- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- DIGI kábel TV
- Hálózati / IP kamera
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vírusirtó topic
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian360
őstag
az utolsó huntert - priest meccs megmutatta miért nevetséges a hunter. priest elvileg a legjobb counter ellene, és így az ötödik körben meg is pusztult. a priest.
-
whitezo88
nagyúr
negyeddöntő beosztás holnapra: [link]
-
DaveNo1
veterán
Casualon jobbára csak Legendary ellenfelek jönnek szembe, tényleg ez a játék hardcore tartalma lassan.
You are not prepared.
-
Scrake^;DD
aktív tag
woha
Sempre... al tuo fianco! 1926.
-
Sirandrish
legenda
válasz Scrake^;DD #23206 üzenetére
Ez kellett még
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
DaveNo1
veterán
válasz Sirandrish #23207 üzenetére
Elég gyenge a hunter, nem tudtad?
Amúgy értem én a fejlesztők törekvését, hogy Huntert eltolják control irányába néhány iszonyat erős lappal, csakhogy az emberek a könnyű és gyors megoldásokat szeretik, ezért nem fognak agroról váltani, addig amíg nem lesz igazán hatékony counterje. Ez meg az új meta függvénye lesz.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
Gyuri27
félisten
válasz Scrake^;DD #23206 üzenetére
Jaja. Ugyse találkozik az ember hunterrel és egyéb zoo paklikkal.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Sirandrish
legenda
válasz DaveNo1 #23208 üzenetére
Hát szerencsére a készítők nem hagyják magára..most már lehet hogy találkozik majd 1-2vel elvétve
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ígyvanferi
addikt
válasz Sirandrish #23210 üzenetére
Érdekes, a WoW-ban mostanában épp elhanyagolták a huntert, ott a paladin az all time favorit. Persze tudom, hogy nem ugyanazok a fejlesztők. Lehet, hogy pont ezért váltak külön, az egyik a paladint imádta, a másik a huntert, és mindig összekaptak ezen.
-
whitezo88
nagyúr
negyeddöntők kezdődnek. Első meccs Lifecoach vs Faramir. [link]
-
DaveNo1
veterán
Amúgy nem tudom miért panaszkodnak emberek druid miatt, a token druid szerintem iszonyat erős. Ma 10-ből 9 meccset nyertem vele, és ebből 5 legendary játékos ellen volt. Zoolock, Hunter és Handlock is megvolt. Egyedül egy shaman vert meg, de az is csak azért, mert a nyomorult taunt totem miatt nem volt meg a Lethal.
You are not prepared.
-
Sirandrish
legenda
válasz ígyvanferi #23211 üzenetére
Diablo 3 megjelenésekor is ezt hajtogatták sokan, csak akkor a Barbárra
-
Sturdiridge
tag
hát ez se volt valami "unalmas" meccs. hihetetlen
tudnál képet küldeni a deckről?
-
DaveNo1
veterán
válasz Sturdiridge #23217 üzenetére
Druidról?
Ez a hunter még mindig egy szánalmas class, szerintem Lifecoach első körben többet gondolkodott, mint Faramir az egész meccs alatt a hunterrel.
You are not prepared.
-
DaveNo1
veterán
-
Sturdiridge
tag
ez igen, Life W.
szokott streamelni? eddig nem ismertem...
-
whitezo88
nagyúr
ez a viagame stream még 3. nap is trágya, fagy, megáll a kép, Auto-n összevissza váltogat, most a chat halt be...
de legalább LC top4
-
Sturdiridge
tag
csak a druid....
-
DaveNo1
veterán
Na hát druiddal én is így verem huntert, coin-inner-keeper, gyakorlatilag 2-3 kis lapot meg lehet fogni vele az elején.
You are not prepared.
-
férfiállat
tag
normálon melyik botot a legkönnyebb elverni??
-
whitezo88
nagyúr
válasz férfiállat #23228 üzenetére
bármelyiket...
-
DaveNo1
veterán
Most játszottam egy zoo lock ellen, 5. kör Doomguard, 6. kör laphúzás Doomguard. This game need so much skills. Kínomban csak röhögtem
You are not prepared.
-
pachito
őstag
Heroic KT-t mivel érdemes ütni? 5 (!!) órán át ültem a szemét előtt, próbáltam zoot, freeze maget, rush huntert, healadint, bloodlust shamant...semmi. Van, aki ezt az encountert élvezetesnek találta a Blizznél?? Mert én tökön szúrom magam lassan...
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
Húú, fél óra múlva Neirea-Kolento.
A két kedvenc játékosom egymás ellen!
-
férfiállat
tag
van itt olyan gyakorlott ember akinek privátban feltehetnék kérdéseket?
Most kezdtem a játékot és még nem minden tiszta, itt meg nem akarom égetni magam a csoport előtt
Előre is köszi -
Ps Vita
őstag
válasz férfiállat #23235 üzenetére
Nem fogsz égni,mindenki volt kezdő
-
DaveNo1
veterán
Na Strifecrotól is nagy missplay...lent egy ragnaros ellenfélnél is lethal rangebe lifetapelni magát (egy keeper sem ment még ki, számolhatott volna vele).
You are not prepared.
-
thesound
addikt
hol lehet nézni a dreamhack-et?
megtaláltamDaveNo1: thx
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
férfiállat
tag
akkor gondolom úgy kellene kezdeni hogy minden karival kiütöm a 20 basic cardot? a pénzt érdemes paklira költeni vagy inkább spóroljak naxxra?
-
DaveNo1
veterán
válasz férfiállat #23242 üzenetére
Elsőnek Naxx szerintem, ugyanazon az áron csak 15 paklit tudnál venni, amiben lehet nincs is legend, Naxxból meg alapban van 6 legend, amiből 2 jónak számít, és a lapok többsége használható.
You are not prepared.
-
DjDanee87
addikt
válasz férfiállat #23244 üzenetére
Csak design. Minden lapnak van arany verziója, ami csak annyiból más hogy animálva van. A basic lapok arany változatát megszerezni úgy lehet, hogy a különböző classokat szintezed (táblázat az arany lapok feloldásáról). Basic lapok ugye azok amik alapból megvannak mindenkinek. Expert arany lapokat lehet nyitni paklinyitásból, kapni arenáért jutalomként vagy gyártani más lapok széttörésével szerzett dusttal.
-
whitezo88
nagyúr
válasz férfiállat #23246 üzenetére
minden szezonban jár 1, ha rank20 alá mentél. ha most kezded, a korábbiak nem megszerezhetők. van olyan amit LAN-os játékkal lehet szerezni, a barna sárga középpel az a legend rankért jár, meg van ami WoW kiegért jár, van ami Blizzcon részvételért, van olyan ami egy speciális amcsi játékszövetségben való részvételért stb. itt vannak: [link]
más: elődöntők kezdődnek: Lifecoach vs Thijs [link]
[ Szerkesztve ]
-
adrian360
őstag
válasz férfiállat #23246 üzenetére
ha havonta eléred a rank 20-at ranked játékon, akkor megkapod a havi hátlapot. ezek mellett van pár : ha az összes naxx-ot megcsinálod herioicon, eléred rankeden a legendet, illetve van pár promó mint a WoW collector editon mellé jár [link]
-
DjDanee87
addikt
válasz férfiállat #23244 üzenetére
Ja a korábbi kérdésedre még: Azt kérdezted mire érdemes költeni a pénzt.
Dave azt mondta Naxxra, de ha te a játékbeli goldra gondoltál akkor nem biztos hogy kezdő játékosként arra költeném a helyedben a goldot. Az 5 szárnyat feloldalni goldért 3500ba kerülne most, míg ugyanezt megkaphatod 22 euróért is akár.
A 22 eurót ha nem naxxra költenéd akkor kapnál érte 17 paklit, míg a goldos naxx feloldás (3500 gold) minimum 35 paklit érne, vagyis goldért feloldalni a szárnyakat nagyon nem éri meg, csak akkor ha teljesen elzárkóznál a valódi pénzért vásárlástól.Ha pedig szeretnél jobban elmélyedni a játékban szükséged lesz egy csomó expert, naxxos és hamarosan megjelenő kiegészítő új lapjaira is így teljesen free to playként most kezdeni a játékot elég nehéz lenne. Tehát ha valódi pénzt költenél, én teljes naxxot javasolnám 22 euróért. Nem éri meg goldból feloldalni amíg hiányzik szinte az összes expert lap, azokat érdemesebb goldból megszerezni arénával vagy paklikból attól függően mennyire vagy magabiztos az aréna skilljeiben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest