Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
addikt
Lehet, hogy volt itt róla szó, nem olvastam a topikot. Van egy durva hiba a játékban: vannak ezek a csillagzáras nagychestek, amik a top értékes itemeket rejtik. Ha azt úgy nyitom ki, hogy teli az összes ruhahely, akkor elbukom az itemet. A láda kinyílik, úgymarad, az item meg nem jön ki, és többé ki sem lehet szedni!
-
Moby
addikt
válasz #32839680 #510 üzenetére
. Én absz nem tudok semmit a violágáról (könyveket nem olvastam, filmeket nem láttam), de arról szól a játék, hogy miként jut ezekhez az átkokhoz. Hogy ez mennyire egyeztetghető össze az irodalommal, ezt nem tudom, de így outsiderként ez nekem nem tűnik logikátlannak.
A nulla iskolai életet nem értem, ha éjszaka mászkálsz az iskolában üres, ha nappal, tele van.
Zenével egyetértek, szerintem is kifejezetten füldemászó, sokat hozzáad az atmoszférához. Miért ne lehetne az év játéka? Mert 8 évvel ezelett volt egy witcher, ami akkor az lett? 2023-ban egyelőre nem jött jobb OW, még olyan sem, ami megkarcolná ezt a szintet. -
Moby
addikt
válasz #32839680 #513 üzenetére
Az a GoW Ragnarök nálam nem ment végig, annyira untam. Ezt nagyságrendekkel jobban élvezem. Az ER meg nemigazán vehető ide. OW, oké...de nem ez a zsáner igazán. Azt majd idén talán Wo Longgal lehet összemérni. Sok minden jön idén, de nekem az is oké lenne, ha ez lenne az. Ez laglább végigmegy, ami az utóbbi években ritka dolog, hogy valamilyen játékot egyáltalán élvezek.
-
Moby
addikt
Nálam nagyon jól fut, pedig a friss hardverek tekintve nincs erőgépem (6900XT+10700+32GB). Összehasonlítva bármi mással, ami mostanában jött, én nem látom különösebben hiányát az optimalizációnak. Minden ultra, RT nélkül, FSR Quality, 4K 60fps-en nagyon szépen fut. Ezen a konfigon kb ezt tudja bármi más a mostanság kijött játékokból. Ráadásul a konzolokon is elég jól szalad, és mindezek mellett a látvány parádés.
-
Moby
addikt
válasz MasterDeeJay #572 üzenetére
Nem szép??? Én nem tudom mit néztek
-
Moby
addikt
>Először is még sosem csinált olyat hogy fekete képernyőt kell bambulnom indításnál
Az új driver miatt újra kell fordítania a shadereket. Elég bénán ez történik a fekete képernyő alatt. Ugyanez történik ha olyan változtatsz a beállításokban, ami a shaderek újrafodításával jár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- NVIDIA® driverek topikja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AliExpress tapasztalatok
- Apple notebookok
- Marvel Snap
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Alaplap nem kompatibilis a videókártyával?
- További aktív témák...
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPad Pro 2022 M2 11 wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Edifier S360DB - Tökéletes - Hibátlan - Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest