Új hozzászólás Aktív témák

  • lazac_

    tag

    válasz Intruder2k5 #14198 üzenetére

    Nem tudom miről híres az Invitel, még csak 2 éve vagyok ezen a területen, előtte 29-es körzetben laktam (UPC fekete lyuka), ahhoz képest nekem kánaán.

    A károgás tárgya az, hogy míg korábban alapdíjba épített volt a wifis router/modem, most külön havidíjas. A felvételi funkció sem került pénzbe, most kivezetik az alap IPTV szolgáltatások köréből, lehet majd bérelni külön eszközt. Eddig is fizettük a wifis HGW árát, csak nem ennyire transzparens módon.

    Az alapdíj lehet, hogy sosem volt alacsony, de most sem az. Nálam, ha utánaszámolok, egyel nagyobb csomag (váltani gondolom csak felfelé lehet) kb. ugyanannyira jönne ki 2 év hűséggel,mint a mostani, ha hozzáadnám a Wifi havidíjat, a második beltérit, meg a felvételi lehetőséget, de ennyit nem írok alá, 12hó hűséggel viszont drágább. Meglévő előfizetőként nem tudom, hogy az új előfizetőknek szóló publikus ár érvényes-e rám amúgy. (Mixer M 25 -> Invilág XL; +5Mbps net, +18 csatorna lenne az előny, de korábban írták, hogy a Mixer csomagnál nem vesz le az IPTV a net sebességből, ezt én is tapasztalom)

Új hozzászólás Aktív témák