Új hozzászólás Aktív témák

  • DBob

    őstag

    válasz rii #5646 üzenetére

    Persze hogy lehet egeret és billt kötni. Nekem egy kombó setem van itthon, egy vevő veszi egeret meg billt., és így még van egy usb-m. De nekem egér és bill csak telepítéskor kellett, mivel torrentkliensnek használom ma már, és weben meg vnc-n érem el.

    Nekem xp fut rajta, egy elég megcsonkított verzió. Köszönhető ez annak hogy egy 512mbos cf kártyán van rajta. De xp felett wint nem is célszerű rárakni szerintem.
    Ez az geode lx 800-as cpu hiába 500mhz-es, elég furán van skálázva. Mivel hálózati eszköznek van kitalálva az összes pcengines board, a 100/100-as hálót natolja neked simán. Ezt hagyományos procik közül csak a 1ghz körüli p3-ak tudják. Viszont lebegőpontos számítások és hasonlók terén ami fput igényel borzasztóan gyengén teljesít..mivel lényegiben ez egy 500mhz-es pentium ;)
    Szóval xp felett ne kerüljön rá windows, de zenét lejátszani nem is kell jobb.

    PH-n nem valószínű hogy írtak még róla. Mivel routerekhez,ap-khez meg egyéb hálózati eszközökhöz való, nem sokan vesznek ilyet. Akik saját routert csinálnak otthonra azok is inkább hagyományos pc alapon, mint embedded.

Új hozzászólás Aktív témák