Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz headhunter #20755 üzenetére

    A dolog az úgy áll, hogy 1-2 évig még biztosan nem. Másik vevővel megy már a tárgyalás, mert az előző spórolni akart rajtam - nem jött be neki -, és tekintve az anyagi lehetőségeit, nem érdekeltek az én elvárásomtól eltérő ajánlatai, pedig nagyon a zsebében érezte a dolgot, hiszen kérésünk ellenére még a járdát is megcsinálta előttünk térkővel. Innen is köszi azért :D Ebből következik, hogy az előző diszkvalifikálta magát a versenyből.

    Szerencsére van másik vevő, akinek korlátozottabbak az anyagi lehetőségei, de az előddel ellentétben számára fontosabb a dolog (mivel a megélhetése is függ tőle), és komolyan is veszi, mert az előd megtette azt a szívességet, hogy elment hozzá, és elhencegett neki, hogy megvette az ingatlant, és neki meg konyec..., holott ez nem volt helytálló információ, viszont nekem is segített, hiszen innentől ijedtek be igazán azok akikkel éppen tárgyalok. Csak több időbe kerül előteremtenie a huszon... millió Ft-os nettó vételárat, mert ő nem kap uniós százmilliókat...
    Időt kapott, nekem ráér azon az időintervallumon belül, ha felmennek az ingatlanárak többet kell csengetni arányosan.

    Szóval az Invitellel mindenképpen bátran szerződöm, plusz a másik vevő a kutyákat is átvenné, az elsőnek meg jól betart :D :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák