Új hozzászólás Aktív témák

  • NFree

    addikt

    válasz katt777 #4641 üzenetére

    Nos ugye ez az offset dolog csak akkor megy ha gigánál ha a cpu feszt normálra vagy autóra állítod, és az off settel csökkented vagy növeled az feszt ennyi. Nállam most normálon van az 1.150v ot jelen kb. nos off set -0.035v van most belőve ennyit vesz el a procifeszből, azért kell ennyit elvegyek mert, ha avx es terhelést kap a proci akkor a normál értékre rátesz kb 0.1v ot vagy többet , igy terhelés alatt elvileg már 1.25v-ot kap a proci, de az offset elvesz mindenből , így ez is csak 1.22v jelenleg teljes terhelés alatt., igaz így ha nincs avx es terhelés akkor 1.14v ot kap a proci. még nem teszteletem ezt a beálítást. játékokkal , de nemsokára sor kerül rá vagy megnézem valami régebbi intel burn vagy linx el amiben nincs avx, mert elvileg az leterheli a többi részét a procinak :)
    A cpu ring nek adtam még asszem +0.025v ot offsettel asszem és kész. annak az alap értéke 1v körül van.

    (#4647) Doky586
    Az a baj szerintem ezzel az igp butasággal(mert engem baromira idegesít, hogy k-s prociba minek rakták )
    Mert nagyon kevesen használják, és szerintem ha valaki használja is akkor bekapcsolod és annyi, nem kell tuningolni, mert a böngésző mind1 hány fps-el fut. Részemről ennyi az igp.
    Anno megvettem a gts 450 oc-s karimat, és lassan 4 éve alulfeszelve hajtom 800Mhz-en 930 helyett , mert semmivel nem segít ki az a pár fps, ezért látom értelmetlennek az igp babrálását. Ha játszani akar az ember akkor vegyen vga-t és kész aki meg böngészik annak elég . De mondom szerintem K-s procikból kihagyhatták volna mert csak fölöslegesen fogja a helyet. AZ meg ki az az őrült aki szétuningolja a procit igp mellett mi értelme? nem értem. De ez csak az én véleményem s remélem nem sértettelek meg vele :R

    [ Szerkesztve ]

    vga

Új hozzászólás Aktív témák