-
IT café
Amit a Haswell-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
Nem csak a tuninglapok, hanem mindegyik, az iVR miatt.
Nem szabad "alábecsülni" a dolgokat. Ki tudja, hogy egy gariba visszaküldött prociból, ami még esetleg működőképes mi mindent tudnak kiolvasni (a gyárban...)....... Én gyanítom, hogy valahol az tárolódik, hogy mi volt az élettartam során a max hőfok, max VCore stb......
Doky586
Ha ki is lehetne, akkor erre valószínű nem léteznek otthoni megoldások.
A túlmelegedés pedig szerintem nem kizáró ok.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
laychi
veterán
Egyébként is,amit itt visszaküldünk,azt a bolt,max a nagyker ellenőriz,és ha nem működik,és ahogy mondtad nincs külsérelmi nyom akkor cserélik,az hogy a gyártó hónapokkal később ellenőrzi és kibukik egy ilyen dolog,hogy meg lett főzve a proci,már cseszhetik.Utólag nem fognak bekopogni Jóska Pistához,hogy helló megfőzted a procit,amit adtunk cserébe szedd ki a gépből és add vissza.
Emlékeztek még biztos,hogy nekem az első lap-proci párosom bedöglött,és ráadásul normál használat közben.
Gyári órajelen,asszony játszott,elszállt a gép meg a lap,mindkettőt cserélték.Az is volt azért járatva linx-el,rosszabb tuningos volt mint a mostani,az is belenyalt a 100 fokba.
Ennél is volt olyan még delid előtt...de ez bírja,gond nélkül üzemel,az meg gyári hibás lehetett,mert 1 hónapot sem bírt ki,ezt meg már vagy 5 hónapja nyüstölöm és hibátlan. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz BomiBoogie #15315 üzenetére
-
Montesantos
senior tag
Gyerekek úgy látom ahogy telik az idő a gyártásban egyre szarabb 4790k procik jönnek ki.... ( ergo elfogyott a normális lapka.... a beetetés megtörtént az elején : szinte mindegyik megy 4.6-ot 1,22-1,25 körüli értékkel...)
Gabi
-
Cseneles
őstag
válasz laychi #15286 üzenetére
Sikerült fix 1,904v-ra raknom a VCCIN-t javtott is a hőfokon kb 6-7C-vel alacsonyabb IBT alatt a CPU a fesz még mindig 1,202v... lassan megkezdem lefelé Köszi az észrevételt
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
brumi1024
veterán
Nem rosszul, itt az eredményem.
-
h1mpi
félisten
válasz brumi1024 #15327 üzenetére
Csak, hogy idegesítselek:
I have had this 4690k about and hour and done a few dirty overclocks. Batch L331C504
5.0 Ghz http://valid.x86.fr/yzenep
4.7 @ 1.2 Volts (1.98 CPUz) Cinebench results.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz BomiBoogie #15329 üzenetére
kb. semmit...
Pont ezt akartam írni O_o
-
h1mpi
félisten
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Én is csak ebben a bejegyzésben láttam.
Remélem, mATX-ben is lesz majd KRAIT.
Minél többen veszitek, annál nagyobb az esélye.
-
nagyúr
Én fogom majd SLI-re használni.
Pontosan ilyen szín összeállítású lapra van szükségem a projekthez.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Cseneles
őstag
Játszadoztam kicsit a beállításokkal...4790K@4,4Ghz@1,182v IBT,Linx stabil ez mennyire jó érték? Linx alatt belenyal a 90+ba
[ Szerkesztve ]
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
Cseneles
őstag
Nem fogom tudni hűteni....rohadtul melegedik az enyém
Mflex H100i
[ Szerkesztve ]
-
qad
senior tag
Kedves h1mpi kolléga....Kevem lenne téged a kopaszok közé rakni az elírásod miatt(persze ez rám is vonatkozik, mert nézek de nem látok). "4.7 @ 1.2 Volts (1.98 CPUz) Cinebench results." Tuti hogy elírtad és ezt szeretted volna(1,198 CPUz).
Az antituningos liga vezetőjéből kinézem hogy ilyen feszeket ad a procinak tesztelésképpen hogy mikor halálozik el xD. Ezután elvetettem eme ötletemet és arra gondoltam hogy ez az 1,98 lehet hogy VCCIN érték akar lenni és ezt már reálisabbnak tartottam. Köszi szépen a 30 másodperces képernyő bámulást(bután...) amit adtál D.
Igaz az 5Ghz-es képet néztem meg először és az már megvezetett, a másikat meg nem tudtam kinagyítani és a lustaság fél egészség.(#15340) Cseneles
Ha minenáron 4400-on akarsz tesztelni akkor kb 1.13V-tól indulj lefele. Amennyi Voltokon te tesztelsz az 4600Mhz környéke.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Cseneles #15343 üzenetére
Pontosan úgy viselkedik,mint ahogy én procim csinálta.
Sajnos azon csak a paszta csere segít.
Akkor viszont minimum 30°C javulásod lesz.
#15341 mflex : Úgy még durvább lenne,ha csak a nyák lenne fehér.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Cseneles
őstag
válasz akoska07 #15346 üzenetére
Most néztem megint Linx alatt.. 4400Mhz@1,182v Cpu max 93C H100i-ben a víz meg max 39 azért ott elég sok a különbség... amit küldtem re plz
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ha minenáron 4400-on akarsz tesztelni akkor kb 1.13V-tól indulj lefele. Amennyi Voltokon te tesztelsz az 4600Mhz környéke.
Ne általánosítsunk,mert nem így van.
#15347 Cseneles : Erről beszélek.
Az enyémnél szinte kötelező volt megcsinálni.
Nem hagyott választást.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest