Új hozzászólás Aktív témák

  • PuMbA

    titán

    Pont az akartam kérni, hogy mondjatok pár nagyon jó komoly/komoly féle zenét, mert azt megköszönném. Lehetőleg FLAC linkekkel privátban. :)

    DDL: Privátban elküldhetnéd ezeknek a számoknak az FLAC-s linkjét. :)

    Ba cy lus: "Meg kell mondjam, azután hallgatva nem egy komolyzenei cd-n támad hiányérzetem. Nagyon sokszor harsányabb a hegedű hangja. De a csellóé éppúgy, stb. Viszont össze lehet hozni jól is, mert van cd, amelyiken meg jó. Valamiért viszont ez ritkább. "
    Mi után?

    Egyébként szerintem egy nagyon tág határon belül bármilyen zenét meg lehet szeretni. Ha valamit sokszor hall valaki akár úgy is, hogy nem figyel rá és elsőre nagyon rossznak ítéli meg a számot az sem számít, elég ha egy kis mozzanat valamennyire tetszik benne. Ha most egy kicsit "beleásom" magam a komolyzenébe biztos, hogy fogok találni egy olyan művet ahol valami tetszeni fog és onnan már... Shaniából tetszett anno 10mp, aztán egyre több szám és hirtelen már popot is hallgatok. Igaz, hogy régen "fúdeszarazösszespop" véleményem volt, de ilyen ez. Ugyanígy szerettem meg a countryt és a bluegrasst is.

    Itt vannak a stúdiófelvételek is: 1, 2. Szerintem azért szólhatnak különbözően, mert más stílusban játszanak rajta. Ahol "nem hegedű" hangja van nekik az azért lehet, mert odaküldik neki a vonót és nagyon húzza a húrokat. Ez a "modern hegedűlés" :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák