Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Dr. Akula #119039 üzenetére

    Nem nyert. Vagyis, a két kakukktojásnál nyert, amik szvsz nem is "igazi" S-modellek (T440s, T450s), én a T460s-től induló generációra gondoltam, ami már ténylegesen egy külön modell sorozat volt, ahol a műanyaggal burkolt/mixelt rollcage-et felváltotta egy merőben más, unibody magnézium konstrukció. Tudom, miről beszélek, van T460s-em és T480s-em is. Féltégla mereveségűek, a sima T14 (vagy T460, T480) és hasonlóak egy vicc hozzájuk képest ilyen téren, ezekhez is volt/van szerencsém.
    Itt írnak is róla: "Such a diet can always hold risks for the stability and torsion resistance. But not in this case: A complex material mix of magnesium and carbon-fiber reinforced plastic – which can, by the way, convince with a surprisingly sophisticated tactile feel – ensures that the chassis does not warp a lot even under heavy pressure." [link] .
    A CFRP egyébként a fedlap, alul minden magnézium ötvözet, műanyag nélkül. ;)
    A hátrányuk is ebből fakad egyébként, ha ezt sérülés éri, akkor nem csak egy karc lesz a műanyagon, hanem egyből jó eséllyel ki fog látszani a fém a festés alól.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák