- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Crypto Trade
- Linux Mint
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
WolfiMusic
csendes tag
Sziasztok!
Egy számomra érdekes és megfejthetetlen problémával fordulnék hozzátok. Iphone SE készülék, bejövőhíváskor csengőhang néma, csak rezeg. A hang alapértelmezett, de mindegyikkel ugyan ezt a jelenséget produkálja, de más hang(értesítés, facebook, youtube videó) lejátszásra kerül. A hangerő rendben van, nincs elhúzva a némító kapcsoló, volt újraindítás is, valamint a hang beállításoknál 100%-on van a csengetési hangerő, és ott gond nélkül le is játsza módosítás közben.
Az [Apple] oldalán írt lehetőségek mindegyikét kipróbáltuk, nem jártunk sikerrel. Esetleg visszaállítás?
Szoftver a legfrissebb, stabil.
Valaki tapasztalt már ilyet?
Köszönöm!http://soundcloud.com/wolfimusic
-
ficere
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám I5s 11.2.5.Messenger üzenetnél nem tudom teljesen kikapcsolni a jelzéseket.Gépelésnél nincs hang amikor azonban elküldöm jelez 2 pittyenéssel.
Előre is köszönöm ha valaki tudna segíteni.Machete nem ír sms-t
-
hemaka
nagyúr
válasz WolfiMusic #185557 üzenetére
Elegge visszaallitas szagu a dolog, esetleg masik cshangot valasztva?
Vagy dugjatok bele fulhallgatot es huzzatok ki. Nalam a multkor a 8plusszon ugy erzekelte, mintha a fulhallgato meg be lett volna dugva. Ha egyik sem, akkor marad a restore. -
törölt tag
Sikerült elhagynom a jobb AirPods-om. Kerestem az Apple-t, ahol az értékesítési osztályt kapcsolták, majd közölték, hogy nem értékesítenek külön airpodokat, kell vegyek egy komplett új airpodsot. A csávó rám is pusholt, hogy máris megnézi h mikor kapnám meg ha most rendelnénk egyet stb.. rossz osztályra kapcsoltak sztem.
A weboldal viszont egyértelmű cseréről ír abban az esetben ha hiányzik az AirPods egy része (legyen az airpod vagy töltő).
Hétfőn újra megpróbálom, van bárkinek tapasztalata? Volt már valaki olyan ügyes mint én ?[ Szerkesztve ]
-
h1ght3chzor
őstag
6S plus-ra tegnap előtt raktam fel a 11.4-et, azóta iszonyatosan gyorsan merül. Ez általános probléma, mit lehet tenni ellene? Előző verzióval tökéletes volt minden.
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
mr.tamasbiro
őstag
válasz h1ght3chzor #185565 üzenetére
Nálam is zabálja az akkut de már nem lehet visszarakni az előzőt.
Remélem javítva lesz a következőben. -
lugosi
MODERÁTOR
Helyi dolog lehet szerintem, nálam 6s Plus-on hibátlan.
-
Noxy
veterán
válasz lugosi #185567 üzenetére
Én egyszer h.ségből irtam hogy merül egy frissítéstől ami csak 1-2 biztonsági jav.. tartalmazott. Rögtön lett utána 4-5 aksi kuksoló, akinek szintén merült.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
mr.tamasbiro
őstag
Nálam fogyaszt mint állat az akku.
-
Tibee86
nagyúr
válasz mr.tamasbiro #185570 üzenetére
Az akku nem tud fogyasztani.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz mr.tamasbiro #185570 üzenetére
Jó kis diéta akkor, és hány kilót adtál le vele mennyi idő alatt?
-
Rage47
veterán
Nagyon sokan írják ezt a 6s topikban is. Külföldi fórumon valakinek megoldódott magától 2-3 nap alatt. Lehet valamit indexel a háttérben a telefon vagy nemtom. Nálam már kibír egy éjszakát, mióta kilőttem csomó location service-t, amik nem fontosak (előtte reggel mindig úgy ébredtem, hogy 0-án van a telefon). Fogalmam sincs, ez segített-e, vagy magától oldódott meg.
[ Szerkesztve ]
-
marcell2015
tag
Egy gyors kérdés, pár hetes telekomnál vásárolt iphone 8 plus.om van.
Ő független lehet, vagy imei alapján kell kérnem a függetlenítését ?
Nincs másik sim.em jelenleg kipróbálni.
Köszi a válaszokat előre is.(#185578) hemaka : köszi!
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz marcell2015 #185577 üzenetére
Fuggetlen
-
INMOTEP
őstag
Valaki megtudná mondani miért nem tudom lementeni a kontaktjaimat icloud-ba ? Eddig az alapértelmezett fióknak email lett beállítva ,oda el is menti nincs gond ..De icloud-ba nem akarja valamiért sőt úgy igazán nem nagyon veszem észre hogy mást is felrakott volna . Mindenhol megnéztem ahol csak icloud van minden bevan hozzá kapcsolva ,ez biztos
[ Szerkesztve ]
-
marcell2015
tag
Sziasztok!
Facebook app-ba a történetek-et ki lehet kapcsolni valahogy?
Nem találom és gusztustalan ott.... -
Arcképgyáros
válasz marcell2015 #185582 üzenetére
-
anorche1
őstag
válasz marcell2015 #185584 üzenetére
Az az aláírása
[ Szerkesztve ]
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Arcképgyáros
válasz marcell2015 #185584 üzenetére
Jaja ahogy előttem írják, az aláírás. Ha érdekel honnan van akkor írj rám privátba!
-
megema
őstag
Beats Studio 3-at használ valaki? Mennyire minőségi, strapabíró? Aki megvette, próbált más fejhallgatót előtte?
Kipróbáltam pár BT fejhallgatót, és ártól függetlenül az AKG K845BT hangzása jött be legjobban (tiszta és részletes hang, erős basszus), ami egy régebbi modell, így az akkuideje kevés (6-8 óra). Árban közel van a Studio 3-hoz, de azt még nem tudtam kipróbálni.
-
Ragnar95
félisten
válasz megema #185587 üzenetére
Solo 3-am van, tehát csak a W1 chipről, illetve magáról az új generációs Beatsekről tudok nyilatkozni. Akkuidő eszméletlen durva a W1-nek hála, a gyakorlatban is simán hoz 20-30 órát, bár még nem mértem le pontosan mennyit bír, az viszont feltűnt hogy nagyon ritkán kell csak tölteni. Csatlakoztatás is jóval egyszerűbb, mint sima BT eszközök esetén, egyedül annyi a probléma, hogy magától mindig a legutóbb használt eszközre próbál rácsatlakozni, akkor is, ha az épp nem elérhető, ilyenkor kézzel kell rácsatlakozni telefonról. Cserébe 2-3 eszköz közötti váltás is pár mp, nem kell lecsatlakozni előtte a másik eszközről.
Studio 3 tesztek alapján a szokásos Beats hangminőséget hozza, illetve zajszűrésben a Sony 1000XMK2 veri, de a Sennheiser, illetve Bose csúcsmodelleknek is jobb a zajszűrése elvben.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
megema
őstag
válasz CsonkaImo #185588 üzenetére
Köszi! A dizájnja nem túl szimpatikus, de úgyis a hang a lényeg. Nem tudod hol lehet kipróbálni? Késleltetést tapasztalsz?
(#185589) Ragnar95: Köszi! Késleltetés tapasztalható nálad? Szavatossággal mi a helyzet? Olvastam olyat, hogy valakinek pont az 1 éves jótállás lejárata után ment tönkre, és az iStyle csak pénzért cserélte volna.
Az erős basszus miatt nekem valószínűleg bejönne, kérdés mennyire részletes a Studio 3 hangja. Majd beszaladok valamelyik APR-be tesztelni.
A Bose QC35 II-t próbáltam (igaz, csak kábelen), de nekem nagyon vérszegény volt a hangja. A Sony WH 1000XM2-ről azt olvastam a fórumon, hogy zavaró a késleltetése, és gyakori az egyik oldal meghibásodása. Azért teljesen nem vetem el. Sennheiser-ből még a PXC 550-et láttam, de a hangját nem dicsérik.
-
törölt tag
az almarium-pro-val van valakinek tapasztalata?
-
törölt tag
válasz -secret- #185592 üzenetére
Elveszett jobbos AirPod-om miatt.
istyle 32k, itt 30, de az a 2k akkor közelsem ér annyit, veszek ma egyet az iStyle-ban.érdekes, h az Apple honlapján is van szó elveszett darab cseréjéről. Biztosra mentem, négyszer beszéltem a támogatással és sajnos mindig azt a választ kaptam, hogy vásároljak teljesen új készüléket, hiába hivatkoztam a weboldalra, szerintük nincs rá lehetőség.
De sokkal olcsóbban gondolom ők sem cserélnék, nem bocsátkozom harcba .. eddig sosem volt gondom a támogatással.[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
2 napja szenvedtem azzal, hogy a Macbook-on lévő Safari könyvjelzők megjelenjenek az iPhone-on is. (Nem jött össze)
Végső próbaként kiléptem az iCloud-ból, majd vissza. Megoldást nem hozott, ellenben bekapcsolta azt a nyüves icloud fotókönyvtárt, ráadásul az iphone tárhely optimalizálást is.
Reggelre feltöltötte az összes képet. Na mondom sebaj kikapcsolom. Erre közli, hogy 30 napom maradt, hogy lementsem az icloud-ből a képeket, mert a telefonon nincsen meg teljes méretében. Ami egyébként nem igaz. Megnéztem win-en és 3 UTools-ban is és megvan az összes kép a telefonon.
Ami még a legszebb, hogy a 4.86 GB-ből most 5.71 GB lett a fotók mérete a telefonon. Hát mi az anyjáért lett majd 1 gb nagyobb a mérete?????Ez alapján azt sem értem, hogy most akkor az iCloud mentésem tartalmazza-e a képeket vagy nem? Mert a tárhelyben nem jelenik meg.
Gondoltam rá, hogy nyomok egy gyári beállítást, aztán visszateszem a mentésem. De ezek után már attól tartok, hogy a képek sem lesznek meg.Imádom az IOS-t, de ezt a fotókönyvtárat a pokolba kívántam mindig is.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz galaxys80 #185596 üzenetére
Ha biztosra akarsz menni, akkor kapcsold vissza a fotókönyvtárat, de kapcsold ki a tárhely optimalizálást. Használd így 1 hétig mondjuk, annyi idő alatt tuti visszahúz mindent telefonra ami nem lenne ott, és utána kapcsold ki a fotókönyvtárat.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
galaxys80
veterán
válasz Cathfaern #185597 üzenetére
(#185598) szekra
Félre értitek. A telefonon biztosan megvan minden. Megnéztem windows intéző és 3utools-al is. Megvan az összes kép.
Most nekem 2 problémám van. Az egyik, hogy majd 1 gb-al nagyobb a képek mérete, mint kellene.
A másik, hogy fogalmam sincsen, hogy az iCloud mentésem tartalmazza-e a képeket, ahogy korábban.Tudtam, hogy ez a fotókönyvtár egy retek, ezért nem is kapcsoltam be soha. De ez a drága megtette helyettem.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
iGlass Pro kijelzővédő fóliákkal van tapasztalatotok?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Spórolós topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest