Új hozzászólás Aktív témák

  • VoidXs

    Topikgazda

    válasz ozzy711 #109309 üzenetére

    Ezen a vonalon elindulva dolgoztam egy frissítésen, ami ma lett kész. Sokan panaszkodtatok, hogy EQ-tól eltűnik teljesen a megszokott karakter, nálad például az erős V teljesen kilapult, emiatt volt a hiányérzeted. Bár a szoftvernek ezt elérni a célja, érthető, ha ragaszkodsz a megszokott hangképhez, erre lett most lehetőség.

    Bekerült egy új célgörbe, aminek nem célja, hogy elérjen egy konkrét szabványos görbét, hanem pusztán annyi, hogy a két hangszóród egymáshoz tökéletesen közel hozza, felszámolja köztük a hangerőkülönbségeket, és valamennyit simítson az egyenetlenségeken, de nem túl durván. Ez a módja annak, hogy a rendszer legtöbb hibáját megjavítsa, beleértve az időbelieket is, miközben nem piszkálja túlságosan a spektrumot. A sokkal pontosabb teret ez is hozza, de a részletezésen nem javít annyit, mint a mozis módok, hiszen az a célgörbétől van. Így néz ki a gyakorlatban:

    Innen tölthető le, és ezt kell bekapcsolni hozzá:

    Kíváncsi vagyok, milyennek érzed a hangot így. :)

    Oh, és a legjobb ebben a hifi módban, hogy bármilyen mikrofonnal működik, még egy headsetbe építettel is, egyáltalán nincs hozzá szükség semmi kalibrációra, hiszen csak egymáshoz képest nézi a két hangszórót.

    [ Szerkesztve ]

    W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

Új hozzászólás Aktív témák