Új hozzászólás Aktív témák

  • rednifegnar

    senior tag

    válasz Dr. Szilikát #94676 üzenetére

    most szerencsere kicsit jegelodott a projekt mert a cucc folyamatos hasznalatban van, ezert nem kell kuzdenem vele.

    az akkut kiszedve kulon tolton toltsuk az nem gond, ott akar lehetnek leagazasok is a cellak kozott hogy ha ugy egyszerubb tolteni.
    szoval a toltese es a hasznalata teljesen kulon valik, igazabol a toltest megoldani mar barhogy lehet abban nicsenek korlatok.
    a cucc 4.5V alatt lekapcsol az ala nem lehet menni, en mar tettem ra egy kis ledes feszultseg mero modult ami allandoan mutatja mennyi van benne, 5V fole nem megy feltoltve se (ezert gondolom hogy 5.5 fole nem szivesen mennek), 4.5-nel meg kikapcsolja magat.

    ha lenne ket 3.7V-os cella modul sorosan, az ugye max 8V korul, e moge beteszek egy step down modult az leveszi 4.8V-ra az mar prima lenne.
    itt az a kerdes milyen akksik leteznek, honnan lehetne ilyet szerezni. mondjuk vannak ezek a szabvanyos hengeres cellak, azokban van valami vedelem a tulmerites ellen?

    nem ismerem a lion dolgokat. lehet hogy lehetne epittetni ilyen belemeretu akkucellat valami akkus ceggel. de azert szimpibb lenne valami szabvany (18650?). nyilvan fontos hogy az adott helyre minel nagyobb kapacitas bemenjen, jelenleg kb 9000mAh (errol 6 órát elmegy).

    A camera does not make art, the artist makes art.

Új hozzászólás Aktív témák