-
IT café
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rent
senior tag
28asban meg mindig semmi
-
dark100
aktív tag
Szeged, 62, belvaros. Ugytunik mintha emeltek volna. Azaz emeltek csak elhinni nehez... Na majd holnap is megnezem, mert egyszeruen nem hiszem el. A multkor felenk csak nagyon a vegen tortent valami.
Ingyenes software == A mezeskalacs haziko a Jancsi es Juliskaban. Es != szabad software
-
falsetrue
tag
57-es korzet es semmi..
-
CSorBA
őstag
brühühüüh
-
CocooN-z
őstag
27 semmi
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
ent
őstag
Nemtom ki még, én kaptam Inviteltől papírost, hogy emelnek máj 01ig mindenhol.
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
dark100
aktív tag
Hat nalam sem lett epp a maximalis. Viszont 386/64-rol azert komoly elorelepest sikerult elerni az evek soran
3 teszt (veletlen szerepenek csokkentese erdekeben):
[URL=http://www.speedtest.net][/URL]
(Ism: Szeged, Ujhid kornyeke, 62-es korzet)Ingyenes software == A mezeskalacs haziko a Jancsi es Juliskaban. Es != szabad software
-
temp123456
tag
63 semmi
-
Chip
aktív tag
válasz temp123456 #1614 üzenetére
temp123456 a 63-as körzeten belül hol, merre vagy?
Én Szentes központjában lakom. Pénteken volt 3 szakadások kb fél órán belül azóta nálam minden rendben.
Mod: most kaptam egy e-mailt.
Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy rendkívüli üzemfenntartási munkák miatt 2007.03.22-én 02:00-06:00 óra között ( ÁSZF szerinti ablakidőben ), legfeljebb 4 órás szolgáltatás kiesés várható, amelyben az Ön ADSL szolgáltatása is érintett.
Megértését köszönjük.
Budaörs, 2007.03.19.
A szokásos csütörtök hajnali mail.
[Szerkesztve] -
tusi74
őstag
Na mi ez a nagy csend és hullaszag itt? Emeltek ma valakinek? Jelentem, nekem nem. 24-es körzet.
-
DenverX
tag
''Area-27'' 1-2 havernak már emelték, de nekem még mindíg nem grrr......
-
Johnsones
tag
Az indexen érdekes a kezdőhír:
''Miközben a netszolgáltatók öt, tíz és húsz megabites interneteléréssel kampányolnak, jól kifundált szerződéseik szerint akkor sem megbüntetni őket, ha ennek csak a tizedét nyújtják. ''
[link] -
ent
őstag
Nemtom még kinél van ilyesmi, de nálam a feltöltés igencsak hullámzó (utorrent). (tudom, hogy nem csak a szolgáltató függvénye, de akkor is).
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
codec
senior tag
Üdv!
Az elképzelhető, hogy akinek már lejárt a szerződése(az új még nem jött meg), azoknál nem emelnek addig, amig egy újabb évet alá nem ír?Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
MeRgeS
csendes tag
Én ezt tettem, másfél éve már lejárt hűségszerződésemet megújjítva az új csomagra 1 évre ismét aláírtam....... ez történt március 8-án. Azóta egyáltalan nem emeltek 57-es körzet 2 utcaval odébb persze emeltek 5-6 óra után. Bár én helyi ügyfélszolgálaton csináltam, akinek emeltek az telefonon intézte el.
...:::::: ::::::...
-
Rent
senior tag
28 as korzet lofasz
-
LeslieG Jr.
őstag
Area 24-ben Halásztelken egy szakadás volt 12:xx perckor. De ezen kivül semmi említésre méltó nem történt. A net megy rendesen a sebesség a régi. Már igazán rádölhetne valaki arra a bizonyos gombra.
LeslieG Jr.
Area 24
HalásztelekCM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
djtoomi
addikt
Srácok!!!!!!!!!!!!!!!!Végre emeltek: 28-as körzet Gödöllő,Bercsényi utca.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jupííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
De Internet Explorerel ha töltök vagy mozillával egy fájlt olyan 380-450k között jön lefele.Torrent nem megy 250 fölé!!!!Emeltek!!!!!!!!!!JupíííííííííííííííííííííííííííííMinden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
Mért nero weblapjáról szedema trialt csak 1 dvd-t kell kiirnom,mást vagy pendriveon vagy hdd-n hordozok különleges alkalom.
De rohadtul örülök hogy emeltek,várom a 8mb-t.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Nightmare
senior tag
válasz LeslieG Jr. #1627 üzenetére
Erősítem. Nothing...
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
Johnsones
tag
Türelem sávszél emelést terem...
a harmadán már majdnem túl vagyunk...
-
djtoomi
addikt
válasz Nightmare #1633 üzenetére
Nem amiatt emeltek.Kb még két hét és akkor váltunk másik sávszélre 8mb-sra.Arra várok.Amúgy örülök ennek is.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
t-jay
tag
Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy rendkívüli üzemfenntartási munkák miatt 2007.03.20-én 03:00-06:00 óra között ( ÁSZF szerinti ablakidőben ), legfeljebb 1 órás szolgáltatás kiesés várható, amelyben az Ön ADSL szolgáltatása is érintett.
Megértését köszönjük.
Budaörs, 2007.03.18.
Üdvözlettel:
Invitel Zrt.
Ezt küldték tegnap elött!Azthittem ma végre már emelt sávszél lesz de semmi.....
Úgylátszik ez nem az emelést jelentette!
Erre elöbb meg megint küldtek egyet csak most ''üzemfenntartási munkák miatt 2007.03.22-én 03:00-06:00 óra között'' szöveggel.....
Már nem merek reménykedni!!GIGABYTE GA-Z77X-UD5H; INTEL Core i7-3770K; CORSAIR Hydro Series H100; CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866Mhz CL9; MSI R7970 3GB Lightning; OCZ Vertex 4 128GB SSD; WD 3TB 7200rpm 64MB SATA
-
Rent
senior tag
lehet emiatt csuszik nalam az emeles?
-
m4d4r_n4th4
csendes tag
ha 27-esben emelnek abba nem lesz köszönet.
már izzítjuk az 500g-s vinyókat és az 1mb-os ftp accokat.
meglesz a böjtje ennek a késlekedésnek. -
Nightmare
senior tag
válasz m4d4r_n4th4 #1639 üzenetére
De kemény itt vki;már érzik a szarszag...
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
Nightmare
senior tag
Minden bizonnyal... meg mindenki másnál is emiatt.Tudom;nehéz kivárni;de meglesz az emelés;ki kell várni.
m4d4r_n4th4 : jut eszembe.Miért?Mi lesz?Nagykéssel rohansz a modemhez és leszúrod majd kivérezteted?Ne legyünk ennyire gyökerek már;ha kérhetném.
[Szerkesztve]-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
gattodire
csendes tag
Invitel álláspont változás!
Egy hete még úgy volt, nem engednek semilyen csomagváltást a hűségidő lejárta előtt.
Hálisten változott a helyzet! Nagyobb csomagra már bármikor lehet váltani, akkor is ha a csomag ára ugyanannyi marad.
(Nálam is ez a helyzet, 2in1 512 telefon/adsl ről 2in1 4mbit telefon/adslre váltok, az ár 9990 marad).
Nagyobbra egyébként sem érdemes, a vonal kapacitása 6mbit (hiába vagyok a központtól 1.5 km-re). Ha technikai probléma miatt kihívod a szerelőt, érdemes a vonalkapacitást leteszteltetni, nekik két perc, neked meg rengeteg idegeskedést takaríthat meg. -
LeslieG Jr.
őstag
válasz Winner_hun #1643 üzenetére
Az hogy mennyivel fog száguldani a neted az a vonal paramétereitől függ. Olyan mint SNR(Signal Noise Ratio) Margin és csillapítás(attenaution). Nem tudom mennyire ismered a modemed de ha bele tudsz lesni és ezeket az értékeket meg tudod nézni akkor nagy esély van rá hogy választ is kapsz a kérdésedre. A legoptimálisabb eset hogy az SNR Margin 30dB fölött van vagy a körül. A csillapítás(attenauiton) pedig akkor jó ha a béka segge alatt van. Azaz minnél kisebb ez a csillapítási érték annál jobb a vonalad. És ez akkor jó ha a 0dB felé konvergál. Bár olyan soha nem lesz mert technikailag lehetetlen zavar mentes vonalat létrehozni.
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Winner_hun
titán
válasz LeslieG Jr. #1644 üzenetére
Ezt megnéztem egyszer, 7-7,5 mbites netem lehetne elvileg, annyit bír a vonal. [link]
Remélem megkapom a 4mbitet
[Szerkesztve]► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Van egy oldal, ami logolja az ip-met hogy mikor melyikkel léptem be, host névvel együtt. Namost az egyiknél ez van a host névnél: adsl241140.pool.invitel.hu
Számít ez valamit? Amúgy a pool.invitel.hu szokott host névként szerepelni► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz Winner_hun #1645 üzenetére
De LOL vagyok! Kiment a fejemből hogy pont veled beszéltünk erről.
Hát a 4mbit-ed bizti meg lesz. Ha helyel közzel megfelelőek a paraméterek akkor az tuti hogy meg lesz.CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Winner_hun
titán
-
ent
őstag
Furcsa módon már egy hete az első emelésre utaló jelek óta 3Mbit en hagyták a cuccot. Nyugtassatok meg, lesz ez még 8 is. (alap 2Mbit)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest