- Windows 11
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
atirag
őstag
válasz telefonmágus #238548 üzenetére
Azért voltam csak kíváncsi mert aki ilyenekben gondolkozik akkor annak fontos mennyibe kerül . Legalábbis többnyire. És ebből a hármasból az xr a legolcsóbb és csak az éjszakai felvétel hiányzik. Azon kívül viszont hozza az iphone érzést "rentábilis" áron.
És a hétköznapi tudásban mint akku és fényképezés abban azért az xs viszi a bronz érmet
Természetesen ha nem gond a méret és a káva mérete. -
CrAzY88
aktív tag
válasz atirag #238551 üzenetére
Én imádtam a Xr-t, csak mivel jobb szeretem a kicsi telefonokat, így nem tudtam elengedni a 12 Mini-t. De amúgy nem cseréltem volna le csak a szögletes ház miatt, nekem nem tudott volna annyival többet adni. Aksi fasza volt, a kamera is nappal, súlya... az van Persze, sokkal jobb a 12 Mini mindenben, de túl tudtam volna élni, ha nem lenne, vagy csak kicsi kiadásban. (ami ugyan úgy nézett volna ki, nem mint a 2nd SE. )
Teljesítményre van iPad 11 Pro 2020, meg PS4. Én “csak” az iPhone 4 óta vártam egy kicsi telefont, és hát jött.Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
ILLDisPozed
aktív tag
Szerkesztettem a hozzászólásomat. Persze hogy fontos mennyibe kerül (nekem). Mindig próbálom a legjobb ár/érték arányú készüléket belőni saját tetszésem/elvárásaim szerint. Idén 11 lett a választás. De ettől még valahogy ha megfogom az xs-t mégis az az “azta” érzés fog el. A 11 után semmi extra, jó s ennyi.
[ Szerkesztve ]
iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
kchris78
veterán
Az Xr az LCD kerete miatt tunik kevesbe premiumnak. Illetve az Xs kerete fem, nem alu. Ez is mar egy ideje a kevesbe premiumkent van az emberek fejebe ultetve (ugye anno az i6 alu volt es akkor az volt a legpremiumabb premium nem volt mas ).
[ Szerkesztve ]
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz kchris78 #238554 üzenetére
Az én fejembe nem volt semmi sem “ültetve”, egyszerűen megfogtam a két modellt és ez az érzésem volt. Ha ez számít egy éve nem voltam emberek között, nem érdekel hogy látja más Nem vagyok az a fajta hogy lássák.
iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
Andrej1
aktív tag
Sziasztok !
I7 plus-ról váltottam 11-re . Az 5w-os töltőjét használtam . A 11-et szeretném majd vezetéknélküli töltővel is tölteni . Milyen fali toltőt tanácsoltok most mi a best buy ebben most az ár nem szempont hiszen egy 200k-s telefont fogok tölteni. Gondolom nem lesz baj hosszútávon sem ha gyorstőltővel használom ? Estére nem szoktam tőltőn hagyni a telót.
Baseus GaN Quick Travel Charger 65W
Anker PowerPort Atom hálózati töltő, PD 1 30W
Apple 20w usb-cA hozzávaló kébel vételénél mire figyeljek melyiket érdemes venni ?
Illetve vezeték nélküli tölők mennyire melegednek érdemes olyan típust választani amiben van ventis hűtés már ha van ilyen ?Köszönöm
Az tényleg igaz, hogy mi-újság van veled ? :D
-
Tibee86
nagyúr
"És a hétköznapi tudásban mint akku és fényképezés abban azért az xs viszi a bronz érmet "
Ugyanaz a kamera van az Xs-ben meg az Xr-ben, csak az Xs-nél ott van + 1 lencse, hogy végezhet a 3. helyen így?
Egyedül akkumulátorban van egy kis előnye, az is a méret miatt. Minden másban jobb az Xs, anyaghasználat, több ram, stb.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Andrej1 #238561 üzenetére
Ha már 200+ költ az ember telefonra akkor gyári eredeti alkatrészt javaslok (Apple 20w usb-c) hozzá való USB-c eredeti kabellel (nekem volt a dobozba)
nagyon jó szerintem megéri én az Apple től rendeltem 1,5nap alatt itt volt a cseh központból a csomag. (7990ft)
felüdülés a töltés vele😀[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
hogyhogy ennyi vodas elado iphone van? jo aron adja voda es ezzel bizniszel par ember?
-
radi8tor
MODERÁTOR
12 mini árára leszek kiváncsi. Nemrég bejelentették, hogy nem terveznek többet gyártani belőle mert alig fogy.
Ez vajon fel vagy lenyomja majd az árát? (Mondjuk nekem már mindegy mert Telekomtól hoztam egyet részletre)⭐ Stella
-
kchris78
veterán
válasz telefonmágus #238565 üzenetére
mi kell ehhez nagy havidij?
