Új hozzászólás Aktív témák

  • -shaq-

    csendes tag

    üdv

    mivel volt kérdés 6720-al kapcsolatban és van már gyakorlati tapasztalatom ezért közkincsé teszem.

    hw
    a régi szériához (61xx, 63xx stb.) képest óriási visszalépés minőségben. recseg ropog a burkolat, kijelző hajlik. bekapcsoló gomb körül a műanyag bekapcsoláskor benyomódik. ultra dizájnos a lekerekítés (ismi: több éves ergonomiai tapasztalatot sűrítették bele). optikai drive gomb benyom, picit kiugrik a tálca.. és.. nem bírod megfogni :) igen van rajta egy kis bemélyedés onnan már megy de a régi szériákban nem volt ilyen gond. több embert aki nem ismerte a 6720-at megkértem hogy rakjon bele lemezt, elösszörre senkinek nem ment.
    pont ami a régi szériákban tetszett - az olcsó kategóriában is - a kellemes tapintású, tartós, jól összerakott burkolattot cserélték le. gratula.

    sw
    vista van rá előtelepítve. nekem se kellett elösször. xp fel driver cd kutat a dobozba. semmi. drága lett volna egy lemezt mellékelni a driverekkel. nosza netre letölt felrak minden. audio nem megy fel normálisan. kétszer újratelepítés driver vadászat után se sikerült. ha lanra kábelt raktam 10 másodpercenként megugrott a processzor használat, akadt a gép. elegem lett, most vistával tökéletesen megy.

    eddig ilyen problémáim hp notikkal nem voltak de most nagyot csalódtam.

    üdv
    Z

Új hozzászólás Aktív témák