Új hozzászólás Aktív témák

  • audi100td

    nagyúr

    válasz mutyuru #40194 üzenetére

    Szerintem erősen túlzóra sikerült ez a kritika, 90%-ban nem tudom alátámasztani amit írsz, volt T510-em és T500-am is, de vegyük sorra:

    "design nagyon leegyszerusodott - hianyolom a sok szep villogo jelzest"

    Abszolút ízlés kérdése, szerintem korábban volt pár felesleges LED, érthető, hogy kicsit kigyomlálták, talán 1-2 maradhatott volna még, bár hiányérzetem nincs ezzel kapcsolatban.

    "muanyag gagyi fajta es ugy nez ki, mintha mindjart torne"

    Egyáltalán nem volt ilyen érzésem, sőt minőségre nekem egyértelműen jobbnak, masszívabbnak tűnt az elődnél. A T500 inkább recsegős/nyekergős, de az sem vészes. Ami viszont feltűnt, hogy izzad rajta a tenyerem, ami valóban nem pozitívum, szóval a tapintása jobb/kényelmesebb a T500-nak.

    "nehez"

    Pedig könnyebb mint a T500, 9 cellással nyom kb annyit mint a T500 6-ossal. :)

    "billentyuzet indokolatlanul osszenyomoritott, holott meg boven lenne hely - sokszor felrecsapkodtam gepeles kozbe, ami nagyon idegesito. Tudom a hangszoronak ott a helye, de mehetett volna mashova."

    Pár óra alatt meg lehet szokni, hogy sűrűbben vannak a gombok, de utána már nem fogsz visszavágyni a régire, szerintem a legjobb klavi ami valaha notebookhoz készült. :)

    "touchpad szamomra egy kin volt kezelni, sokszor nem erzekelte, amikor iranyirani probaltam"

    nekem ez is jobban bejött mint a régi, jobb a tapintása, a felülete is nagyobb, igaz egyiket sem használom gyakran, inkább a pöcök :)

    "szallithatosaghoz pedig egy '90es evek elejei aktataska (amibe a portasok es gyari munkasok utobb szendvicset hordtak) szuksegeltetik"

    ezt végképp nem értem, nem is tudom másképp értékelni, mint szimpla hülyeség

    "Tobbi jobban sikeredett itt gondolok az 520ra pl?"

    T520 felépítésben szinte egy az egyben egyezik a T510-zel.

Új hozzászólás Aktív témák