Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz liszi70 #68160 üzenetére

    "ilyen sima mezei 44.1khz/320kbit mp3 szintű forrásanyaggal lenne bármi hallható különbség egy másik dac-al? pl. a kis denon da-300-zal?"

    Mit értettem félre? Hol van itt FLAC ? Annak ellenére, hogy esett szó róla, de nem ebben a kérdésben...

    És most is azt mondom, hogy 320-as MP3-hoz tök felesleges egy ilyen dac. De persze, megint én vagyok a barom, mert terelem a Usert. Ha rosszat akarnék neki, akkor inkább bátorítanám, hogy hajrá, de szerintem ez kiba@ás lenne. Egy PMA720 - DA300 párossal MP3-at hallgatni? Ezt komolyan mondjátok? Ócska hangot kapna, ezt borítékolom, de fizessen ki 80e Ft-ot, a semmire.
    Vagy ma front van? Máskor a fingot reszelitek és az sem mindegy, hol áll Foobarban a "csúszka", most meg az MP3 is jó ? Gratulálok. :)

    A fingreszelést pont nem rád értettem, de akinek inge, az kérem, vegye magára.

    Ismét mondom, kényszerűségből el lehet viselni az MP3-at, de állandó forrásként soha. És most nehogy azt írja valaki, hogy pedig tud az kurva jól is szólni, mert tudom, ez következik. Igen ha van pár milliónk, akkor igen tudhat egész jól szólni, de az meg nonszensz, ha többmilliós rendszerben az MP3-nak fontos szerepet adunk.
    De ezt sem kifejezetten neked írom, csak úgy általában azoknak, akik nem tudnak szöveget értelmezni, mert jó párszor leírtam ugyanezt, csak valahogy "nem kerül elolvasásra", hogy szépen fogalmazzak.

    Ezen a ponton befejeztem, remélem sok jó tanácsot adtok még a kérdezőknek. Mert azt kellene adni, nem velem kardozni. ;) Szvsz.

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák