Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz daveoff #51650 üzenetére
Ejj bakker, ez az esüst színű üveg oldallal de rohadt szép. Ha lenne kikötőnk kijárnék dolgozni míg összejön egy ilyenre
Én a gyártó helyében lehagytam volna az usb meg hang kimeneteket, vagy kivezettem volna egy külső panelra...
(#51652) ZeroDK: Nem az övé, netről lőtte képeket...
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
TomiLi
addikt
Nagyon szép ez a cooltek ház is, mint ahogy az InWin 901-es is nagyon tetszett. De itt is a hűtéssel van gond, ha nem is akkora, mint az In Win-nél. A táp az elég fura módon van elhelyezve. Ami meleg "távozik" belőle, azt szívja be a ház alulról, így a táp a saját "melegét" keringteti. Nem azt mondom, hogy nincs hűtve rendesen, de ez biztos ront a hűtés hatásfokán.
Szerk: upsz bocsánat! Kimaradt nekem az UMX1, én az előbb az UMX2-re értettem!
Az UMX 1 Plus ITX-es kivitel, az már egy fokkal jobb (hűtés), és kinézetre..... tényleg bex@arás....
[ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
-
Zsohi
őstag
válasz daveoff #51650 üzenetére
Az ezüst házat már egyszer leemeltem a polcról, egyszerűen levett a lábamról már első látásra is a bolt polcán árválkodva. Szerencsére egy értelmes eladóba sikerült belefutnom az nap és a rózsaszínköd közepette sikerült rávilágítani arra, hogy ez egy teljesen szarul megtervezett ház... A Corsair 550D házamat mentem lecserélni egy HTPC kuckóra, szóval aznap szereztem csak tudomást a Cooltek házról. Itt egy teszt a házról.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
nevem.senki
tag
Téli upgrade.
[link]
Holnap szerelés"STAY COOL, BE TUF"
-
xtevo
őstag
válasz nevem.senki #51658 üzenetére
Nah, ezt kíváncsian várom, grat a cuccokhoz! Alaposan dokumentáld.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Finomak
-
DR|FTK|NG
veterán
Figyelj. Látom, hogy megérkeztem a csomagok. Mikor hozod át?
Jó nyalánkságok, de ne nyalogasd.
-
nevem.senki
tag
Köszi mindenki, már neki is estem, holnap folytatás képekkel
"STAY COOL, BE TUF"
-
Zsmester89
őstag
Azok a böhöm hangos ipari noctuák hova lesznek?
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
törölt tag
válasz Zsmester89 #51663 üzenetére
Hangos?
-
nevem.senki
tag
-
nevem.senki
tag
Alakul...
[link]"STAY COOL, BE TUF"
-
idegbeteg18
tag
-
nevem.senki
tag
-
törölt tag
válasz nevem.senki #51673 üzenetére
Eddig jó
-
Grózi
veterán
válasz nevem.senki #51675 üzenetére
Volt nekem is,jó kis ház-csak a tetejét levenni volt sz@r.de ez igaz a H440-emre is.(lehet csak én kaptam ki kétszer nagyon rideg műanyagfüleket,de az 530 tetejét anno ketten megértük lepattintani)
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Zsmester89
őstag
válasz #97716736 #51664 üzenetére
Acoustical Noise - 29,7 dB(A)
Gyártói honlapról másolva Igen, ez baromi hangos, a nem ipari termékeik fele ennyire hangosak.
Egy Be Quiet! -el jobban jártál volna, még olcsóbb is[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Zsmester89 #51679 üzenetére
Max fordulaton melyik venti nem hangos?
Jó lehet veszel egy olyan ventit ami max 1000rpm-es, persze hogy nem lesz neked hangos -
Zsmester89
őstag
válasz #97716736 #51680 üzenetére
Már ott bukik a történet, hogy ez ipari alkalmazásra készített venti, nem otthoni és mint tudjuk, iparban nem számít ha hangos, csak menjen mint a töketlen 0-24ben meghibásodás nélkül. Nem azt mondom, hogy nem jó, csak hangos és vannak ennél jobb eszközök otthoni környezetbe.
-
Grózi
veterán
válasz nevem.senki #51678 üzenetére
Mindnél többször szeded le,annál könnyebb lesz.Lapos fogóval szoktam az él mögé benyúlni és azzal nyomom össze a műanyag akasztót-ez vált be anno leginkább.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
gianni85
veterán
válasz Zsmester89 #51681 üzenetére
kipróbálja, max nem tetszik, 14napon belül vissza lehet küldeni, és okulni belőle Éljen az internetes vásárlás
[ Szerkesztve ]
-
nevem.senki
tag
Hát akkor íme pár kép az eredményről. 5-600 RPM-en járatom alapból az Industrial-okat(baromi halkak, és persze esztétikusabbak az elődeiknél !!!)
A burkolat leszedése a házról már gyakorlottabban megy
Csemegézzetek
[link]ui. A Cryorig ventijei nagyon minőségiek, csak ajánlani tudom mindenkinek!!!
[ Szerkesztve ]
"STAY COOL, BE TUF"
-
idegbeteg18
tag
válasz nevem.senki #51684 üzenetére
Nagyon jó lett, szép letisztult! Grat!
-
LLKobe
veterán
válasz nevem.senki #51684 üzenetére
Faja lett Bár én a helyedben ehhez micro atx házat vettem volna, félig üres a ház, viszont sok helyet foglal. Bár ez egyéni preferencia kérdése.
Én most gondolkodtam el hogy a Fractal Arc Midi R2-met lecserélem egy Arc Mini R2-re, de abba csak 12 centis férnek, én meg már kibéleltem a házat 14-esekkel. Annyit nem ér, de a következő házam mATX lesz, vagy inkább ITX. Sokkal kisebb helyet foglal, és ugyanolyan combos hardver építhető bele.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Grózi
veterán
válasz LLKobe #51686 üzenetére
Osztom a véleményed,ebben a házban elveszik kicsit az a lap.Arc Mini R2-öm is volt,nagyon szerettem.Képek az 530-ról és az Arc Miniről:
Már ezeken is látszik,hogy a fényképezés nem erősségem...
[ Szerkesztve ]
-
Grózi
veterán
válasz hszilard666 #51692 üzenetére
A szeme is ha meg lesz a víz a Giga hűtése után!!
-
nevem.senki
tag
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #51691 üzenetére
Atombrutál
-
eventus
veterán
Lehet csorgatni, akármit [link]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Atke
senior tag
válasz eventus #51696 üzenetére
Gyönyörű! Csak az a baj ezekkel hogy ha valamit cserélni kell, egy napod rá megy, mert mindent ripigyára kell szedni hozzá. Én most nem rég szereltem vissza a gyári állapotára a Stacker-em mert állandóan szívtam vele... Meg külföldön nem gáz 2 évente teljesen új konfigot összetenni 2-3000+++ dollárért.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest