Új hozzászólás Aktív témák

  • csabors

    tag

    válasz maffir #6719 üzenetére

    Szia!
    Ha nem "értenél" hozzá, és nem tudnád a garanciát ellenőrizni akkor csak az az egy év garanciád lenne amit a vásárláskor kaptál. Ezt bővíthetetnéd +1, vagy +2 évvel, de a garancia minden esetben a laptop vásárlás napjától él. Pl: Ha 2009.02.10.-én vásárolsz gépet akkor a gari 2010.02.10. él. Ha vásárolsz hozzá +1 évet akkor 2011.02.10, ha +2év 2012.02.10. Ennél több garanciát nem tudsz venni! (Bár a Dell bizonyos sorozatokra ad 4 év garit.)
    A magyarországi garanciális feltételek még mindig nem zárkóztak fel az európai uniós szintre. A Hp központi szervíze csak számlával, vagy a vásárlás napját igazoló garanciajeggyel fogad el javításra terméke. De Budapesten van olyan szervíz, amelyik megelégszik a sorozatszám ellenőrzésével. Ez akkor jelenthet buktatót ha a gép 2-3 hónapot pihent valamelyik raktárban, és alapból 1 év gari van rá.
    Ha baj van a kötelező 1 éven túl a géppel, és nem gond ha pestre kell hoznod a notit javíttatni akkor nem kell "lepapírozni" (vásárolni) a garit. De a központi szervízek csak papírral együtt javítanak.

    Üdv:

    Nikon

Új hozzászólás Aktív témák