- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Van egy SE a családban és hallottam olyan pletykát hogy ez már nem kapja meg a 13-as főverziót. A kérdésem az lenne, hogy ez a gyakorlatban azt jelenti hogy ettől kezdve semmilyen biztonsági és egyéb frissítés sem érkezik?
Let the Zone take me if I am.
-
kutga
nagyúr
-
aujjobba
addikt
válasz kutga #197706 üzenetére
Biztosra veszem, bár a 13-mal már illene neki kicsit lassulni/kevésbé jól használhatóvá válni, máskülönben nem nagyon tudom megindokolni az újabbra váltást
Közel három éves a kicsike, de simán hozza az elvártat mai napig is.
Különben azt olvastam, a jelenlegi flagship-vásárlók körében a váltási periódus már kitolódott 4 évre. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Cseheknél úgy tűnik elérhető lett az ApplePay. Vajon ide hozzánk, az EU banánköztársaságába elér még a 21. században? (Tudom, volt egy hír korábban, hogy a CIB anyabankja bevezette, de véleményem szerint ez az itthoni viszonyok szempontjából semennyire nem meghatározó.)
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Tibee86
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #197709 üzenetére
Egészen biztos.
-
tboldi
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #197709 üzenetére
Én pont most aktiváltam a Monese-t.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz pauliboy23 #197712 üzenetére
Erre nem vennék mérget.
-
veterán
-
delon
tag
Sziasztok !
Hogyan kell a wallat et működésre bírni pl repjegyet berakni
Nekem a kód beolvadás és a Wallet alkalmazások keresése jön be
De semmit nem csinál csak fenykepezLenovo ThinkPad T420s; iPhone 7 ios 11.3.
-
negroo
aktív tag
Sziasztok. Hogy lehet meg tudni, hogy melyik Szolgáltató található a készülék? Most voltam Telenor és állítja, hogy én iPhone 6 vettem mikor én sosem vettem azt. Nekem 8+ van de azt nem találják eimei szám alapján.
-
Polir7510
csendes tag
Sziasztok.
Van egy Xs készülékem.
Esim az elofizeteses számom
Domino: Fizikai sim!
Nagyon rossz. Vmikor 20 percig nem érnek el.
Utána jön a hívásértesítő hogy volt 30 nem fogadott hîvásom!
Töröltem az E-simet és ujra beaktiváltam hátha! Ugyanez.
4G csak adatra van állítva!
Ötlet? -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Mostanában úgy vettem észre, hogy az akkukímélés túl agresszív. Legalábbis hiába van engedélyezve az alkalmazásfrissítés a háttérben, valamiért ha frissíti is, sokkal vacakabbul. Lehet ezzel vmit csinálni?
Pl. a új emailt jelzi, de ha notin elolvasom, akkor azt már csak akkor jelzi olvasottnak, ha megnyitom az alkalmazást és akkor frissít egyet.-
-
veterán
-
Polir7510
csendes tag
válasz TheBikerider #197721 üzenetére
Akkor csak annyit kell tennem hogy Esim 4G csak adat
A fizikai sim 4g ki ugye? -
B-L-A-C-K
titán
válasz V.Stryker #197725 üzenetére
Ja hogy úgy, akkor ennek utána kell járni.
Időjárás: most passzolom, mert mindig belelépve nézem, vagy óráról (Apple Watch), ott frissül rendesen.
Email: Gyári email appba van fetch szinkronizálás, amit beállíthatsz automatikusra/kézzel/15/30/60 perces frissítésre. Van a másik a push szinkronizálás, az meg azonnal történik. Viszont email válogatja mit enged a push illetve fetch szinkronizálással. Pl gmail-nál az fetch-t enged, akkor van céges Exchange levelezésem, ott meg megy a push. Ha letöltöd a gmail appot, és beállítasz egy gamil email-t ott is azonnal megkapod a leveleket.
Sparkot amit te használsz azt sose használtam, így ott nem tudom hogy van.[ Szerkesztve ]
-
Jakesz
addikt
Sziasztok! Cserkó telefont akar váltani. Jelenleg egy iPhone 7 van neki, és most az XR-rel szemezget. Használat során jelentős újításokat hozna a váltás?
-
veterán
-
Snoop-y
veterán
Sziasztok,
Tudtok jol bevalt backup app-ot ajanlani ami az alabbit tudna?:
• Kepeket szinkronizalni NAS-ra
• Wifi tamogatas
• Idozitett es/vagy automatikus backup[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Valahol le van írva, hogy az 5 wattos Apple töltő hány amperes?
Let the Zone take me if I am.
-
Snoop-y
veterán
Erre valaki? Senki nem backupol?
iTunes nem jatszik egyreszt nem lehet idoziteni masreszt nem akarok kabelezni.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
törölt tag
Sziasztok! Nálatok lehet esim-re váltani fizikai SIM-ről? Cserélték az xs-em és ideiglenesen újra kellett fizikai SIM. Most a régi esim nem aktiválható, újat meg nem lehet kérni. Online felület csak annyit ír, hogy fizikai SIM és eltűnt az esim-re váltok menüpont. Nálatok is így van?
[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
válasz #77646080 #197747 üzenetére
Es mi kell hozza a NAS vagy PC oldalon hogy ez mukodjon? Az iTunes lat mondjuk egy SMB mappat?
Igazabol semmi mast nem akarok Backupolni csak a fotokat akarom syncelni localban (nem kell iCloud)
Azt akarom megcsinalni ,hogy ha hazaerek akkor a fotokat egybol syncelje fel a NAS-ra lehetoleg mindenfele beavatkozas program inditas nelkul.
-
Noxy
veterán
válasz Snoop-y #197744 üzenetére
Minden valamire való NAS-nak van iOS-re app-ja, amiben ezt meg lehet oldani. Akár még 4G-n vagy Wifin is feltölti, bárhonnan, bármikor.
Képeken kívül nem is lehet mást nagyon backupolni vele.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest