- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáben81
senior tag
Bluetooth-t nem kapcsolja vissza már magától repülő módból visszatérvén,tehát ezt is javították ☝️
-
Gáben81
senior tag
válasz pellesmartin #170290 üzenetére
Ha nem tudja levonni,akkor csak az ingyenes 5GB-ot mutatja,de nem vesznek el a fájlok ,egy hónapig megtartja,fizetés után újból elérhető.Icloud drive-on pedig tárolhatod a fájljaid pl amit pc-ről töltesz fel.Telefonról a fájlok app-al tudod rendezni...
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Hát nekem éjszaka megint -10%-ot merült a telefon.
-
Noxy
veterán
válasz Gáben81 #170302 üzenetére
300 Ft havonta semmi szerinted, akkor miért probléma min.. 1000 Ft-t a b..számlán tartani? A "semmiből" (300Ft) csinálsz magadnak problémát.
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
adise
őstag
11.0.1 . BL meccsek utan lehuztam, reggel fel7re -12% allasaban
-
hdanit610
aktív tag
SE-n megszűnt a hívás bug?
-
hdanit610
aktív tag
válasz 30z.Samu #170310 üzenetére
Nálam egy csomószor előfodult, hogy csak rezgett, de nem adott képet. Ha sikerült a középsővel valahogy feloldani, akkor adott képet, de ez ritkán sikerült. Aztán csak a nem fogadtott hívásról szóló üzenetet láttam. Azt tudom, hogy nem egyedi eset volt, de nem is biztos, hogy az összes SE-n előjön.
-
30z.Samu
félisten
Amit eddig észrevettem a frissítés után (SE):
-Az Időjárás rendesen frissít.
-Az alkalmazások kicsit gyorsabban indulnak.
-A kamera bug úgy fest megszűnt.Sic Parvis Magna
-
tybsen
addikt
Néhány kérdés, köszi ha válaszol valaki, androidról váltanék talán, csak nem tiszta minden:
1. Van arra lehetőség hogy a telefon más nyelven működjön mint a diktálás nyelve? Tehát pl angolra állítom a telefont de szeretnék magyar nyelven is diktálni az üzeneteket, satöbbi.
2. Siri vagy OK Google lezárt telefon esetén is használható? Illetve ugyanezek bármilyen alkalmazáson belül bármikor használhatók?
3. Ugye be lehet azt állítani hogy értesítések esetén egyáltalán ne villanj fel a kijelző?
4. Smart lock-szerű megoldás, mint androidon, létezik? Tehát ha egy bizonyos Bluetooth eszköz hoz csatlakozik a telefon vagy egy bizonyos földrajzi helyen van akkor ne kérjen feloldókódot vagy ujjlenyomatot?
5. A telefon feloldásánál mindig az alkalmazások (az első oldal) látszódnak először vagy be lehet állítani hogy a widgetek vagy egy másik oldal legyenek előtérben rögtön?
6. Ha egy alkalmazásnál, például WhatsAppnál teljesen kikapcsolom az értesítéseket, akkor csak megjelenik magán az ikonon 1 szám hogy van új üzenet, de az értesítési sávban semmilyen vizuális dolog nem történik?
7. Google Maps ugyanúgy képes a hely-előzmények napi rögzítésére mint az androidos verzió? Tehát meg lehet nézni hogy mikor-merre jártam minden nap a térképen, ha valahol csináltam egy fényképet akkor azt szintén mutatja ezen az idővonalon vagy min?
-
Diokhan
addikt
Sziasztok!
Nekem az 5S azt műveli néha a gyári zenelejátszóval, hogy elindítom a zenét, lezárom a képernyőt, zsebbe teszem. Pár perc múlva léptetnék dalt, megnyomom a home gombot, hogy feléledjen a telefon, de csak a lezárt képernyő háttere látszik, semmi más. Sem a lejátszó aminek lezárt képernyőn kellene lennie, sem az óra, semmi egyéb, csak maga a kép. Ámde itt jön a csavar. Csináltam screenshotot róla, hogy gondoltam megmutatom, de a screenshoton látszik minden, sőt olyan, mintha már fel lenne oldva a telefon, és el lenne indítva a lejátszó. Természetesen az előbb vázolt helyzetben gombokra reagál a telefon, a lezáró gombra lezár, a home gomb 3x megnyomására pedig előjön a beállított nagyító, hangerő gombokat nem próbáltam. A Home+Power módszer segített csak, máshogy nem tudtam kihozni ebből az állapotból. Ezt azóta csinálja, amióta az iOS11-ről olvasott negatív visszajelzések hatására a 10.3.3-at tettem vissza ipsw-ről iTunes-al és az előző biztonsági mentést töltöttem vissza utána, hogy meglegyenek a fotók és az üzenetek. Erre azért volt szükség, mert mint már korábban írtam, néhányan talán emlékeznek, nem tudtam zenét másolni a telefonra és a notes app is crashelt azonnal indulás után.
