Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz InvitelGuide #6402 üzenetére

    Szia!

    Én ezekre az apró betűkre gondoltam...

    Illetve ez lenne az, ahol valóban fel vannak tüntetve a tényleges sebességek...

    Csak, hogy ezeket a számadatokat nem ártana feltüntetni mindenhol, ahol a csomag sebességéről szó esik!

    "Az 5M csomagban a névleges feltöltési sebesség pontosan 500 kbps"
    Az előfordulhat, nekem viszont nem 5M, hanem 8M csomagom van, ahol 512K-nek kellene lennie, és nem 508K-nak! De mint mondtam, ez a 4K már igazán nem számít csak megjegyeztem... Mellesleg az 508K nem mért adat, hanem annyival szinkronizál a modem, mivel gondolom ezt állították be az Invitel-nél. A vonal képessége semmiben sem korlátozza, mivel az nálam ~1500kbit/sec sebességre képes. A mért adat ~425kbps. A garantált sebesség pedig nem nagyon érdekel, mert nem azért fizetek! Az nyilván arra az esetre van, ha valami műszaki probléma miatt ideiglenesen nem tujátok szolgáltatni a megrendelt sebességet, de nem állandó jellegre.

    "Ezt értettem a korábbi beszélgetéseinkből és mivel éppen most indítottunk új akciót, azt javasolnám, hogy érdeklődj munkatársaimnál a 1288-os telefonszámon."

    Ma délelőtt is néztem az invitel.hu oldalt, de nem találtam olyat, ami megfelelne a korábbi kitételeknek, amik ezek voltak.

    „nekem olyan telefon + ADSL csomagra lenne szükségem, amiben a jelenlegivel azonos díj mellett gyorsabb sebességet kapok, vagy pedig ugyanezt a sebességet kevesebb pénzért kapom.

    A csomag ADSL komfort, vagy mi, 8M/512K + 2000Ft lebeszélhető telefon...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák