Új hozzászólás Aktív témák

  • cadeyrn

    aktív tag

    jelentem, megjött a család első X250-e. Cseréltem benne kijelzőt (hd -> fhd), tettem bele m.2 ssd-t, ebből a szempontból minden rendben.

    A szerelhetősége viszont rettenetes. Először is, alul úgy működik, mint a dellek tetemes része (e6400 pont ilyen volt): legjön egyben - feltéve, hogy hímes tojásként kezelve, óvatosan szétválasztod valami műanyaggal, különben el fog törni. A service manuallal ellentétben nem simán lejön, hátul be van akasztva két komolyabb pöcökbe, szóval körbe szétpattint, majd emel és úgy le. Legalább tartja néhány csavar.

    Rollcage nincs. Igen, magnézium a ház, de egy darab merevítés, borda nincs már belül, erre nem ajánlott ráállni, nagyon nem.

    A kijelzőcsere nagyon egyszerű... mivel sem a bezelt, sem az LCD panelt (!!!) nem tartja egyetlen csavar sem. Nem viccelek: lepattintgatod a műanyag bezelt, majd gyakorlatilag kiesik az LCD. Bezzeg az lcd kábel egy acélhurokkal van rögzítve, azt le kell emelni, különben sosem jön szét.

    Vegyesek az érzelmeim, de corestore nélkül nagyon cammog az itt-ott foltos AFFS kijelzős X200, szóval muszáj volt újat nézni. Az X200 valószínűleg elmegy XP-s régijáttékgépnek. Vagy kicserélem a félhalott T400-at, és ez lesz a homeserver, de hogy marad, az teljesen biztos.

    Írok még, ha felment rá Mint 17. (A 18-tól pár hónapja naponta kapok kisebb agyvérzést a bugoktól, remélem a 17.3 elég friss az X250nek. Nem biztos.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák