvégzem:
Lépjen a Beállítások > Általános > Alaphelyzetbe állítás menüpontba, majd koppintson az Összes tartalom és beállítás törlése elemre.
Ezután:
Az Alkalmazások és adatok képernyőn koppintson a Visszaállítás iCloud-mentésből elemre, majd jelentkezzen be az Apple ID azonosítójával.
Lépjen a „Biztonsági mentés választása” elemre, majd válasszon az iCloudban elérhető biztonsági mentések listájáról.
Visszatudom állítani a tegnapi mentést? Elnézést a sok kérdés miatt de nem szeretnék valamit elszúrni
-
herdsman12
őstag
válasz Dzsuri89 #238641 üzenetére
Semennyire eredeti, tiszta sorjás, pár hónap után válik el külső, belső része. (délben tudom lefotózni)
Igaz, én Kínából rendeltem, több mint 3 hónapig utazott, de csak 3,76 $ volt.[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz icecave #238633 üzenetére
Nem feltétlen. Elég ha az órán bekapcsolja az alvás funkciót, akkor is figyeli az alvást. Csak nem jelez lefekvéshez, és nem ébreszt.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
devil-k
nagyúr
válasz herdsman12 #238635 üzenetére
Nem kell szentimentálisnak lenni ebben a témában. Van akinek nem való az android, de olyan is akad, akinek az iOS. No, nem azért mert a delikvens buta vagy hülye lenne, egyszerűen nem az ő világa és kész. Nincs ebben semmi szégyen. Első körben pedig nem panaszkodni kell egy rendszer gyengeségeire vagy/és erősségeire, hanem fel kell mérni hogy kiszolgálja-e a preferenciáimat és meg kell ismerni.
Gondolom, a család/munkahely "kényszerítette ki" az Apple Watch használatát is ennél a felhasználónál, nem? Sokan azért ülnek fel erre az Apple vonatra, mert sajnos ez is státuszszimbólum lett, mint nagyon sok minden az életben.Nekem is hiányzott eleinte piszkosul az értesítési led jelzés, a dual fiókok (Messenger, Viber stb.) és egy-két tényleg hasznos funkció a droidból, de könnyen meg tudtam szokni a hiányukat. 1 hét múlva bátran kijelentettem, hogy soha nem mennék vissza droidra. No, nem azért, mert már mindent tudtam az iOS-ről, hanem mert már akkor láttam, hogy mennyi mindent nyertem eddig rajta.
- mozi bolondéria -
-
SharpSA
veterán
válasz Krisz79 #238591 üzenetére
Csak rá kell koppintani egyet a képernyőre és minden értesítés látszik. Illetve ha régi értesítések is vannak, akkor koppintás után még húzni kell egyet felfelé. De ezek csak akkor működnek, ha az értesítések előnézete mindig -re van állítva.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
joey04
titán
válasz anderledani #238582 üzenetére
Nálam nincsenek akadások szerencsére
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Elsősorban VW tulajok segítsége érdekelne, de természetesen bárkitől jöhet ötlet, akinek van tapasztalata a témában....
Szóval, ha beülök a kocsiba és Bluetoothon kapcsolódik az iPhone az autóhoz, akkor a kocsi kihangosítója működik, viszont a telefon értesítések (SMS, messenger, viber, waze) se a telefonon, se a kocsi kihangosítón nem szólalnak meg.
Ha bontom a Bluetooth kapcsolatot, akkor a telefonon újra megszólalnak az értesítések, de akkor a kocsi kihangosítója nem működik.
Illetve ha Bluetooth kapcsolat nélkül használom a telot és megszólalnak az értesítések, de ahogy rádugom a kocsi USB-re a telot, úgy ismét néma lesz.
Ez mitől lehet? Nem lehet úgy beállítani, hogy Bluetooth-on keresztül működjön a kihangosító is és az értesítések is megszólaljanak a telon, vagy a kocsi kihangosítóján?
Amúgy egy iPhone 11-ről és egy 2019-es VW Tiguanról lenne szó.
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest