Új hozzászólás Aktív témák

  • BluEyes

    őstag

    válasz mustad1 #5220 üzenetére

    Ja, így már megvan. :)
    Szóval integráltad a sata drivert, ahogy a nattudású topicban le van írva? Osztán minek? Megnézted legalább, hogy egyáltalán mi a túrót integrálsz? Nyilván nem. :(((
    Abban a topicban az összes link, leírás, szakértés az Intel sata driverről szól. Namostan a te notidban egyetlen árva inteles alkatrész sincsen. :D

    Mivel nem ösmerem a notidat, ezért csak tippeket adok:
    1. Biosba menj be, keress a hdd üzemmódját megváltoztató beállítási lehetőséget. Varázsszavak: AHCI, IDE, SATA, Ide compatible, nativ sata. Régebbi gépeken nativ sata volt a neve, tiltani-engedélyezni lehetett. A tied nagyon friss gép, fene tuggya hogy hívja most a HP ezt a dógot. Lényeg, hogy a winyót sata (ahci)-módból kapcsold át ide-módba. Lehet hogy most is enable/disable a megoldás, de lehet hogy választani lehet SATA/IDE között, nem tudom.
    Ha egyáltalán van ilyen, akkor meg fogod találni, tedd át a másik állásba, és ne felejtsd el menteni. Ekkor az xp-nek fel kell menni. Ha a telepítő látja a partíciókat, akkor nyertünk.
    2. Ha mégsincs a biosban semmi ilyesmi, akkor integrálunk egy AMD sata drivert a telepítőbe, oszt annyi. De előbb a biost túrjad fel.

    Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.

Új hozzászólás Aktív témák