Új hozzászólás Aktív témák

  • lapa

    veterán

    válasz feelgood #14394 üzenetére

    jó lenne ez, csak a +30% még mindig csak legfeljebb szintre hozza a fogyit egy c2d x-hez képest. de ha még kevesebből kihozzák lehetne belőle jó kis szerver. akkor lehetne a "nagy" x a cipelős a t61 meg újra elfoglalhatná megérdemelt helyét a gyerekülés alatt.

    más: korábban pedzegetve lett a minipci-e ssd kérdéskör. én a következőre jutottam eddig (kénytelen voltam az egészet magamnak guglizni, nehogy leoltson valaki...):

    -az x-ben van robson (aka turbó memória). hurrá, remélem jó sokat fogyaszt a semmiért. a t-ből is kivágtam, az x-ből is repül ha rászánom magam.

    -a robson nem teljes minipci-e, csak half-minipci-e. a foglalat méretéről megoszlanak a vélemények, biztosan a half méretű cumók férnek be. fontos apróság.

    -nem tud bootolni. oké, ez nem téma nálam.

    -az összes half-minipci-e amit találtam az eeepc-be meg a dell minibe való, más interfész és huzalozás.

    -senki nem látott még ismerős nagybátyjának a szomszédjának a szobatársánál se működő konfigot.

    akinek ehhez képes több hasznos infója van, az legyen kedves ossza meg.

    #3: bwoay #14392: ez már megint csak vallási hevület, semmi észérv. nyilván, én is letiltottam a tapit a t61-en. mivel a másik két gépen sincs, mondtam a harmadikon is legyen inkább a pöcök. viszont a pöcök használatakor tényleg belelógsz a tapiba, így zavaró. ezért lett letiltva. mindamellett a témához semmi köze.

    kicsit olyan ez, mint a win-linux vita. elmondhatom magamról, hogy eleget használtam mindkettőt, hogy megalapozott véleményem legyen pro és kontra. mivel pedig egy érzelmektől mentes pszicho- és szociopata vagyok, a véleményem objektív. én örülök annak az x201 tapinak, remélem bent marad sokáig. még az is elképzelhető, hogy beújítok egy tapis csuklótámaszba az x200-on. sőt, az apokrifság netovábbjaként még a gyerek t21-ére is faragok egyet. úgyis nemrég találtam vágókorongot a dremelhez. víííííííííí

Új hozzászólás Aktív témák