Új hozzászólás Aktív témák

  • oszi666

    őstag

    Sziasztok
    egy használtan vett HP 430 G1 ujjlenyomat olvasójával kapcsolatban írok nektek. A gépen eredeti regisztrált windows 10 pro van, és elvileg a windows hello beállítás alatt kellene tudnom beállítani. Azonban ott azt írja, hogy az arc és ujjlenyomat felismerés nem érhető el ezen az eszközön. Elvileg leszedtem a synapticos drivert a HP honlapjáról a HP Support Assistanton keresztül.
    Mármost őszintén bevallom, abban sem vagyok biztos, hogy tényleg van ujjlenyomat olvasó, és nem csak a burkolaton van meg a vékony csík hozzá.
    Az eszközkezelőben nem tudom hol kellene keresni.

    A másik hogy szervízből jött vissza a gép, úgy, hogy rajta volt a win10 pro, de HP felhasználóval, jelszó nélkül bejelentkezve. Én most annyit csináltam, hogy belogoltam a microsoft accounttal, amihez csatolva van a win10 pro. Most elvileg ez az account a rendszergazda, és a windows az accounthoz csatolt windowssal van aktiválva. A sajátgépben azonban van egy 2gb méretű HP_TOOLS partíció. A kérdésem az lenne, hogy ez így rendben van, vagy midnenképpen csináljak egy formázást, és egy teljesen clean telepítést?
    Ha igen, akkor viszont van egy harmadik gondom. Hiába dugom be a pendriveot a windows10 telepítővel, és állítom be, hogy arról bootoljon, csakazértis a merevlemezről bootol be valamiért. Ezzel a pendrive korábban a saját laptopomat sikeresen telepítettem, és mindegyik USB porton ez a helyzet. A Bootsorrend kiválasztásánál látja a pendriveot
    Elvile a legújabb BIOS van a gépen
    Tudnátok segíteni ebben a három dologban? Előre is köszönöm a választ!

    [ Szerkesztve ]

    It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.

Új hozzászólás Aktív témák