Új hozzászólás Aktív témák
-
Sarkadi
tag
Venti cserék és a kábelek elvezetése után ez a végleges belseje a gépemnek.
Ekkora képeket csak linkesítve vagy PH képfeltöltőjével ossz meg.
[ Módosította: radi8tor ]
-
Sarkadi
tag
válasz PainKiller13 #51055 üzenetére
Köszönöm, kevés játék izzasztja meg!
A szellőzésével annak ellenére, hogy hangszigetelő szivaccsal van az oldala ellátva nincs gondom, 2db 12cm-es venti végzi a dolgát és terhelve is 50-60 fok körüli értéken megy a proci/vga.
A ház pedig Cooler Master Silencio 450.
[ Szerkesztve ]
-
Sarkadi
tag
válasz PainKiller13 #51058 üzenetére
Hexa 400-as táp, a gyári ventit pár hete cseréltem egy jóval halkabb de azonos légszállítással rendelkező ventire, így teljesen hangtalanná vált. Emellett a VGA-t egyáltalán nem hallani, ill. a procit sem, hisz a képen is látható ventire cseréltem a bordához adott gyárit (CM Hyper TX 3 EVO). Szóval nincs miért panaszkodnom!
-
imibogyo
veterán
válasz #97716736 #51064 üzenetére
+ jericho69
Nekem anno, jól meghúzott csavarokkal nem hajolt meg szinte semennyire. A trükk az, hogy a legfelső csavart behajtod, majd felnyomod a kártya hátulját és úgy húzod meg az alsó kettőt. ITT van az album is, ha valakit érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
válasz bododani #51068 üzenetére
Hát igen. Sajnos már nincs meg ez a gép, azóta jött egy másik. Viszont ezt meg már hónapok óta nem tudom befejezni. Mindig közbejön valami. De hétvégén nagyon sokat haladtam a CNC gépemmel, szóval lehet a következő ház már ezzel készül.
ZeroDK: na ezt viszont nem néztem. Csak úgy át kattintgattam a képeket és amikor erre pillantottam úgy láttam, mint ha ezen is lett volna. Akkor a sima DC2-eseken nincs hátlap, azt mondod? Mert ebben a tesztben nem TOP verzió van, mégis van hátlapja. Vagy én értek félre valamit.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #51000 üzenetére
Ez az alairasod...hat..ismerem az oreget...nagy arc!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
juve600
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #51079 üzenetére
vagy kikötve damillal...
-
MrPetya19
addikt
Kicsit változtak a dolgok.
Az ablakos oldallap visszament, mert a vga nem szerette, és voltak kék ledes corsair ventik is, de visszacseréltem, mert kb lilák voltak. Ja és a corsair h80i-t is cseréltem.
[link],,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
PainKiller13
őstag
Lőttem énis pár képet a kis Nanoxiáról:
-
ittakary
nagyúr
válasz PainKiller13 #51083 üzenetére
Ilyen nagy képet ne linkelj direktbe. Használd IMGUR.COM-on a thumbnaileket
-
eventus
veterán
Szép válogatás mocskos gépekről [link]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
bombibmw
veterán
válasz PainKiller13 #51092 üzenetére
Akkor is van gazdájuk,valakinek figyelni kell a tisztaságukra,főleg,hogy használva is vannak.
Ezek ilyen otthonülő,depressziós,sorozatgyilkos típusok gépei lehetnek. -
-
Grózi
veterán
válasz eventus #51088 üzenetére
Ja,azt nem is néztem-tényleg durva.Én csak valami pocokfélét találtam télen egy műhelyben lévő gépben-hát nem tudom melyikünk lepődött meg jobban...csórikám a táp és ide kábeleket szétrágta és abból csinált magának fészket.Valahol még talán megvan a kép is,ha megtalálom feltöltöm.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
zolee5016
őstag
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest