Új hozzászólás Aktív témák

  • rgeorge

    addikt

    válasz Tikakukac #63356 üzenetére

    Ok, az E5440 nem az enyém. Tudom, hogy az E6-os jobb, de sokkal drágább is. Aki vette, az először egy Asus T100-at nézett ki, innen kiindulva az E6-ost sose vette volna meg, az E5440-re viszont másnap nyomott egy megrendelést.
    Csak a tendencia miatt írtam be ide is, hogy lehet, hogy most a TP zuhant nagyot, de nehogy a Dell is kövesse 1-2 generáció után. Én nagyon örülök, hogy még 520-as TP-t vettem, mert az még csak-csak elmegy TP-nek, nem is cserélem le egyhamar.
    A System Update még sosem viselkedett nálam ilyen rosszul, mint a Dell-es cucc. Korábban egy E5530-ason is össze-vissza talált frissítéseket, pl. BIOS-ból egy teljesen más verziót akart volna frissíteni, mint ami Service Tag alapján a géphez tartozott. Ott ki is iktattam gyorsan, nehogy hazavágja. Más is panaszkodik rá, én eddig 2/2-es aránnyal találtam rossznak.

    [ Szerkesztve ]

    Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

Új hozzászólás Aktív témák