-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz freelanced #209200 üzenetére
Én úgy érzem, hogy az ios 13 hozhatta a gyengülést.
Nekem XS Max van, de az a feelingem van, hogy korábbi 12-és rendszerrel jobban bírta![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
törölt tag
Sziasztok. Igaz nem iphone, de a tanácsotokat kérném. Az alábbi képen lévő specifikus ipadet megéri-e megvenni?
-
Clemi
veterán
Feltettem most frissen a telóra a tindert és a kép hozzáadásnál a galériában a fotóstream-et megnyitva, olyan képek vannak ott, amiket már nagyon nagyon régen töröltem, de bárhogy túrom a telefont, a google fotókban vagy a OneDrive-on lévő biztonsági mentést sehol nincsenek ott. Természetesen a nemrég törölt mappában sincsenek sehol.
Honnan a fenéből szedi ez elő szerintetek, és hogy tudnám én megtalálni és törölni? -
ILLDisPozed
aktív tag
Valami házi módszerrel ki lehet szűrni, hogy a fényérzékelővel van-e probléma? Néha este azon veszem észre magam, hogy a szemem üti ki a fényerő. Aztán ha ki/be kapcsolom az automatikus fényerőt beáll ahogy azt kellett volna tegye. Nem akarom egyből szervizbe vinni, csak ha már eléggé biztos a hiba. Köszi!
szerk. Közbe bevittem fürdőbe odaraktam az izzó közelébe fényerő megy szépen felfele. Majd lekapcsolom a villanyt, de vissza már nem veszi a fényerőt. Valami tipp? 3-ból 3x ezt csinálja[ Szerkesztve ]
iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
Gsx-rr
veterán
En mindig napkozben 2-3 korul mar toltottem mert 30 szazalek korul volt.
-
DaveHutt
őstag
SOT mennyi? Nekem 4-5 óra aktîv kijelzőhasználattal elmegy egy napot.
-
freelanced
addikt
válasz Gsx-rr #209208 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Gsx-rr
Mi változott? Lecserélted?
DaveHutt
Olyan 3 óra valamennyi volt ha jól emlékszem, maximum 4, de 5-6 fele már át kellett váltanom LowPower módra mert pár százalékon voltam és olyan 7-8 fele végleg lemerült.
Lehet, hogy néznem kellene egy külső töltőt.
88 százalékon azért még kár akkut cserélni, nem?
Jó lenne ha már ezt átlépnék a gyártók. 1-2 nap üzemidő. De legalább 1 napot menjen már el.
Az iPad például tökéletes mert van, hogy egy hétig hozzá se nyúlok és csak kinyitom és megy tovább. No persze nem is nyomom annyit, de lassan azt hordom magammal, hogy kibírjon egy napot
Moz
Ahogy a kolléga is írja, direkt van funkció arra ha épp moziba mennél és társai. Szó szerint egy gombnyomás.
Egyébként OFF, de nekem szimpatikus az AOD. Sok esetben látom, hogy nem aktiválódott a kijelző, szóval alaphelyzetben nem is látnám az időt. Most is elég rápillantanom, nem kell rázogatnom a csuklóm, sokszor pedig csak rápillantok és akkor is látszik, hogy nem volt neki elég a mozgás, nem ébredt volna fel.
[ Szerkesztve ]
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Clemi
veterán
válasz Rage47 #209209 üzenetére
Ezek a képek abból az időből vannak amikor nem volt tinder a telón, ami legalább egy éves szünetet jelent nálam. Van ott olyan is, amit nem olyan régen töröltem, de már a kukát is ürítettem, mégis listázza. Olyan is van, amikor időzítővel szelfit csináltam ami meg alapból 10 kép és mind a 10 ott van, pedig az ilyen sorozatokat rögtön szétkapom 1 képre.
[ Szerkesztve ]
-
Rubyra1n
tag
Olyan kérdésem lenne hogy mi okozza azt hogy mi lehet a gond, hogy a MacBook air 2017 modelt, ha csatlakoztatom az iPhone XS max hoz akkor folyamatosan le fel csatlakozik a géphez.Kipróbáltam már több eredeti kábellel és akkor is ugyanazt csinálja. Nagyon ritkán észleli normálisan a telefont és kapcsolódik az iTunes hoz a mac-en. Mit tegyek?
-
Clemi
veterán
válasz freelanced #209215 üzenetére
Nem, soha és pl egy rakás olyan is van, amit a napokban kattintgattam a telóval, (próbálgattam a vakut) és azonnal töröltem is és sehol nincs meg egyik felhős mentés helyen sem.
Ezek a képek valahol a telefonon vannak egy eldugott mappában, amihez a tinder hozzáfér. A média hozzáadás listában van ez a bizonyos fotostream könyvtár amiben ezek a képek vannak meg persze egy csomó azok közül, amiket valóban a telón tárolok, de ebben a mappában kevesebb kép van mint az előzmények mappában, ami végül is a telefon gyűjtő fotó mappája.
Elindítottam a 3uTools programot és az is megtalálta azt a mappát, ugyanazzal a tartalommal és állítólag az a mappa az iCloudban van, onnan töltődik le, csak tudnám ott hol és hogyan, mivel ha fellépek az iCLoudra ott nincsenek.[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz freelanced #209212 üzenetére
Tonkrement, eloszor a toltocsatlkozo, utana beazott
-
Gsx-rr
veterán
Ha jovore behozza az Apple az Usbc-t a lightning helyett az megint jo nagy szivatas. 1 evre behoztak az Usb-c toltofejet es kabelt igy aki bevasarolt a jo draga uj kiegeszitokbol es jovore cserelni akar az megszivta.
Hacsak az ilyen toltofej megmarad es jon az Usb-c Usb-c kabel -
DaveHutt
őstag
válasz freelanced #209212 üzenetére
Az normális.
-
hemaka
nagyúr
válasz Gsx-rr #209219 üzenetére
Reg be kellett volna, semmi ertelme ennek a lightningos szarakodasnak. Mar a normalisabb ipad es az osszes macbook is type-c csatlakozoval van, ideje a mobiloknak is csatlakozni.
A toltofej mar most is type-c az ujaknal. Igy legalabb meg a fulhallgatot is kisporolhatjak majd, mint a gugli. 😂 -
TigerCat
nagyúr
Valami csoda folytán újabban nem dobálja el a térerőt a készülékem. Külföldről hazaérve nem lőttem ki a roamingot. Minden default, VoLTE bekapcsolva és aktív az előfizetésemen. iPhone 8, Vodafone. Ki a fene érti ezt?!
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy a Mail appot megnyitva valamikor magától megnyit egy e-mailt? Az előző bezáráskor nem hagytam megnyitva e-mailt. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #209201 üzenetére
A kijelző idő “számítását” le lehet nullazni?
Az akkumulátor résznél nálam az elmúlt 24 órát illetve 6 napot mutatja, és az számomra érthetetlen, hiszen 2 óra kijelző időket ír, de az kizárt, mert jóval többet használom!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
Noxy
veterán
válasz Clemi #209216 üzenetére
Elindítottam a 3uTools programot és az is megtalálta azt a mappát, ugyanazzal a tartalommal
[What’s My Photo Stream?](Kattintson a „Beállítások → iCloud → Saját fotófolyamat” elemre.) Ha bekapcsolja ezt a funkciót az iCloudon, és csatlakoztatja az iDevice-t a WiFi-hez, az iDevice összes fotóját feltölti a My Photo Stream. Bármely iDevice-en bejelentkezhet Apple ID-jével, majd a My Photo Stream alatt található összes fotót szinkronizálhatja erre az iDevice-re. A My Photo Stream albumával akár 1000 képet menthet; Ha ez az album több mint 1000 fényképet tartalmaz, a rendszer automatikusan törli néhány régi fényképet.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
senior tag
válasz adikaa10 #208344 üzenetére
Szia, nálunk is van egy 6S 64GB lassan 2 éves. Ahogy frissítettük 12-ről 13.1.3-ra merül mint a Titanic. Egy éjszaka alatt magában 20%-ot.
Restore persze nem lehet próbaképpen 13.1.2-t csak ha nem kell a backup, csak új iphoneként beállítva.
Frissítés hatására az akku használat 88-ról 79-re esett!
Hát ez nagyszerű Apple és a szoftverei...Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
sethi
senior tag
válasz timelord1987 #209224 üzenetére
Ugyan ez van nálam is 13 hozta ezt a hibát. Nem segít rajta semmi
-
legenda
válasz timelord1987 #209224 üzenetére
Szia,
Bugnak tűnik, egyszer nálam is előfordult korábban, azóta szerencsére nem.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Noukoum
veterán
válasz LurkerSheik #209230 üzenetére
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Noxy
veterán
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Garanciális kijelző cserét melyik szervizben csinálják meg a leggyorsabban?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Zaja2
senior tag
Már reggel 8-tól próbálom hitelesíteni az apple id-m de nem küld kódot. Se telefonhívás. Másnak is xaraxik?
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Steelers #209243 üzenetére
Biztos, hogy a szerverhez jót írsz?
Korábban másik, de a mostani céges email-nél is a szerver előtt az "exchange" szót kellett beírnom." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Steelers #209246 üzenetére
Lehet egyszerűt kérdezek, de akár itt is lehet hiba:
A fiók hozzáadása résznél melyikbe próbálsz belépni?
Ugye a microsoft exchanege-be?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Aaron14
őstag
válasz #72445440 #209245 üzenetére
Igazából csak kijelzőt cseréltetnék, mert a bal alsó sarokban foltos. November 21-ig van rá garancia, utána szavatosság van. Érdemesebb ezt még garancia időn belül megjavíttatni?
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest