Új hozzászólás Aktív témák

  • csubuka

    addikt

    Sziasztok!

    Elég rég voltam a topikban, de most Édesapámnak keresek semmi extra hordozós gépet és lehet, hogy bár kompromisszumosan, de Thinkpad lesz a legjobb (bár az utóbbi években már nem a régiek, de a többi márka is süllyedt). De azért egy tanácsot szeretnék kérni ezügyben a természetesen elfogulatlan topiklakóktól :D

    A céges HP Zbook 15 G4 et át lehetne venni, de az nem igazán hordozós és a "jólelkű" cég 140k-ért adná az meg nem annyira jófej ár, hogy (piaci ár -20k), hogy emiatt beszoruljon az ember egy kompromisszumos használatba szerintem.

    Alapvetően senmi extra használatra, ha az ember hordozható gépet akar, ami a mai viszonyokhoz képest "robosztus" (nem W520, de az nem is volt hordbarát) akkor a T480s lehet az arany középút, ahogy itt olvasom nem?

    Az árak valami nagyon alacsonyak, 70k ahogy néztem már tök vállalhatót ad, akkor már inkább vennék 2db T480s-t, mint egy Zbook 15 G4et, mert se nem játszik, se nem komplex 3D CADezik magánba apám :D

    Sajnos a T580-at nem szerettem annyira, nyiklós kijelzőház, csavarodik. kikotyógósodós USB-C töltőaljzat, kifényesedős trackpoint gombok. Végül a túlpakolt táskámban befeszült valahogy, fozikailag semmi nyoma nem volt, de a kijelzőnek kampó lent ment a céges lecsóba szeméttelepre kb, mert a lustik javíthatatlannak ítélték.

    Ez a fenti negatív tapasztalat az "s" szériára is kivetíthető? Mondjuk 70ért ilyen kompromisszumokkal is okés lehet... gondolom ömlenek nyugatról a céges selejtezésekből és lenyomják az árat.

    Mi lehet az ideális proci ehhez? RAMból a forrasztott lehetőleg legyen 16 gigás nem? Kb ennyire kéne figyelni?

Új hozzászólás Aktív témák