Szóval valaki esetleg találkozott már ezzel a problémával?
Köszi!
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
aujjobba
addikt
válasz Diokhan #170316 üzenetére
Volt ilyen nekem is 10.3.3-mal az SE-n.
Bekapcsoltam a BT fülest, felcsatlakozott, majd elővettem a telefont hogy elindítsam a zenét.
Ekkor fogadott az üres zárképernyő, majd egyszercsak megjavult a sokadik bekapcsoló gomb nyomkodásra.
Néztem az analitika naplókat, a medialibraryd vagy libmediaD valami hasonló rendszerszolgáltatás crash-elt. -
Diokhan
addikt
válasz 30z.Samu #170318 üzenetére
Akkuidőre nem mondanak semmit?
(#170317) aujjobba : Ez gonosz lesz tőlem, de annyiban megnyugtató, hogy nem csak nálam jelentkezett a probléma.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
aujjobba
addikt
válasz Diokhan #170319 üzenetére
Lekopogom csak egyszer jött ez elő, de nálam már 11.0.1 van, úgyhogy nem izgat igazán.
Viszont a 11-gyel rendszeresen elszállt az Apple Music is, fogta és kiugrott a lejátszásból a főképernyőre, megállt a zene is természetesen.
Nagyon remélem, hogy a 11.0.1 ezt javította, mert ez azért eléggé WTF. -
boogie84
veterán
i7, 11.0.1
Telefon a zsebemben, veszem elo a telot megnezem a kijelzot, latom van 2 nem fogadott hivas. Wtf nem rezgett, hangja sem volt.
Nezem az elozmenyeket, semmi.
Varni kelett mire bedobta a listaba a szamot... Na ez mar nem vicces, foleg ha fontos hivast var az ember...[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Huha81
tag
Nalatok is kikapcsolta az uj frissites a hivasvarakoztatast? Nem volt valami szep dolog toluk...
Vannak esetleg olyan kapcsolok meg, amiket ilyenkor spontan kikapcsol a frissites? Franc se gondolta, hogy at kellene neznem a telefont, hogy minden beallitasom megmaradt-e -
Rage47
veterán
válasz tybsen #170315 üzenetére
1. Van arra lehetőség hogy a telefon más nyelven működjön mint a diktálás nyelve? Tehát pl angolra állítom a telefont de szeretnék magyar nyelven is diktálni az üzeneteket, satöbbi.
A billentyűzet nyelvétől függ a diktálás nyelve.
2. Siri vagy OK Google lezárt telefon esetén is használható? Illetve ugyanezek bármilyen alkalmazáson belül bármikor használhatók?
Siri működik "Hey, Siri" mondásával - 6s-től felfelé mindig, többi készüléken töltőre dugva. Talán SE-n is mindig.
3. Ugye be lehet azt állítani hogy értesítések esetén egyáltalán ne villanj fel a kijelző?
Be lehet.
4. Smart lock-szerű megoldás, mint androidon, létezik? Tehát ha egy bizonyos Bluetooth eszköz hoz csatlakozik a telefon vagy egy bizonyos földrajzi helyen van akkor ne kérjen feloldókódot vagy ujjlenyomatot?
Én még nem hallottam ilyenről.
5. A telefon feloldásánál mindig az alkalmazások (az első oldal) látszódnak először vagy be lehet állítani hogy a widgetek vagy egy másik oldal legyenek előtérben rögtön?
Mindig az alkalmazások látszanak, vagy ahol hagytad épp.
6. Ha egy alkalmazásnál, például WhatsAppnál teljesen kikapcsolom az értesítéseket, akkor csak megjelenik magán az ikonon 1 szám hogy van új üzenet, de az értesítési sávban semmilyen vizuális dolog nem történik?
Nincs értesítési sáv. Amúgy testre lehet szabni, hogy akarod látni az értesítéseket.
7. Google Maps ugyanúgy képes a hely-előzmények napi rögzítésére mint az androidos verzió? Tehát meg lehet nézni hogy mikor-merre jártam minden nap a térképen, ha valahol csináltam egy fényképet akkor azt szintén mutatja ezen az idővonalon vagy min?
Hú ez jó kérdés, nem használom a Gmapset, mióta van Apple Maps-ben magyar is tömegközlekedés. Nem mindig azonosak az androidos és iOS appok funkciói sajna, valami később érkezik meg iOS-re, ha az egy Google alkalmazás. Keress rá valahol erre szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Rage47 #170327 üzenetére
4. Ehhez annyit tennék hozzá, hogy szvsz az újlenyomatolvasó annyira gyorsan működik, hogy kézbefogva és a home gombot benyomva nem igazán venni észre, hogy külön unlockoltam a telefont. Max. annyiból, hogy nem mindegy melyik ujjal nyomom le
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
-
delon
tag
Sziasztok!
A telefonon i6 az ios11 a beállítások/tárhely alatt hozott valami újítást hogy a nem használt alkalmazások törlése erre veletlen rányomtam de utana eltűnt a funkció es nem tudom vissza állítani tud valaki ebben segiteni hogy mi ez ? Es esetleg hogyan lehet ezt vissza állítani?
Köszönöm
Lenovo ThinkPad T420s; iPhone 7 ios 11.3.
-
Diokhan
addikt
válasz delon #170336 üzenetére
Ha van automatikus iCloud biztonsági mentésed, akkor azzal vissza tudod állítani ha jól tudom. Ha töröltél egy programot vagy többet is akár, azt "visszacsinálni" már nem lehet. De ha tévedek, majd kijavítanak.
-
Mian
aktív tag
Sziasztok,
Nekem egy nem túl bonyolult és nem is hibajelentéses kérdésem lenne de:
Én mindig úgy használtam a wifi-t, ha kellett kézileg benyomtam a vezérlőpanelen. Amióta viszont az ios 11 feltelepült mindig azt veszem észre reggelre, hogy be van kapcsolva a wifi. Gondolom egy idő után automatikusan csatlakozik már. Néztem a beállításokban kinyomtam a kézi csatlakozást meg már néztem mindent, ezt más is észre vette? Megmondom őszintén lehet butaság de én azért használtam így a telefont, mert így se használom ki teljesen a havi 1gb mobilinternetet szinte soha és feleslegesen nem akarom meríteni a telót még azzal is, hogy folyamatosan wifit keres. -
aujjobba
addikt
válasz tybsen #170333 üzenetére
Nem pont ez, de hasonló cucc van alaposan eldugva az adatvédelem / tartózkodási hely / gyakori helyek vagy valami hasonló menü alatt a beállításokban.
Igaz ez nem napra lebontva összeszedve mutatja a dolgokat, hanem azokat a helyeket jegyzi ahol gyakrabban jársz.Így: [kép]
-
TBMC
addikt
az ios 11 már harmadjára kapcsolja ki a "hívóazonosítómat". azt jelzi, hogy be van kapcsolva, ki/be kapcs után megjavúl.. hard reset is volt már.
2napos a telefon...tapasztaltatok hasonlót?
-
delon
tag
válasz Diokhan #170339 üzenetére
Én nem erre gondolok hanem a ios11 hozott egy olyan újdonságot hogy a nem használt alkalmazások ideiglenes törlése ezt hogylehet ezt a beállítást hogy lehet kikapcsolni mert véletlenül megnyomtam es azota eltűnt ez a funkció es az alkalmazas ikonja mellett egy kis felhő jelent meg ? Vissza lehet ezt vonni valahogy?
Lenovo ThinkPad T420s; iPhone 7 ios 11.3.
-
Topikgazda
válasz -secret- #170303 üzenetére
Tegnap hazaértem melóból, mondom rászánom az időt. Restore i7-en 11.0.1-re, majd újként beállíva újra belaktam az egész telefont.
Már majdnem örültem,hogy reggelre csak 4%-ot merült, de aztán reggel elkezdtem használni (e-mail, net, zenehallgatás), és megint elkezdett merülni, mint a Titanic (mondjuk ez rossz példa, mert a telefon gyorsabban merül). Csak 10-re jöttem dolgozni, volt kb. 40 perc sima net, meg ugyanennyi zenehallgatás reggeltől, valamint 25 perc skype videobeszélgetés wifin és merült 42%-ot. Most állok 54%-on, 10.3.3 alatt simán 80 körül voltam ilyen felhasználással.
Mindegy, legalább lett egy újra belakott rendszerem, szeméttől mentesen
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Lázadjunk! Mindenki rakja vissza a 10.3.3-at.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.