Új hozzászólás Aktív témák

  • krichd1

    addikt

    válasz neilszab #66503 üzenetére

    Szerintem az a Knight 4 még bejáratatlan volt. A Knight szériából a 3-as a legjobb ár/érték arányú, onnan igazából márkán belül a Conway 3 nyújt előrelépést minden téren. A Heco Victa Prime 502 is korrekt hangot nyújt áráért, bár ez populárisabb karakterű mint a Knightok. Újonnan állóak közül 150eFt alatt a Wharfedale Diamond 230-at lenne még érdemes szerintem meghallgatnod, állványosok közül a most akciós Canton Chrono 502.2-t, vagy a Monitor Audio Bronze 2-t, de inkább a Chronot. A két állványosnak szerintem tetszene a karaktere az ELAC BS 244.2 hangjából kiindulva, de ezek alacsonyabb kategóriába tartoznak, tehát nyilván nem ugyanazt a szintet hozzák. Persze érdemes nézelődni, keresgélni még...
    Ha igazán jó ár/érték arányú hangdobozt szeretne az ember, akkor érdemes kicsit keresgélni a használt piacon. Például van most eladó Heco Argon 50, ami a Victa Prime 502-höz képest kb. két kategóriával fentebbi szintet képvisel, vagy ott van a Heybrook Sextet MK3, amit számomra teljesen érthetetlen módon még mindig nem adtak el 120eFt-ért, ez nem pénz érte. Illetve ott az Elac BS 204.2, ami számodra adja magát, ha már ennyire megtetszett a BS 244.2, bár azért ettől ne várj annyit. Aztán ha jobban szétnézel, találhatsz még jó dolgokat.

    (#66519) cappa72: A Vento Reference azért kerül most ennyibe, mert kifutó széria, az új Reference széria jött a helyére, a Cantonnál ez már több mint 20 éves gyakorlat, hogy a régi szériát féláron kiárusítják, ahogy Nemir Ombe is írta. A Vento Reference széria eredeti árán is korrekt vétel volt, most akciósan viszont kimagaslóan jó vétel, már akinek tetszik a hangja.

    (#66520) blattida: Még annyit hozzátennék, hogy az Elac szerintem nehezebben kiszolgálható, a JET 5 magassugárzó elég kényes arra, ami előtte van.

    [ Szerkesztve ]

    Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

Új hozzászólás Aktív témák