-
Adee_91
aktív tag
Sziasztok
Apple.com-ról történő rendelés esetén jár a 3év jótállás? -
Dr. X
aktív tag
Tudnátok segíteni iOS bétával kapcsolatban? Megéri a bétát feltelepíteni vagy túl sok a baj vele? IPadre tenném fel, amit a mindennapokban használok, de hivatalosan leírják, hogy inkább csak óvatosan, olyan eszközre, amit ritkán használ az ember. Ez csak hivatalos óvatoskodás vagy nagy bajok lennének vele? Netezésre, videó nézésre használom, ott meg mi baj lenne? Bármi tanács, tapasztalat?
-
anderledani
őstag
A 14.4-re (13.7-ről) frissítés óta egyre inkább az a benyomásom hogy akadozik gyakran a telefon. Gyakran vannak laggok, pl ha lapozgatok a futó alkalmazások között, az animáció akadozik, meg máshol is akadoznak animációk.
Xs-en van ez. Más is tapasztalja? Telepítsem újra? Teljes visszaállítással frissítettem, majd icloud backupot állítottam vissza.iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
SharpSA
veterán
válasz anderledani #238582 üzenetére
Ha problémád van fő verzió váltáskor, akkor csinálj egy alaphelyzetbe állítást.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
kchris78
veterán
meg fel ev van a 15-os ios-ig es mar 14.5 van betaban... ez nem rekord kb?
-
anderledani
őstag
válasz SharpSA #238583 üzenetére
Eleve iTunes restore-al kezdtem, az is alaphelyzetbe állítás, nem? És utána iCloud backup ment vissza rá.
Amúgy most DFU módban újraraktam, ipsw.me-ről származó ipsw fájllal, és valamiért angolul indult a rendszer, nem választhattam nyelvet[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
atirag
őstag
válasz CrAzY88 #238552 üzenetére
A Mini sztem zseniálisan sikerült készülék . Lányomnak vettem olyat és hihetetlen manapság . Olyat akartam mindig ,de manapság kellett rájönnöm ,hogy egyre távolabb kell tartanom a telefonokat főleg reggel 😂.
tibee86: semmivel sem látszik jobbnak napközben a kép . Van neki(xs) rendes tele fotó lehetősége . Míg az xr csak szoftveresen tudja . De azért éves szinten biztos nem ipari mennyiségben használja az ember . És sztem teljesen jó érzés fogni az xr/11-et is. Legalábbis én nem igazán érzem . Jó iPhone az is. Az akku meg kicsit jobb ?? Ne viccelj
Teljesen más ligában játszanak . (Sztem)[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
válasz anderledani #238585 üzenetére
Lehet, hogy az iCloud mentés visszaállítás nem kellene, de ez nem biztos.
Mikor csináltad ezt az egészet?Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
anderledani
őstag
válasz SharpSA #238587 üzenetére
Azt hiszem hogy január 28-án csináltam
Akkor honnan állítsak vissza? Csináljak PC-re mentést?iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Prowler
senior tag
válasz anderledani #238582 üzenetére
Nekem ugyanez volt, hiába csináltam DFU resetet a hiba mindig visszatért. Ha bezárom az összes appot akkor azonnal visszaáll a telefon normál sebességre. De 14.4 óta kevesebbszer csinálja.
Én azt vettem észre hogy akkor jön elő miután használtam a kamerát, mintha az nem záródna be rendesen és megenné az összes memóriát a háttérben.Veremivadék Undorkutya
-
Krisz79
őstag
Androidon jól megszokott felső fejléc , ami jelzi,hogy pl: e-mail üzenetek érkeztek ,itt csak abban az esetben láthatók , ha belép az ember az e-mailek közé?
Értesítő led sincs .
ezt ki, hogy oldotta meg?
nem csak e-mail, de nem fogadott hívás , Facebook üzenet és egyébbel is nagyon zavar,hogy
nem látom , míg fel nem oldom a telefont.
i12-ről van szó .
azt tanácsolták , adjak időt magamnak ...http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Tibee86
nagyúr
válasz atirag #238586 üzenetére
Én is ezt mondom, hogy más liga a két telefon, ahogy már ezt más is említette. Az egyik adott év csúcstelefonja, a másik ugyanazon év olcsó telefonja, nem egy kategória. Egyedül üzemidőben jobb az xr (érdekes is lenne, ha egy nagyobb méretű készülék rosszabb eredményt produkálna), minden egyéb specifikációban gyengébb.
-
Krisz79
őstag
válasz tboldi #238592 üzenetére
Egyszeri gombmegnyomással? (Bekapcsoló gomb?)
A másik kérdésem , használ valaki: van 1 Huawei watch Gt2 okosórám, ami
mind2 platformot tudja kezelni, de valahogy ,az az észrevételem , hogy ami szuperül működött androidon, az sztem nem tökéletesen iOs-on.
Vásároltam 1 Apple watch 5-t.
2 napja tisztelgetem, de még, nincs meg az összhang...http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
SharpSA
veterán
válasz anderledani #238588 üzenetére
Akkor nincs más lehetőség. Azért kíváncsi lennék arra, ha mindent kézzel állítanál be, akkor is érzékelnél-e akadozást.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest