- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- DIGI kábel TV
- Hálózati / IP kamera
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vírusirtó topic
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xavix13
őstag
válasz ígyvanferi #23751 üzenetére
0.33^6=0.00137...
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Laska23
csendes tag
válasz ígyvanferi #23754 üzenetére
pontosabban 3,33333...^6 ~ 1371
-
Laska23
csendes tag
válasz ígyvanferi #23757 üzenetére
3 célpont -> 1/3 esély a találatra, de 1/3 nem egyenlő 0,3-mal
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Ellenfél druida lapjárása: 1. kör coin-wild growth 2. kör wild growth 3. kör spectral knight 4. kör semmi extra. 5. kör spectral knight 6. kör leszedések 7. kör dupla yeti, 8. kör innervate-tripla kombó (fák + 2 savage roar). Mindezt plussz laphúzás nélkül.
Szerintem ha játszanék 1000 meccset druiddal sem jönne össze egyszer sem ilyen lapjárás. Welcome to the SkillStone
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
adrian360
őstag
nézem forsen streamet, eddig akárhányszor ütött az 50%-os ogréval, mindig máshova csapott oda. skillgame
-
pachito
őstag
válasz Sturdiridge #23743 üzenetére
Tévedés, ha a 8.i patch után fejezi be az arénát, automatikusan GvG pack jár érte.
-
Mister_X
nagyúr
válasz whitezo88 #23749 üzenetére
Van az a 4 manás saját egységeket silence-elős, naxxos lap. Azzal kereken 10, úgy már azért lehet más a fekvése, 8/8 és 3/5 "egy áráért". Clockwerk Giantet próbáltam, bár az leginkább handlock és control paklik ellen hatásos, vagy amikor húzatsz az ellennek (murlocvalami). Én kiraktam 4. körben, nem tetszett az ellennek
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
NyalokAA
aktív tag
kis kora reggeli gg wp nem volt tőle boldog az ellenfél
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
-
férfiállat
tag
Ha feladják ellened rankeden akkor kapsz 2 csillagot?
-
Sirandrish
legenda
válasz férfiállat #23770 üzenetére
Akkor kapsz 2 csillagot ha streakben vagy. Azaz legalább 3t nyersz. Szóval ha mondjuk nyertél kettőt, majd a következő meccsen az ellenfél feladja, ergo nyersz még egyet akkor kapod a két csillagot.
De akkor is kapod ha simán nyersz 3-t egymás után...tehát nem feltétlenül kell az ellenfélnek feladnia.[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ígyvanferi
addikt
válasz férfiállat #23770 üzenetére
Nem, akkor kapsz, ha win streakben vagy. De ezt írja is. Minimum 3 win zsinórban.
Andris: 3-at kell nyerni egymás után, nem kettőt. Szép is lenne.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Sirandrish #23771 üzenetére
3-at kell nyerni a streak-hez, ha jól tudom.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Sirandrish
legenda
Szerkesztettem
Köszi srácok. Rég játszottam nahEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
whitezo88
nagyúr
hm. csre nélkül 100-60-60 küldiket adott be sorban. pedig csak Mikulás van "kár" hogy egyik druid ami 60as, rugóval meg béna vagyok főleg hogy Auctioneer nerf is volt. Savjz féle duplakombóssal megyek, elég erős. (igaz, Dreamhacken is az volt). Semmi extra, 2 yeti, duplakombó, pár counter tech lap.
-
ígyvanferi
addikt
-
whitezo88
nagyúr
válasz ígyvanferi #23777 üzenetére
igen csak arénázni nem fogok hétfőig. De jó lesz mert sorban huntardok jönnek tökéletes nyitásokkal, most is 6. körben haltam meg.... mindene volt. Animal C? Huffer arcba. nagy taunt? mark/KC... nyitás persze UT+leper volt az összestől. Harrison helyet be is rakok egy Earthen ringet, de lehet BGh helyett is. Amúgy ha nem hunter jön azok nem nehéz meccsek, dehát huntardhoz elég csak jól húzni.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
1 perc alatt 2 win. Még ki se választottam a lapokat, már ki is lépett mindkét ellenfél...
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
whitezo88
nagyúr
válasz Winner_hun #23780 üzenetére
örülj neki
én meg quest után abba is hagytam, következőkkel találkoztam:
huntardok dögivel
anti agró papok, ezeket vertem druiddal (köztük egy legend backest)
volt egy mirror, mivel uccsó 10 lapomban volt 2 lore meg 1 bgh a Ragja ellen és az enyém is, szenvedés után lose
illetve pár basic lapos kalandor, meg pár vegyesfelvágott mage. Egyikük pl fireballal szedte le a 6/2 shadem a goleme helyett... -
NyxNyxNyx
addikt
válasz ígyvanferi #23777 üzenetére
Warriort én is csak rush deckkel tudom csak megcsinálni. Viszont úgy hamar megvan mivel ha vesztesz, az is gyors.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
whitezo88
nagyúr
-
dejaris
addikt
Ki lehet loni a raketat az uj gnome-os palyan
-
Winner_hun
titán
A secretek csak nálam aktiválódnak több mp-es késéssel?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
whitezo88
nagyúr
válasz Winner_hun #23787 üzenetére
másnál is: [link]
-
DaveNo1
veterán
Jó ez a spectator mód is, már rég kellett volna a játékba.
You are not prepared.
-
pachito
őstag
shrekt
-
Yodamest
veterán
OMG rugó 28hp-ról 3 ra levitt a 9.körben auctionere volt kint meg arcane golem, már rég lejárt az ideje, elégett a kötél, de előre bemakrózta a lapokat szóval még utána is sorra tette ki, visszavette a golemet, újra kitette újra belémütött, eviscerate, deadly poison azzal is még belémütött és mindezt a kötél elégése után amikor már az én köröm volt istenem ekkora makró buggereket!!!!
ja és mindez rank 19-en, ja előző meccsemen meg pap jön nekem Yserával meg Ragnarossal jó nyomtam is a concedet (persze auchenai + circle kombó megvolt neki 2X is....)[ Szerkesztve ]
-
norbi1989
csendes tag
Sziasztok!
Titeket nem szokott felhúzni annyira ez a játék, hogy legszívesebben törnétek, zúznátok? Mikor elrontok valamit vagy szerencsésebb helyzetbe kerül az ellenséges játékos néha torokszakatából ordítok, mert annyira felbasz pedig nem sok játék szokott ennyire felhúzni. Csak én vagyok így ezzel vagy nem nekem találták ki ezt a játékot?
-
xavix13
őstag
válasz xavix13 #23794 üzenetére
És megint 4. körös win
Nem nagyon gondolják fenyegetőnek az első körös Micro masinát az emberek, itt is a mage ahelyett hogy megpingelte volna rögtön, inkább rakott egy loot hoardert a 2. körben, mindez 8-1-nél. Meg is szívta szépen
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
-
norbi1989
csendes tag
válasz NyxNyxNyx #23796 üzenetére
Jó neked engem az összes class felbasz agyilag, pedig nem vagyok annyira béna van több, mint 300 győzelmem van benne. Az a baj, hogy elég nehéz szerezni olyan kártyákat amit szeretnék, nagyon sokat kéne vele játszani, de én egy idő ráunok és nincs kedvem egész nap kockulni vele. Az a fura, hogy régebben nem idegesített fel annyira mint mostanában, pedig szeretem a warcraft univerzumot és ötletesnek tartom ezt a megvalósítást, de ha ennyire felidegesít, akkor lehet hagyom végleg, mert nem akarok agyvérzést kapni.
-
Sturdiridge
tag
eddig kettő jött szembe, borzasztó volt. nem sok dolgot utálok jobban.... fújfúj
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Windows 11
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.