Új hozzászólás Aktív témák

  • audi100td

    nagyúr

    válasz szmissz #35481 üzenetére

    Kicsit vicces, hogy miken lovagolsz, az audio csatik elhelyezésén kívül engem egyik sem zavart, azt aláírom, hogy ritka rossz helyre kerültek.

    "Hiányoznak a piros felfestések a trackpoint gombokról"

    Húú, micsoda érvágás, nyilván fontosabb mint pl. a halk és hűvös működés vagy egy rendesen alátámasztott billentyűzet.

    "Aszimmetrikus a képernyő kávája, ami szerintem konkrétan gusztustalan"

    Soha nem értettem hol tud ez valakit zavarni, amikor megvettem anno a T61-et, ott is ez volt amire egyáltalán nem figyeltem fel, pedig az a gép tényleg több sebből vérzik. Nem a keretet nézem, hanem a kijelzőt, lehet nálad ez fordítva van.

    "Szintén eltérő méretűek a zsanérok, nem csoda, hogy kilazulnak"

    Ne is zavarjon, hogy pl. már a T4x szériában is aszimmetrikusak voltak a zsanérok, mégsem lazultak ki ilyen gyorsan, egyszerűen alul lettek méretezve, vagy anyaghiba.

    Ha már ironikus módon a T410-nél lyukadtunk ki, nálam is járt egy beszámításból és ritka nagy csalódás volt nekem. Ezeket tapasztaltam: recsegő palmrest, több helyen is süppedő/rosszul alátámasztott bill, a zsanéroknál megnőtt holtjáték (1,5 év használat után kb annyira mint a 3 éves T400-amnál), hangos ventilátor az idióta lapátkialakításból és a túl magasra belőtt fordulatszámból adódóan, magas fogyasztás => rövid akku üzemidő (ez első sorban az első generációs core i5 számlájára írható, bár X201-nél valahogy sikerült ezt nagyjából megoldani). Ezeket leszámítva tényleg remek gép. Az új fajta műanyaggal sem vagyok teljesen kibékülve amit használ a lenovo, igaz nem süpped, de bennem valahogy olcsóbb benyomás kelt, az érintése kicsit fura, nem ad olyan komfortos érzést. A visszajelző LED-ek is túlzottan ki lettek ritkítva, pl. hiányolom a belső akku visszajelző LED-et, vagy akár a hálózati csatlakozóét.

    Másrészt meglehet nézni youtube-on milyen videókat találni az újabb T, de akár X szériákról.

    szerk: "Jajj és az extrahányinger, mindenképpen kilógó akksit még elfelejtettem említeni."

    a 4 cellás nem lóg ki te okos :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák