Új hozzászólás Aktív témák

  • emvy

    nagyúr

    válasz nuke7 #47473 üzenetére

    1) nem igazan tudod, mi az a placebo
    2) ez nem hitkerdes, vagy meghallod vakteszten is, vagy nem

    Akkor itt a forumon felajanlok egy fogadast:

    - fogunk tobb, tetszoleges, a resztvevok altal kijelolt tapkabelt. Barmilyen lehet a tipusa, de muszakilag hibatlannak kell lennie (ne legyen szakadt, kontaktos, stb.)
    - a resztvevok osszeallitanak egy rendszert, ebben probalhatok segiteni, nyilvan a leheto legnagyobb felbontasra van szukseg
    - csinalunk egy ABX tesztet, ami ugy nez ki, hogy eloszor meghallgatod az elso kabelt, utana a masodikat, utana pedig az elso ketto kozul valamelyiket. A harmadik alkalomnal be kell irnod egy papirra, hogy szerinted az elso vagy a masodik volt bekotve a harmadik alkalommal. Ezt nyilvan tobbszor kell ismetelni (mondjuk 30 alkalommal).

    50%-os talalati arany ugye a penzfeldobasos modszerrel is osszejon. En azt mondom, hogy legyen egy beugro, ami elegendoen motivalo ahhoz, hogy megszervezzuk a kiserletet, mondjuk 50kHUF/szemely. Ha valaki 75% folotti eredmenyt er el, az visszakapja a beugrojanak a ketszereset, aki kevesebbet, az elveszti a beugrot. Ha biztosak vagytok benne, hogy a tapkabelek megkulonboztethetoek, akkor ez egy nagyon jo uzlet.

    [ Szerkesztve ]

    while (!sleep) sheep++;

Új hozzászólás Aktív témák