Új hozzászólás Aktív témák

  • adikaa10

    csendes tag

    Sziasztok!

    Van egy 2,5 éves iphone 6s 64 GB telefonom. A múlt hétvégén elkezdett az alábbi probléma jelentkezni: a telefon nagyon nagyon gyorsan merül, gyakorlatilag mint a másodperc mutató, ha este leveszem a töltőről, reggelre teljesen lemerül, ha reggel leveszem a töltőről 100%-on, enyhe használat mellett kb. délre teljesen lemerül. Amikor teljesen lemerül, nagyon nehezen tér észhez, van olyan, hogy 15-20 perc után sikerül csak bekapcsolni, amikor 1-2%-ot ír és nem tölti, hiába van töltőre csatlakoztatva. Ezen felül, ha alacsony töltöttségi állapotban (<30%) újraindítom a telefont, akkor nagyon nehezen akar bekapcsolni, a kis apple ikon hosszú percekig látható a képernyőn és sokszor csak hard reset után sikerül csak a visszakapcsolás.
    Az első gondolatom az volt, hogy akksi. Hétfőn elvittem egy szervizbe, kaptam bele egy vadiúj akksit. A probléma továbbra is fennált, másnap visszamentem. Azt mondták, hogy lehet az is, hogy az új akksival van baj, de ami valószínűbb, hogy a töltésvezérlőt kellene cserélni. Ezt követően utána olvastam, a töltésvezérlő hiba leírása kb. megfelelt a telefonom problémájának. Szombaton el is vittem egy másik szervizbe, töltésvezérlő cserére. Azonban ezt követően a probléma továbbra is fennáll és egyszerűen fogalmam sincs, hogy mi lehet. Többet nem nagyon szeretnék már költeni rá, sőt el is szeretném adni és upgradelni egy újabb iphone-ra, de így, azonosítatlan hibával elég nehéz lenne. (a hab a tortán, hogy a szombati szerviztől, mikor elhoztam, szembesültem azzal, hogy a hangszóró teljesen néma, gondolom amikor szétszedtek/összerakták, elfelejtettek valamit összedugni)
    Az interneten nem találtam semmi értelmes információt, mindenhol írják az alapvető akksi problémás dolgokat, hogy kapcsoljam ki a bluetooth-t stb stb. Sajnos a probléma máshol lehet.
    Help pls!!!

    Köszönöm előre is!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák