- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
-
IT café
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balesz1899
aktív tag
Há'ppersze...az ellenfél Mage az előbb arénában egymás utáni 2 körben kijátszott 2 Antonidast...
(Azt már nem is mondom, hogy volt a paklijában 4 frostbolt (legalábbis ennyit tolt el), 2 fireball és a flamestrike sem hiányozhatott a water elementalok mellől ) -
Balesz1899
aktív tag
Lolbazzeg...1-3 lett az aréna, erre a pakli mellett se gold, se dust...hanem egy WISP! Ennyi, életem legjobb befektetése volt ez a kör
-
emperorka
tag
válasz Balesz1899 #22251 üzenetére
Én az előbb mágussal 11:2-nél egy warlockot kaptam.Kezdőkézbe megtartottam a blizzardot mondván biztos valami zoo deck lehet ha már eljutott ideáig.Nos igazam lett,tényleg zoo volt,de már a blizzardot nem tudtam kijátszani board clearnek a 6. körbe mert már az 5.-be agyonvert egy doomguard-dal.Tiszta szégyen volt.
Szóval azért arénában is vannak hihetetlen dolgok.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Cenarius használható kártya? Az a baj h semmi epic-em nincs druidhoz, a többi kártya viszonylag oké. Nincs naxx se szóval alapból a Druidom elég gyenge. Ezen a Cenarius se fog sokat változtatni szerintem.
Más: Blizzard mennyire híres az akciókról? Lehetséges, hogy a Naxx olcsóbb lesz idővel?
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
F-ECT$
titán
válasz NyxNyxNyx #22254 üzenetére
Cena egy jó legend, anno a ramp és a token deckbe is befért, manapság viszont lassúnak számít, így kevesen használják. Viszont a druid epicek nélkül kuka, Lore pl mindenhova kell.
A Naxx első szárnya ingyenes volt, és szerintem karácsony táján várhatóak még akciók, legalábbis a Blizz szokott akciózni, bár főleg már "lejárt" dolgokat.
Dive ever, work never.
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #22255 üzenetére
Én is szerettem Cenariust, de mostanában nem túl jó. Ha nincs board, akkor a két kis taunt semmit sem ér, és a másik képessége sem használható ki jól (bár tokenbe lehet, azt nem nagyon szoktam játszani), Ragna és Kel is jobb, de ami még sokkal jobb, az két Force of Nature. Lore meg tényleg mindenbe kell.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
whitezo88
nagyúr
nektek mennyire lassú a viagame stream? stabil tíz megabitet mérek és nem tudom HDban nézni csak lowon hogy ne álljon a kép... ennyire azért nem kell erőltetni a Twitch elleni megoldásokat.
-
Ps Vita
őstag
toltam most egy meccset Kolentoval
Rank 15-ön,ki is kaptam,Hunter vs Hunter -
Sirandrish
legenda
válasz föccer #22260 üzenetére
A simáért adok egy Alexet vagy egy Onixot. ..mindkettő kétszer van meg
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
föccer
nagyúr
Golden face prist bot-ot kaptam el ladderen. Még rank 20-on van. Hol, hogy lehet jelenteni?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
adrian360
őstag
14 db Warlock deck vs 2 db Paladin , 1 db Mage
-
whitezo88
nagyúr
Kripp 3 legendes (Hogger, Cena, Sylv) arénában van, 4-2 eddig és a mostani se valami fényes. pár napja is ment egy 3 legendessel, akkor is lett valami 2-3 win. Szóval arénában tényleg nem számít annyit a legend. Nekem amúgy DW szokta hozni a legtöbb wint ha jön.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz whitezo88 #22272 üzenetére
Nekem is ez a tapasztalatom. Amikor 2 vagy több legendary-m volt, keveset nyertem.
Hoggerre elférne egy buff hogy 4/5 legyen, arénában mindig csak szoptam miatta. Sose élt túl egy körnél többet, mert mindig jött a flamestrike.inc (persze tudom, nem az aréna a mérvadó)"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
SLYM
veterán
több, mint 1000 winem van arénában, de még egyszer se volt 3 legendem egyszerre . amúgy szerintem is a deathwing a létező legerősebb lap ott, nem tudnak vele legtöbbször mit kezdeni
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
Tuti tipp jó pakil nyitáshoz. Fogd meg a kutyád jobb fülét(fontos hogy jobb legyen) és ne engedd el!
-
pethYeti
addikt
válasz pethYeti #22275 üzenetére
De ilyen az én "szerencsém" olyan legendet még nem nyitottam amit használni is tudnék, eddig antonidas amit lehet egyszer használni is fogok(bár baromi sok mindent kéne craftolnom egy control mage-hez szóval lehet ezt is betöröm). Ezek mellett még 2x nyitottam Captain greensking, 1x beastet.
Jah és tudom, ne sírjak ha legendet nyitok
-
föccer
nagyúr
válasz ígyvanferi #22276 üzenetére
Ennyi legendért megéri megoldani
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz pethYeti #22277 üzenetére
én nozdormuból már hármat nyitottam eddig, ez a legtöbbet nyitott legendem, az első kettőből lett cairne-em, a harmadik éppen várja a sorsát, ha jönnek az új lapok, nagy valószínűséggel ez is meg fog semmisülni.
lehet szerzek egy kutyát
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Életem egyik leggyorsabb ranked győzelme: ellenfél Zoo, nyit Leperrel, én priestként Zombie Chow -> Concende
Dive ever, work never.
-
Wolverine
félisten
válasz fogtunder #22271 üzenetére
A Tournamenteket ingyen lehet nézni a streamen; legalábbis tavalyig ez volt a gyakorlat. A fizetős streamen a fejlesztők előadásai fognak menni a bejelentésekkel. A nyitó- és a záróünnepség szintén ingyenesen nézhető lesz.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
F-ECT$
titán
Döntő, az első meccs rögtön a legjobb sámán vs sámán, amit valaha láttam.
Dive ever, work never.
-
fogtunder
nagyúr
sikerült draftolnom végre egy egész értelmes arena paklit, a két undertaker mondjuk nagyon nem jó, de még ennél is rosszabb lapok voltak mellette. eddig 3-1, remélem egy 8-ra jó leszek vele.
az első ellenfél egyébként warlock volt, csak 4 spectral knightot játszott ki a meccs alatt.
-
NyxNyxNyx
addikt
Basszus ma se lett meg a 12 win, pedig 10-1-nél és 8-0-nál élt bennem a remény. 10-3 a vége, de legalább volt kettő epic a pack-ban.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
whitezo88
nagyúr
miraclevel lehet nem a legjobb dolog ladderezni, spell master miatt is akartam. rank18, pap majd zoo mind2 loss. mindegy nem kerget a tatár... zoo mondani se kell nevetségesen jó lapjárással, minden ami kell. dupla tojásra dupla PO, topdeck doomguard, stb...
aztán paladin ami szintén antimiracle deck.[ Szerkesztve ]
-
pk2
tag
Elmehet a francba a Blizzard a szar mákra épülő top deckes búbánatba!
-
SLYM
veterán
mostanában nem jött túl sok legend, erre most 2 packból jött egy golden edwin vancleef, meg egy black knight. igaz azt már harmadjára nyitom kb ki, úgy, hogy előtte meg lekraftoltam
-
föccer
nagyúr
Bakker, kezd unalmas lenni. Ladderen 10 ellenből 8 hunter, 2 zoo.
üdv, föccer
-
Ps Vita
őstag
Nektek megy a játék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- EAFC 25
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hardcore café
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest