Új hozzászólás Aktív témák

  • tutis

    őstag

    válasz GEPESZ66 #23712 üzenetére

    Nem fog működni ez a megoldás, mivel nem tudják az alvállalkozó számát.
    Én 2016.10.26.-án kötöttem szerződést, és 2017.01.16-án kötötték be végre a szolgáltatást. Igen, majdnem 3 hónap kellett nekik.. Szerinted hányszor hívtam az ügyfélszolgálatot? Szart se tudnak ezek, csak visszahívást ígérni, természetesen sose hívtak vissza..A végén meguntam a naponta hivogatást, szartam bele, megszoktam hogy nincs otthon tv adás. Netet azt meg kaptam a szomszédtól addig, szóval elvoltam. Majdnem 3 hónap után hívott a szerelő, hogy jönne bekötni. Na mondom jöjjön. Kezdett azzal hogy a reggel 8 óra az 10 óra lett..Bejött a lakásba, és kérdezte hogy hogy a csatlakozó, amibe bedugja a modemet. Mondom ember, ha szerinted lenne felszerelve csatlakozó, 3 hónapig várok hogy kigyere ide?? Egy kurva modemet meg set-top-boxot én is be tudok üzemelni, nem kell ehhez szerelő..Mondom kábelezni kell..
    Természetesen előkészítettem előző nap neki mindent, kifúrtam a falat, szereztem létrát, mert szerszámok hiányában érkezett. Behúztuk a kábelt, stb, beállította a modemet majd elment. Persze moshattam fel utána, mert ugye lehúzni a cipőt az luxus, meg intelligencia is kellene hozzá..
    Szóval ennyit az invitelről, csak az ár miatt kötöttem be, meg eléggé monopolhelyzetben vannak (csak 1 versenytárs van a környéken, attól jöttem el)

    http://www.youtube.com/tutisgsxr

Új hozzászólás Aktív témák