Új hozzászólás Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz Retro66 #8784 üzenetére

    Örülök, ha segítettem. A pályázat eredményére nem kérdeztél rá véletlenül? ;]

    Ami itthon megy a szervizekben az tényleg nevetséges és szomorú is egyben. Ez igaz szinte mindenre, én autóval szívtam meg úgy, de úgy, hogy majdnem ütésváltás volt a szervizben. De jól esett volna a p*r*sztot combon rúgni, hogy ne tudjon 2 hétig a lábára állni... ezt már biztos érezte más is...

    Én egyébként a helyedben nem hagynám annyiban az ügyet, mert nem életszerű, hogy egy szervizben nincs egy töltő, amikor minden géphez ugyanilyen töltő való. Ez nonszensz. Semmi nem indokolta, hogy ne cseréljék ki a bevizsgálás után azonnal. A törvényben (vagy a betartásának az ajánlásában) az is benne van, hogy a szerviz köteles a fogyasztó legkisebb kellemetlenségét okozó módon elhárítani a hibát. Ahhoz nem kell 2 hét, hogy megnézzék, tölt-e vagy sem. Csak sajnos itt jön be az emberi tényező, hogy nem fogsz polgári pert indítani és hónapokon vagy éveken keresztül bíróságra járni 25 ezer forint miatt, pedig tutira megnyernéd. Egyszerűen nem ér annyit.

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Új hozzászólás Aktív témák