-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz Megane2000 #103249 üzenetére
Mutathatnál egy példát
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok.
Tudtok olyan böngészőt javasolni,mely kevés mobilnetet fogyaszt?http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
Tibee86
nagyúr
válasz Megane2000 #103249 üzenetére
Ilyen oldallal én még nem találkoztam.
B-L-A-C-K: A Safari épp nem erről híres.
[ Szerkesztve ]
-
sanyi0627
senior tag
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz sanyi0627 #103259 üzenetére
Nekem az opera mini bevalt a mobilnetes bongeszesre. ( vannak hibai, de igy is eleg smooth, es nagyon keves adatforgalmat general, ha beallitom.)
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Edi77
őstag
Mostanában, ha néha újraindítom vagy bekapcsolom a telót, néma üzemmódban kezd, holott nem volt lenémítva. Valamit elállíthattam? (4S 7.1.2)
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Létezhet az,hogy egy iphone 4 és egy iphone 6+ nem talàlja meg egymàst bluetooth-on? :-/
Ha nem,mi lehet a probléma?
Mindkettőnél kiírja,hogy felfedezhető. -
Noxy
veterán
válasz Megane2000 #103280 üzenetére
Mi lenne ha M.. nyelvre állítanád, az IPhone-t? (De lehet, hogy a régiót veszi figyelembe)
Amúgy meg sz.. lehet olyan nyelven használni, amit nem igazán értesz, mert ha értenéd, akkor ez nem lenne probléma.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Megane2000
aktív tag
Ha magyar nyelvre állítom az rendben van.
De a lényeget nem érted. Nem a nyelvtudással van a probléma, hanem maga az hogy hogy attól hogy angol nyelven használok mindent, magyar régióként ismerje fel a böngészőmet, és az alapján hozza be a google bing és egyéb weboldalak találatait.
Persze tudok enélkül élni, csak kérdésem volt.
r3dsnake Természetesen nem csak az üdvözlőképernyő lesz angol hanem minden. És egy példa volt csak
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Megane2000 #103283 üzenetére
Akkor ezt írd, hogy a keresők magyar találataira vagy inkább kíváncsi, mert eddig nem erre raktad a hangsúlyt közel sem. Talán így már könnyebb lesz segíteni valakinek. Mondjuk én a chrome böngészőbe be vagyok jelentkezve, abból meg tudhatja, hogy magyar vagyok
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Megane2000
aktív tag
válasz StLui #103284 üzenetére
Igen egyrészt a magyar találat az érdekes, de a Synology-nál nincs gmail fiók ami alapján tudja hogy milyen nyelven hozza be az oldalt.
Ez akkor egy megoldatlan "probléma" marad
ui: Úgy rémlik hogy a Navigon navigációnál is ha Angol az ios rendszered akkor a menüd már magyarra nem tudod beállítani meg a Navi hangot. Lehet már azóta módosítottak a programon.
-
Chiftain
aktív tag
Azt tudja valaki esetleg hogy az imassage miért nem működik normálisan? Asszonynak i5s van ha nincs net közelben akkor nem tudja elküldeni neki az sms-t ezért nekem mindig külön rá kell nyomni hogy küldés smsként! Mint a kőkorszakban... Hiába van beállítva hogy küldje el smsként nem zavartatja magát!
-
Noxy
veterán
válasz Megane2000 #103285 üzenetére
Nagyon sok oldal, az IP cím tartományból azonosít.
Németországban nem vagyok jogosult a FIFA korlátozásai miatt magyar online TV közvetítést nézni, amikor N..ország játssza a VB döntőt.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Edi77
őstag
-
Edi77
őstag
válasz r3dsnake #103296 üzenetére
Ez nem is lenne gond, ha utána visszaállna normál üzemmódra Volt pár nem fogadott hívásom, és addig nem értettem, miért, amíg egy restart után véletlen nem nyomtam az assistive touchra, azon láttam csak, h némában van.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
optimuslg
tag
Üdv!
Régen müködött ha rádugtam a kocsiban a telót a lejátszóra akkor a telóról szólt a zene, most csak tölti. Találtam rá pár alkalmazást de semmivel se müködik, valaki találkozott ilyen problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest