Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz #41133696 #21724 üzenetére

    Az első linket javítottam, mert Youtube-on szerkesztenem kellett :)

    CIB Bank - Power Bank - CIB Mobilapplikáció - Youtube

    (#21727) pityaa23 : Nálunk eldőlt, sajnos kell, mert Nagyszülők nézik néha a TV2-t. Külön-külön meg egyébként sem lehet majd botani, hogy csak TV2, másrészt meg akkor már az RTL is, mert azt meg én szoktam nézni a Szulejmán miatt :)

    Na meg egyébként az Invitel tájékoztatásából is az látszik, hogy megpróbálják, aztán lehet nem engedik nekik kivenni. De legalább a szolgáltató részéről is felmerült a minicsomagos konstrukció. Viszont azt nem írják, hogy az RTL bekerülhetne HD-ben, illetve a TV2 alapból is lehetne HD formában is elérhető (természetesen az SD megtartása mellett, mert vannak akiknek nincs HD képes készülékük.

    (#21728) Gubek-Einste: Igen, nekem is az a tapasztalatom, hogy ez a legjobb Bank, aminél csak valaha is voltam, csak mikor eljöttem tőlük, akkor 790 Ft volt a számlavezetésim, plusz még törvény sem volt az ingyenes két alkalmi készpénz felvételre. Majdnem 3 évig voltam a BB-nél sokkal kényelmetlenebb volt, token helyett SMS, meg a két számlám között (pedig bankon belüli volt) nem azonnal történt az átvezetés mint a CIB-nél.

    A CIB-nél már meg is adtam az Invitelnek a csoportos beszedési megbízást. Pont az FHB-nál levonták az e-havit tegnap, így az FHB-nál meg tudtam szüntetni, illetve a díjnetnél is összekapcsoltam a CIB számlámmal a két szolgáltatást.

Új hozzászólás Aktív témák