-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz snooze #116148 üzenetére
Dolgoztál mobil boltban?
Ki a faxnak van ideje a sok eladásra meg szervizre váró telo között mind1ket babusgatni, nézegetni.
Semelyik GSM bolt nem fogja magát lejáratni egy f..s 100 e Ft-s teló miatt, amikor milliós tételben várnak ott a telefonok eladásra. Oda bármikor vissza mehetsz, de a HApron keresgélheted az eladót ha netán át b..sz.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
sEtuke
tag
Van amiben igazad van,nem tagadom,de 3 nappal ezelött volt jóbarátomnak ugyanitt hibás nokiát adtak el,majd még neki kellett ráfizetni hogy kapjon egy másikat
U.i.: Egy idősebb úr ma reggel ment vissza,mert leadott egy iphone-t akkumlátorcserére,semmi papirt nem kapott,csak azt hogy holnap jöjjön érte vissza,és kamerafelvételen nézték meg hogy tényleg ott-e volt,háát.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz sEtuke #116149 üzenetére
Akkor is te vagy a hunyó bameg.
Ha nem engedi bekapcs.., kipróbálni, akkor bacca, meg oszt kijövök. VESZEK MÁSHOL.
Ennyi erővel, tudással, vehetted volna az ecserin is.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
vasi89
addikt
-
kemkriszt98
tag
Sziasztok, a napokban váltottam le a samsung galaxymat iphonera és felmerült bennem egy kérdés. Eddig el tudtam küldeni egy képet mms-ben akkor is ha nem volt mms-em csak mobilnetem... Most, bár nekem úgy jelzi, hogy elment, a másik fél mégsem kapja meg... Próbáltam több emberrel is.. iMessage nem játszik..
"Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyü és szép termeted?" -William Blake-
-
Ragnar95
félisten
válasz kemkriszt98 #116163 üzenetére
APN beállítások ki vannak töltve?
Amúgy 2015-ben szerintem te vagy kb az egyetlen, aki MMS-ezikPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Arcképgyáros
válasz kemkriszt98 #116165 üzenetére
Mé' nem emailben küldöd?
Mobilnet nélkül okostelefon?
-
Arcképgyáros
-
veterán
válasz kemkriszt98 #116163 üzenetére
Melyik szolgáltatónál vagy? A Telekom esetében tuti, hogy jók az APN beállítások, nem is engedi átírni. A másik kettőt nem tudom.
Látsz a Settings / Cellular (magyarul talán mobiltelefon) menüben egy APN nevű pontot? Ha van, le kellene ellenőrizni, hogy jók-e az MMS beállítások.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
kemkriszt98
tag
válasz -secret- #116168 üzenetére
Jó felejtsétek el az mms-t megpróbálom még egyszer érthetőbben szóval... Smsezek valakivel, rábökök a kamera ikonra és elküldöm a kívánt képet. Nekem azt jelzi, hogy elment viszont a másik nem kapja meg
"Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyü és szép termeted?" -William Blake-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz kemkriszt98 #116170 üzenetére
A másik félnek iPhone-ja van? Ha nem, akkor az biza' mms.
-
kemkriszt98
tag
válasz r3dsnake #116171 üzenetére
Olyan is van akinek az van és olyan is akinek nem az van .. De ha az iMessage ki van kapcsolva számít ez? Egyébként iphone előtt sem volt mmsem és elmentek a képek szóval...
-
veterán
válasz kemkriszt98 #116172 üzenetére
Ha nem iMessage-ként küldi el, akkor mindenképp MMS-t küldesz, az előző hsz-emben leírtakat próbáld meg.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Ragnar95
félisten
válasz kemkriszt98 #116172 üzenetére
iPhone előtt márpedig csak MMS-ként küldhetted az üzenet appból a képet. Ha meg nem iPhone-ja van a másik félnek, akkor csak MMS lehet és kikapcsolt iMessage-el végképp.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
kemkriszt98
tag
válasz szabogabor10 #116173 üzenetére
Nem találom azt a pontot. Egyébként orange-nál vagyok (ro) . Na de mind1 nem olyan nagy dolog átlébni Facebookra..
-
r3dsnake
nagyúr
iPad mini 2-höz vennék smart case-t ebayről/aliexpressről. Olyat keresnék, mint a gyári smart case, de nem eredetit. Van valakinek konkrét tapasztalata ezekkel, honnan/kitől érdemes venni?
Köszi!
-
VipJoco
tag
iMessage-n keresztűl küldött üzenetek és képüzenetek is ingyenesek?
-
veterán
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #116176 üzenetére
Ilyennel van tapasztalatom, ez teljesen jó, itt van 1 héten belül, annyi csak a különbség az eredetihez képest,h a hátlap műanyag, nem tudom, ez kizáró tényező-e.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Noxy
veterán
válasz r3dsnake #116161 üzenetére
Csak a vakra, vagy hü..re lehet rá melegíteni. A boltanak meg az a dolga hogy áruljon, mert abból él. Van akit, meg qrvára nem érdekel, hogy ott egy kicsit sárguló a kijelező. Amúgy meg ez egy partalan vita, mert csak egyoldalról ismerjük a töténetet a telefont meg rajta kívül senki sem látta.
(Az 1 hsz-ban még szó sem volt sárguló kijelzőről)
A boltnak meg egy fillérjébe sem került, mert bizományosi értékesítésre volt (van) ott. ( ha egyáltalán tudod, hogy mi az)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok! Nem ismerem nagyon az IOS rendszert mégis lenne egy fontos kérdésem! Ne kövezzetek meg ha valamit nem jól írok remélem a lényeg kiderül.
Tavaly vettek a szüleim egy Ipad3-at de sajnos az előző tulaj nagyon buta volt a technika világához és elfelejtette az icloud jelszavát. Már vásárláskor sem tudta de sokat próbálkoztak még a vásárláskor aztán hagyták a fenébe az egészet. Tudták használni igy is. Közben azt hiszem megkeresték az Apple Magyarországot ahol azt az infót kapták ha nincs használva a fiók 1 év után törlődik.Nem tudom mi ebből az igaz.....
Most megvenném tőlük viszont szeretnék egy gyári állapotú készüléket használni és nem tudom mik a lehetőségeim az icloude fiók törlésére. A tulaj felejtős már nem is emlékszik volt neki ilyene.........(mélyszegénységben élő honfitársunk aki tavaly a T-Home akció keretében szerezte új előfizetéshez)
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
KOHO
senior tag
válasz akoska23 #116182 üzenetére
Üdvözöllek! Hülye kérdés, de nem működik a jelszó visszaállítás az icloudnál? Felhívod az előző tulajt és megkéred, hogy végezze el ezt a metódust... Beállít valami jelszót és kész, azzal feloldod és kitörlöd a fenébe az icloud profilját.
De az, hogy vásárláskor se tudja az mi? Hogyhogy nem tudta? Simán vissza tudja állítani a jelszót, amennyiben nem lopott a készülék!
[ Szerkesztve ]
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
akoska23
aktív tag
Megvan minden papírja garija szóval tuti nem lopott. Vásárláskor emlékeim szerint csináltak egy készülék visszaállítást de az iCloud benne maradt...... akkor nem emlékezett a jelszóra de azt állította valamelyik rokona csinálta neki a beállításokat ő tudni fogja de nincs otthon hívjuk fel másnap addigra kideríti. Még a facebook fiókjából is alig tudtak akkor kilépni Aztán másnap mondott pár jelszó variációt már akkor is mondtuk neki hogy csináljunk új jelszó kérést de az email címnek sem tudta a jelszavát állítása szerint rég nem használta amikor meg kellett el volt mentve a gépen de a rokona a nagy guru ő tud mindent. Aztán a szüleim nem foglalkoztak vele a dolog annyiba is maradt. A címét tudom az eladónak az lehetséges hogy beviszem az Apple-ba és ő ott kéri a készülék teljes törlését.
Ja és nem röhög Borsodban az ilyen dolgok előfordulnak.
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
Joe Swanson
senior tag
Valakinek van tapasztalata i4s ebayes akksival? Ha igen, linket dobna?
[ Szerkesztve ]
-
atees
őstag
válasz Joe Swanson #116185 üzenetére
Keresd fagyalllot, nehéz ki fogni jó akksit.
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Ragnar95
félisten
válasz akoska23 #116184 üzenetére
Számlával elvben ha te viszed be, akkor is visszaállítják az iCloudot, de azért kérdezz rá telefonon, h kell-e igazolnod, h te vagy az, akinek a nevére a számla szól. Az eredeti tulaj ha bemegy a számlával biztos, h törlik neki a fiókot.
-
Aaron14
őstag
válasz Kbali #116128 üzenetére
Offline vásárlásnál csak akkor érvényesítheted a 3 munkanapos cserejogodat, ha a meghibásodás akadályozza a rendeltetésszerű használatot, jelen esetben a telefonálást. Például ha az egyik kamera egyáltalán nem működik, akkor a vásárlástól számított 1 perc múlva sem cserélik, hanem javítják, mivel telefonról beszélünk és a kamera meghibásodása a telefonálást nem akadályozza.
Vicces, de így van.
Ezért kell mindent online vásárolni és személyesen átvenni. Ebben az esetben átvételtől számítva 14 napon belül akármikor visszaviheted, indok sem kell hozzá. Ha a helyszínen kibontod és mondjuk valami nem stimmel vele, amit amúgy nem ismernének el hibának (pl.: LCD kijelzőnél 1 pixel hiba sok gyártónál nem hiba), akkor felajánlhatod, hogy adjanak egy új dobozosat, mert ez neked nem kell vagy fizessék vissza a törvényileg előírt határidőn belül a pénzt. A teljes vételárat vissza kell fizetniük, persze csak abban az esetben, ha nem ejtetted le, amortizáltad le, stb.
U.i.: Egyébként a fogyasztóvédelem álláspontja az, hogy a refurb telefonok sem javításnak, sem cserének nem felelnek meg.
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
nagyúr
Abban van valami logika, hogy gyáritól eltérő csengőhangot, csak 40 mp-ig bezárólag és kerülőutakon lehet beállítani, ellenben ébresztőnek beállíthatok egy másfél órás koncertet is?
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Blyan
félisten
Jeee, úgy tűnik a 6S már nem fog bendgate-et generálni... [link]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Gsx-rr
veterán
válasz privacy99 #116195 üzenetére
Így van! Bendgate! Csak úgy magától meghajlik!
Marhabarom Amerikai meg reklamál ,mert nincs a használati utasításba ,hogy nem szabad feszítésnek kitenni és ráülni!
Vagy ha valakinél "normál" használat mellett meghajlik az hívja az asztro tv-t és Uri Geller-t. Nagy karrier vár rá![ Szerkesztve ]
-
bjergerking
tag
Azt valahol be tudom állítani, hogyha le van zárva a képernyő, akkor értesítéseknél ne kapcsoljon be a kijelző, hanem csak rezegjen egyet?
-
Gsx-rr
veterán
válasz Tressy #116198 üzenetére
Persze! Csak fogta a kezébe és meghajlott!
Meg ezeket a dolgokat hagyjuk már! Ha ráülnék és elhajolna biztos nem ezt mondanám ,hanem ködösítenék a szervizben!
Az hogy ki mit mond az neked mérvadó? Láttad?
Nekem az a mérvadó ,hogy én nem igazán óvom a készüléket ,de semmi baja.
Volt ,hogy egy régi telefonon beleerőltettem a töltőt és levált a csatlakozó az alaplapról( Nem iphone volt)
Persze ,hogy úgy adtam elő ,hogy én semmit se csináltam.[ Szerkesztve ]
-
Tressy
senior tag
válasz Gsx-rr #116199 üzenetére
Nem kötelező elhinni de mikor többen is irták itt is meg máshol is egymástól függetlenül azért csak gondolkozóba esik az ember....Ja és tök véletlenül majd 2x olyan vastag lesz Iphone 6S hátlap része a hangerőgomboknál és más ötvözetből is készül [link] Vagyis lehet homokba dugni a fejünket de attól még a probléma probléma lehet.Lehet hogy csak egy bizonyos sorozatnál történik de történik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- MinDig TV
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest