Új hozzászólás Aktív témák

  • pergabb

    senior tag

    válasz hokuszpk #3640 üzenetére

    én annyit sem tudok, mint te :D bemegyek a biosba és egyszerre vagy 10 feszt lehet állítani, már azt sem tudom mi micsoda, utoljára egy q6600-at húztam, teljesen más volt minden. Jelenleg hülyét kapok a gépemtől és ott tartok, hogy vkit lefizetek csinálja meg, vagy oktasson ki, mert ez nekem baromira nem fog menni.
    Teljesen alap dolgoknál is elvesztettem a fonalat, mert pl nem tudom milyen hőfok oké, semmi alatt nem tudom leizzasztani, de egy prime 95 simán kiviszi 90fokra. Akkor most számít, ha a többi app soha nem jut ilyen szintre, vagy nem számít? semmit sem tudok szó szerint.. már pedig azért váltottam, mert videókat vágok és az i7 6700 kevés volt oda, főleg, hogy 4k-t is szeretnék vagdalni, nem csak full hd felbontást.
    Tök jó, hogy be tudom állítani, hogy all core mennyi legyen :D de hogy utána vrm, chip, cpu és mi mennyit kapjon, mi mellettük az a másik 10 feszkó érték amit lehet finomhangolni, hát.. teljesen hülye vagyok ehhez. Nem hiszem itt lenne bárkinek ideje rám, épp most fogok levelet írni, hogy nővéremék tudják mi van a gépben, mi a problémám és rákérdezzenek van e olyan elvetemült gamer ismerősük, aki ilyen téren otthon van és tudja mit merre és hogyan kell. (és nyilván me, lesz ilyen spanjuk).

    Nekem a meló miatt baromi fontos lenne, hogy nyáron se olvadjon el a gép, de eddig semmire sem jutottam, mert vagy Ai-ra bíztam és alul teljesített, ment nekem 4 meg 4.4ghz-en, vagy szintén ai-ra bíztam az oc-t és lett 3 magon 5.1ghz, 8 magon 4,8, de prime 95 alatt jön a 90 fok :) úgy tűnik 37 évesen én ebből kiöregedtem, fotózásról van szó az más, ott kenek mindent oda meg vissz, de hát ez a melóm a videózással együtt.

    Lassan rekesz sört veszek annak, aki megcsinálja, vagy távsegítséggel behangolja a gépem, mert konkrétan paranoiás viselkedést mutatok és kényszerbeteg lettem, mivel folyton ezen pörög az agyam, hogy 3 napja itt sz*pok és nem tudom még mindig, hogy mi micsoda :) Őrülten vártam az új vasra, február 15.-én megjött minden alkatrész, de össze is rakattam mással, fel is telepített minden drivert, sőt, ehhez a sok drága alkatrészhez ezer szoftver kell, ezektől is meghülyülök, hogy mindennek el kell indulnia a háttérben :D de csak 3 napja lett végre időm, hogy kivegyem a dobozból és beüzemeljem. Szerencsére legalább pár progit feltettem, de még a 3070-et sem tudtam letesztelni mire képes, mert a procit nem tudom belőni.

Új hozzászólás Aktív témák