Új hozzászólás Aktív témák

  • NightGT

    senior tag

    válasz snecy20 #11344 üzenetére

    Minél jobb hűtést teszel rá, annál jobban lesz az a limit, ami az aktuál chip meg a hűtő talpa között van...nemhiába ment el der Bauer Úr egészen addig, hogy levett a szilikonból, és meg is síkolta.

    Ezeket egy módon lehet erőből megoldani hozzányúlás nélkül: minnél nagyobb delta kell a kupak meg a hűtő érintkezési felülete között...vagyis masszívan, több 10 fokkal alacsonyabb hőmérsékletű felület ami elszívja a hőt.

    Egyébként sokszor még a hűtő processzorra menő felülete is valamennyire konvex, van ahol azt is síkolják :) Vmelyik komolyabb 360 AIO-nál van ilyen bevált mod...mintha egyáltalán nem is lenne szabványos ez a dolog, hanem benne lenne a csomagban hogy ott ezek nem lesznek igazán illeszkedők. Mert miért? Így dobja ki a gép és jó az úgy...ennyire nem értek hozzá

    Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a Kryonaut azért nem jön be néhányaknak, mert az bár hőt átvinni igen, de efféle réseket tömíteni éppenséggel nem igazán tud...de elvileg a héten jön egy csomaggal VGA-ra, majd játszok velük kicsit.

    Bár ami műszerem-szerszámom-cuccom van, azzal nem én fogom kifejteni ezt a nézőpontot :)

    Speed is the only truly modern sensation

Új hozzászólás Aktív témák