-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aaron14
őstag
Ha mégis úgy döntenék, hogy a halott pixeles telómat kicseréltetném, akkor szerintetek melyik a gyorsabb, a Bécsi úti iCentre vagy az Almárium?
Szolgáltatós telefon esetében (Telekom) ha a szervíz munkalapot megkapom és a garanciajegyet kitöltetem és lepecséltetem, újraindul az 1 év garancia?
A készülékre biztosítás van, ebben az esetben nekem van valami teendőm, hogy a cserélt készülékre is éljen a biztosítás?
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
totalpatec
tag
Gyerekek, mi a különbség az LTE és a 4G között?
-
Nescafé
őstag
válasz totalpatec #104061 üzenetére
Ugyan az
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
torrente777_
aktív tag
Viszem gariztatni a telefonomat pixelhiba és egyébb problémák miatt a starking be telenoros az i6plus om van rá esély,hogy független telefont kapok cserébe?
Rommer.
-
Tibee86
nagyúr
válasz torrente777_ #104063 üzenetére
Kizárt.
-
M@te
senior tag
Ha szeretnek csinalni iphone-al egy timelapse videot ugy hogy leteszem a telefont hogy3 napig videozzon egy targyat! Ez elmeletileg elkepzelheto ugy hogy 16gb-os 5s-en nincs semmi tartalom, folyamatosan tolton tartva. Gondolom az akksinak nem tenne jot?!
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
bigdady
nagyúr
Rádugtam a teló, itunes-ra és fel is dobta nekem is a vivőbeállítások frissitését, már nálam is van voda 4g
Mobilszolg verzió: 18.1[ Szerkesztve ]
-
-axxon-
tag
Üdv.
van egy iphone 4s, 8.1.3 szoft-al.
a gond hogy majd minden feloldáskor kéri az icloud jelszot.
mindig beírom, de késöbb ismét
miért?
mit kellene tennem hogy ne kérje?Mindegy, milyen nehéz volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz.
-
paci88
tag
Olyat lehet esetleg appstore-ban, hogy figyelnék egy programot és ha árváltozás van jelezné nekem? Van erre mód? Esetleg külső program is jó
-
gzbotii
nagyúr
válasz gzbotii #103684 üzenetére
Sziasztok.
Van ugyebár ez a problémám: [link] WiFi bekapcsol de nem talál jelet - nincs kiszürkülve.
Ha a chip lenne megmenve, azt mondják, a BT se menne - de az működik, az N9-emmel látják egymást, tehát SW probléma kell legyen.Ötlet, hogy mit lehetne tenni? iTunes-ból már újrahúztam egyszer
szerk.:miután újrahúztam, látott 3 hálózatot, a sajátomhoz csatlakozott is, majd kb 10mp után elvesztette a jelet és azóta egyet sem lát.
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz radi8tor #104082 üzenetére
When you start recording a time-lapse, the app only captures 2 frames per second. If the recording period extends beyond 10 minutes, the app switches to capturing only 1 frame per second, and deletes every other frame it had captured in the first 10 minutes. When the recording duration doubles (20 minutes), the same thing happens. Now the app is only capturing 1 frame every 2 seconds, and previous frames are dropped to match this tempo. And so forth. The longest video I recorded was 8 hours, but presumably using this method you could record for much longer (Apple's website casually mentions 30 hours). Because the app is being so efficient with frame capture and storage, you don't need to worry about your phone capacity filling up.
-
Noxy
veterán
válasz gzbotii #104081 üzenetére
Tök mind1, ha nem látja a WiFi-t.
Nálam is így kezdte, hol látta hol nem.
Mikor hogyan ért össze a forrasztás. Előbb utóbb el fogja engedi.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
h1ght3chzor
őstag
Valaki használt már ilyet? Mennyire pontos, használható?
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
chatran
őstag
Az I5 Ios 8.1.3 telefonom kiírta, hogy szolgáltatói frissítés érhető el. Mondtam neki oké, mikor végzett eltűnt a 2G kapcsoló a Beállítások/Mobiltelefon menüből, van helyette 4G.
MOst akkor buktam a 2G-t? 3G-vel vagy 4G-vel merül jobban a telefon? -
pana0017
senior tag
Sziasztok. Gyanakszom, hogy az 5S-em akksija gyorsabban merül, mint régebben. De mielőtt kicseréltetném esetleg fölöslegesen szeretném valahogy letesztelni. Van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest