Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz darvinya #96962 üzenetére

    Volt olyan T60-om, amelyhez az előző tulaj hivatalosan vett a Lenovótól Win 7-upgrade-t. Ez úgy nézett ki, hogy kapott egy extra Win 7-telepítő CD-t, meg egy licenszmatricát. Hogy pótolni hogyan lehet?... Gondolom, valamelyik Lenovo-szervizpartnernél (listájuk itt: [link]) lehet futni ezzel egy kört, de nem tudom, mi kell hozzá, hogy sikeres kör legyen, feltételezésekbe pedig nem szeretnék bocsátkozni tapasztalat hiányában.

    A 100 MB-os partíció emlékeim szerint (ezt azért írom így, mert a napi rendszerességgel használt notikon Linuxozom, Win-es gépet itthon hetek-hónapok óta nem kapcsoltam be) Windows-sajátosság, nincsen köze ahhoz, hogy ez most Lenovo-noti, upgradelt Windows stb., asszem, több gépen, több különböző Windows-verziónál is láttam (7, 8-8.1, 10...).

    Itt írtam bővebben a kétfajta BIOS ISO közötti különbségről. Hacsak nincsen olyan perverziód, hogy funkcionálisan fel akarod cserélni a Ctrl és az Fn billentyűket, nem kell neked a "Ctrl+FN swap"-BIOS változat.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák